Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

idrar sorunu bende oldu durmadan tuvalet hissim geliyordu halada öyle....adet dönemimden cok önce yendiğim için bu sorunu sızlama gibi bir şey olmadı bende...

hangi kas gevşeticisini kullandınız adı ne bir de emla kremi penise mi vajiyemi sürüyoruz çünkü ben ultrason jeline alıştım emla alırsam jel yerine emlamı sürücem

Son düzenleme:
hangi kas gevşeticisini kullandınız adı ne bir de emla kremi penise mi vajiyemi sürüyoruz çünkü ben ultrason jeline alıştım emla alırsam jel yerine emlamı sürücem

kas gevsetici muscoril kullandım....emla lokal anestizi kremi vajinanın içine sürülüyor ben kendim süremediğim için eşim sürdü iç kısmına iyice...jel ayrı o kayganlaştırıcı bol bol kayganlaştırıcı kullanın ne kadar ıslak olursa o kadar iyi kayıyor p..ns...ilişkiye girerken derin derin nefes alın tıkandığınız noktada derin derin nefes al ve ıkın ıkınınca kayıyor p..nss içeri hatta şimdi bile vajinana bakarsan ıkınınca deliğin acıldığını göreceksin...bir cesaretlik iş bu gerisi gelir elinizi cabuk tutun güzel şeyler kaçırıyorsunuz

kas gevsetici muscoril kullandım....emla lokal anestizi kremi vajinanın içine sürülüyor ben kendim süremediğim için eşim sürdü iç kısmına iyice...jel ayrı o kayganlaştırıcı bol bol kayganlaştırıcı kullanın ne kadar ıslak olursa o kadar iyi kayıyor p..ns...ilişkiye girerken derin derin nefes alın tıkandığınız noktada derin derin nefes al ve ıkın ıkınınca kayıyor p..nss içeri hatta şimdi bile vajinana bakarsan ıkınınca deliğin acıldığını göreceksin...bir cesaretlik iş bu gerisi gelir elinizi cabuk tutun güzel şeyler kaçırıyorsunuz

Ya çok soru sordum ama son bişey sorcam lokal anestezi kremiyse hiçbirşey hissetmedinizmi yani nasıl bir his oldu uyuştumu tamamen o bölge, bir de sonraki ilişkilerde de tekrar kullanmak gerekiyormu yoksa ilkinde kullanmak yeterli oluyormu, çünkü uyuşuyorsa 2. 3. denemede emla kullanmzsak canımız yanabilir ne bileyim bana öyle gibi geldi ama emin olamadım

hayırlı geceler...ALLAH dertlerimize derman versin sizinde yardımcınız olsun inşallah yeneceksiniz karamsar olmayın....iyi geceler....

Ya çok soru sordum ama son bişey sorcam lokal anestezi kremiyse hiçbirşey hissetmedinizmi yani nasıl bir his oldu uyuştumu tamamen o bölge, bir de sonraki ilişkilerde de tekrar kullanmak gerekiyormu yoksa ilkinde kullanmak yeterli oluyormu, çünkü uyuşuyorsa 2. 3. denemede emla kullanmzsak canımız yanabilir ne bileyim bana öyle gibi geldi ama emin olamadım

estağfirullah ne demek...emla aneztezi kremi vajinayı sürdükten 10-15 dakika sonra vajina odun gibi oluyor sadece iyi sürmek gerek iç tarafa ilişkiye girerken o acıyı duymuyorsunuz sadece bir ağır baskı hissi var o kadar oda ölünecek gibi değil:))))ben sonraki ilişkilerimde kullandım cünkü cesaret edemedim ama 7. ilişkimde anladımki vajinam ve zarım genişlediği için emla artık yaramıyor ve kremsiz yaptım ...acı duymuyorsunuz cünkü vajina artık genişlemeye başlıyor ben cok fazla ilişkiye giremedim yendikten sonra siz daha cok denem veya ilişki yaparsanız daha cabuk genişletirsiniz...kendinizi kasmazsanız acımaz o acı kasmaktan ileri gelir sonrada herşey kendiliğinden oluyor...hadi bir cesaret yaaa inanın hiç bir şey yokkkkkkk

Günaydın arkadaşlar

kızlar bişe soracam ben dün 5-6 cm çalışıyodum içime alabildim bugün onu 3 peçete kalınlaştıracam.ama içeriye iyice girdikten sonra sanki popoma baskı yapıyo biyeremi değiyo acaba bazende acıtıyo aparat içindeydekn popo tarafı sancılanıyo..bu neden kaynaklanıyorki..
birşeyi daha merak ediyorum kayganlaştırıcımı daha iyi ultrason jeli mi ben alacam da karar veremedim..bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar bu arada bişey sorcam adet dönemi yaklaştığında ben çok zorlanıyorum egzersizde, sızlama oluyor özellikle ıkınırken çok zorlanıyorum bir de sürekli idrar hissi oluyor sürekli lavoboya gidiyorum konsantrem bozuluyor bu sefer, bunlar sizde de oluyormu?

Evet, aynen. Dün akşam parmak egzersizim çok kötüydü. Hiç yapamadım, relim yaklaşıyor dıye dedim herhalde. Veeeee bu sabah regl oldum.. Bir arkadas reglden sonra çok rahat oluyor, yumuşuyor demişti.. Demek ki öncesinde de kasılması normal.. Bilemiyorum. Ama Regl süresince çalışamayacağım için çok huzursuzum. Her saniye aleyhimize işliyor sanki. Bu arada ben hala serçe parmaktayım, 10 cm e geçmeme çok var :(

Günaydın arkadaşlar

kızlar bişe soracam ben dün 5-6 cm çalışıyodum içime alabildim bugün onu 3 peçete kalınlaştıracam.ama içeriye iyice girdikten sonra sanki popoma baskı yapıyo biyeremi değiyo acaba bazende acıtıyo aparat içindeydekn popo tarafı sancılanıyo..bu neden kaynaklanıyorki..
birşeyi daha merak ediyorum kayganlaştırıcımı daha iyi ultrason jeli mi ben alacam da karar veremedim..bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Evet baskıyı hissettiğin, değmeyi hissettiğin noktada popona doğru aparata eğim vermelisin canım.. Jel olarak durex ve okeyin jelleri çok iyiymiş. Ultrason jeli kullanmadım, çünkü bulamadım. Her eczanede satılmıyor. Bulman daha zor

Evet baskıyı hissettiğin, değmeyi hissettiğin noktada popona doğru aparata eğim vermelisin canım.. Jel olarak durex ve okeyin jelleri çok iyiymiş. Ultrason jeli kullanmadım, çünkü bulamadım. Her eczanede satılmıyor. Bulman daha zor

ultrrason jeli medikallerde satılıyor ben dün buldum ama almadım size bir sorayım dedim. okeyinde ve durx inde kayganlaştırıcısı yok eczanede bulamadım
sanırım sadece gleitgelen satıyolar burda.ama ultrason jeli daha mı kaygandır bunu öğrenmek istedim

kızlar banada yardım edin nolur yaa.2 buçık aylık evliyim daha önceleride yazsdım sditeye.parmak yapamıyorum daha doprusu denemedim midem bulanıyor.direk dilatörlere geçtim.il boy dilatörü girişin biraz ilerisnde takılarn biyer varr orayı geçemiyorum.neden geçemiyorum ittriyorum gitmiyo sanki eşim diyo çok kasıyosun kendini ondan gitmiyo.rahat bırakamıyorum kendmi.bu kasılmalarımı nasıl önlicem yaa.siz diyosunuzyaa kayıp gidiyo diyee şaşrıyorum yaa ne yapmam gerekiyo doktora falan gitmedim gidersemde zaten devlete gitmem çünkü parmak veriyolrmış.diğer doktorlarda pahalı dr saygına giderim gidersem ama kendim yenmek istiyorum.ünlü doktorlarda sonuçta aparatla çalıştıyorumuş.şuan ne yapmam gerkiyo bana akıl verin nolur.adet oluyorum bugün az az adetten sonra sıkı bi çalışmaya girmem gerek nasıl geçicem o takılan yeri yardımcı olun nolur.daha fazla çekmek istemiyorum.psikolojim alt üst oldu 2 buçuk ayda..

zorlasamda kendmi ilk parmakmı denesem diyorum ama serçe parmağımın ucu girnce bile midem bulanıyor.ama sanki parmakla vajinanın içini daha çok tanırım gibi geliyo ya biraz cesaret vermem lazım kendime.

günaydın kızlar.bende gigip eldiven aldın parmaktayım.tek parmakla yapabiliyorum.eşim il dışında gelince p....sle az az denesem diyorum.bahsettğiniz kremlerden alıp.

zorlasamda kendmi ilk parmakmı denesem diyorum ama serçe parmağımın ucu girnce bile midem bulanıyor.ama sanki parmakla vajinanın içini daha çok tanırım gibi geliyo ya biraz cesaret vermem lazım kendime.

haklısın parmakla daha rahat tanıyorsun.eldiven al kayganlaştırıcı sür(ben almadım ama) daha kolay olur zannedersem.

bir dearkadaşlar ben eşimle görücü usulü evlendik,severek değil.sevgiyle alakası var mıacaba bu işin.bizim çok kavga ettiğimiz günler oluyor,bazen boşanmayı düşünüyorum.cinsellik olsa eşimi sevecekmiyim

Kadın doğumada hiç gitmedim kızlar acaba vajinamda falan sorun olabilirmi?aparatları yapamıyorum çünkü.o girşteki boğumda takılıyo yönümü yanlış yapıyorum anlamadımyaa.kadın doğuma gittiğinizde vajiyken nasıl muayene etti bişey falan soktu mu?soksa keşke ben kendim yapamıyorum bari doktor yaparsa giridğini görürüm.

haklısın parmakla daha rahat tanıyorsun.eldiven al kayganlaştırıcı sür(ben almadım ama) daha kolay olur zannedersem.

yönünü nasıl yapıyorusun beyza .parmakla mesela ben serçe parmağımla hiç yapamıyorum yani parmağım yamuluyo düz tutamıyorum.işaret parmağımla denedim az önce ilk boğuma kadr giriyo resmen orası kapalı gibi et parçası var gibi

yönünü nasıl yapıyorusun beyza .parmakla mesela ben serçe parmağımla hiç yapamıyorum yani parmağım yamuluyo düz tutamıyorum.işaret parmağımla denedim az önce ilk boğuma kadr giriyo resmen orası kapalı gibi et parçası var gibi

ben deilk önse senin gibi düşünüyordum kapalı gibi geliyordu.aynada görebiliyormusun girişi.görünce rahatlıyorsun zaten.aşayıya doğru itiyorsun parmağımnı

Back
X