Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim, buraya üye olduğumuzda hepimiz böyleydik:43: ben yeneli bir aydan fazla oldu ve bu muymuş dedim beni ağlatan zırlatan şey.. yeneceğine inan. burayı bulduğun için çok şanslısın:16: dediğim ödevini yap gerisi gelicek:10: orası duvar değil. boşlukk, his yok, sinir yok.. eğer kendini kasmazsan ne sokarsan onun şeklini alır.. lütfen silkelen önce, kendine güven.. yapabilirsin çünküü:16::16:

ne kadar zamanda hallettin hiç doktora gittin mi?

yok canım doktora gitmedim tamamen burdaki arkadaşlar sayesinde yendim... bir ayda hallettim sayılır. daha kısa da olurdu ama araya adetim grince sarkmıştı bir aya.. 4 günde halledenlerde var canım o tamamen senin isteğine bağlı:8:

peki çocuğum var demişsin o nasıl oldu cnm bana yardımcı ol lütfen ben de anne olmak istiyorum

6 yıllık evliyim.ilk günden beri vajiyim.5 yaşında kızım var nasıl oldu anlamadım.normal doğumda yaptım ama hala yapamıyorum.iki gün önceye kadar vajina deliğini bile görmemiştim.görünce bile rahatladım önü kapalı zannediyordum,doğum yaptığım halde. parmak egzersizlerini yapıyorum.

yok canım doktora gitmedim tamamen burdaki arkadaşlar sayesinde yendim... bir ayda hallettim sayılır. daha kısa da olurdu ama araya adetim grince sarkmıştı bir aya.. 4 günde halledenlerde var canım o tamamen senin isteğine bağlı:8:

bende yenmek ıstıyorummmm regliyim bitsin tekrardn egzersıze baslıcam:(((

peki çocuğum var demişsin o nasıl oldu cnm bana yardımcı ol lütfen ben de anne olmak istiyorum

benim çocuğum yok canım:1: daha 4 aylık evliyim:ssz: beyzaya sordun galiba:) anne olmak istiyosan egzersiz için kolları sıva derim. ertelersen zarar görürsün.. yapamıcak bişey yok.. aynanın karşısına geç sadece bak deliği gör. sonra oraya streçlediğin çubuğu sokmaya çalış..

Son düzenleme:

cnm pardon ya yanlışlıkla sana yolladım beyzaya yazıodum ama çok tşk ödevimi yapıcam bu gece

bu site bağımlılık yapıyor,benim gibi insanlar olduğunu görmek cesaret veriyor.5 gündür üyeyim.bir de hemen cevap alsam bilgisayarın başından hiç kalmıycam.

bu site bağımlılık yapıyor,benim gibi insanlar olduğunu görmek cesaret veriyor.5 gündür üyeyim.bir de hemen cevap alsam bilgisayarın başından hiç kalmıycam.

canım dünde yazmıştım. arkadaşlarımızın çoğu yok bu aralar.. olsa burası kaynar merak etme:1::1::1: eğer bi sorun varsa ben cevaplayabilirim...

Back
X