- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #158.441
cnm sen ilerlemek için adımı at o zaman sen de ilerlediğini göreceksin
Ilk adim parmakla deme ozaman genisliormu Öle duydum ozaman kolay girior p. Deme peki kalinligi 4,5 cm olsa bile girer acimadan deme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen ilerlemek için adımı at o zaman sen de ilerlediğini göreceksin
bitecek inşallah bizde burda umut ediyoruz Allah herkesten de senden de razı olsun ilk adımımı attım ŞÜKÜRLER OLSUNNNN.....:) :)
evet forumun yüzü değişmiş, yeni arkadaşlar çoğalmış. ben de çok fazla girmeyeceğim galiba artık utanıyorum 1 aydan fazladır egzersizle uğraşıyorum ama sonuç yok daha. ben de yendiğim gün buraya yazmak istiyorum inş yenersem tabi. kabus dolu günler devam ediyorreglim bitmek üzere eş denemesinde yardım istemeye gelirim. bu aşamaya gelmemi sağlayan herkese teşekkürler. 10cm i almayı hayal bile edemezdim, burası sayesinde oldu. dualarınızı eksik etmeyin eş denemesinde başarılı olayım inşallah.
vajinismusla ilgili bilgi alabilir miyim
hayır sakın hacico da sende gelmemezlik etmeyin, nasıl söz çekinmek ya o zaman mail falan atın gerekirse sorularınızı sorun yada moraliniz bozuk olursa yine lütfen yazın gerekirse maille.sen zaten maşallahın var melodika p ye bir cesaret etsen canım ya 20 cm desen alacak cesaret var aslında sendebenden cesursun ama haberin yok
fikrimce vajinismus değilsin, bir jinekoloğa git fizyolojik bir sorun var mı yok mu diye baktır bence.
arkadaşım hoşgeldin aramıza,ama durumunu atlatman hiçde zor değil, çünkü zor olan kısımı aşmışsın sen, sana tavsiyem ilk önce gün falan bekle ara ara gün bile azıcık kan leke halinde gelebilir, bu normal ama sen zorlama ki dinlensin, sonra ilk denediğin zaman sana tavsiyem zeytinyağı çok iyi kayganlaştırıyor vajina içine eşininde yardımıyla z. yağ sürün ve eşinin p sinede sür ve zaten sen girişi yapıyorsun takıldığın yerde ıkınarak popo yönünde it canım p yi, ıkınınca vajina girişe izin veriyor açılıyor,böylelikle sorunun hallolur merak etme, iki kere kullansan yağı . de kullanmana gerek kalmaz, çünkü o yanma hissi kendimizi kastığımız acıyacak diye düşündüğümüz için yeterli kayganlık sağlanmıyor vajina içinde o yüzden bizde zorlarsak tanma hissi oluyor, ilk zamanlar korkumuzu aşmak için kayganlaştırıcıdan yardım alabiliriz ama benim işime yaramadı jel,yağ baya iyi bu konuda denemeni tavsiye ederim, geçmiş olsun.
suan regl oldum bıtınce yıne aynı sekılde olursa gıtmeyı dusunuyorum bende.
soyle kı hıssettıgım yanma deil o kadar basıt deil. baya baya sanki bıçakla etimi kesiyorlarmış gibi acı hissediyorum. hatta acı o kadar çok ki eşim bana acıyıp bıraktı. kayganlastırıcı jel kullanıyoruz ama aslında gerek yok. cunku onsevısme ıle yeterınce ıslaklık oluyor aslında ama acaba kuruluktan mı dıye kayganlastırıcı da almıstık acıda hıcbır degısıklık olmadı.
emla kullanmak istemiyorum acıkcası. onunla rahat giriş sağlarsam bu sefer normale donmekte zorlanırım psıkolojık rahatlama olusturur zıhnımde oyle olsun ıstemıyorum. yavas yavas yol katettik. ilk başta ucu bile girince acıyordu. şimdi yarısına kadar girebiliyor ama yine de yarısına kadar girerken de çok acıyor sürekli durarak yavaş yavaş ilerliyoruz. kızlık zarını da geçtiğimizi düşünmüyorum. 2 kere çok az kan geldi.
sakın yeni arkadaşlar gelmiş falan mantığıyla gitmeyin canlarım benim :) ne demekmiş o sizsiz çekilmez buralar gitmeyin lütfen![]()
Kızlar kulak çöpünü bir kat yapıp tamamını aldım daha sonra iki kat kalınlaştırarak denedim oda tamamen girdi .kurşun kalemi streçledim oda girdi yarısına kadar.fakat çok istedim mumu denedim o olmadı vajina duvarlarına dudaklara değince acıttı. kalemi eşimde denedi ama o acıttı o istemişti alışayım diye.bunların hepsi dün geceden bu yana oldu parmak yerine aparatla gidiyorum şimdilik yapmam gerekenleri bilmiyorum yardım eder misiniz
Emla Krem ile yapan varmi bana onla yardim edermisiniz Canim cok acidi lutfen bekliorum cok saol
Nerde yaşıyosun sen ya bi doktora gir istersen sadece konuş bilgi al negatif düşüncelerden kurtul.ben anestolle denedm iki gece o sadece uyuştuyor.hiç gerek yok sen ıkın birkaç gün derin derin nefes al ver kendini iyice tanı öyleee başlaa.inşallah başarırsın hep aynı şeyleri söyleme üzüldüm senin için hiç korkma Allah kolaylık versin
Kzlarr 10cm tamamen alabiliyorum. Dun es denemesi yaptik ondada kendimi kasmama ramen esim 2 . 3 kere denedi oldu gibi cok yanamam oldugundan biraktik.. Artik korkmuyrm kendine guveni geliyor insanin. Ertelenecek birsey deilmis keske ilk baslarda bu siteyi bulsaydimallah hepimize yardm etsn umudunuzu kaybetmeyin......
inşallah canım benimde regl bitiyo artık bende direkt eş denemesi yapıcam Allahın izniyle başarılı olurum da buraya yazarım canım artık çok sıkıldım iyi haberlerini bekliyorum seninde.evet forumun yüzü değişmiş, yeni arkadaşlar çoğalmış. ben de çok fazla girmeyeceğim galiba artık utanıyorum 1 aydan fazladır egzersizle uğraşıyorum ama sonuç yok daha. ben de yendiğim gün buraya yazmak istiyorum inş yenersem tabi. kabus dolu günler devam ediyorreglim bitmek üzere eş denemesinde yardım istemeye gelirim. bu aşamaya gelmemi sağlayan herkese teşekkürler. 10cm i almayı hayal bile edemezdim, burası sayesinde oldu. dualarınızı eksik etmeyin eş denemesinde başarılı olayım inşallah.
Ben yurt disinda kalirim doktora gittim yardim etmiorlar Burda kaygandirici verdiler okadar. Tamam Bende uyuszun istiorum aci hizetmeyim sorun o aciyor diye yapamiorum baska yok oku silmem lazim aklimdan
suan regl oldum bıtınce yıne aynı sekılde olursa gıtmeyı dusunuyorum bende.
soyle kı hıssettıgım yanma deil o kadar basıt deil. baya baya sanki bıçakla etimi kesiyorlarmış gibi acı hissediyorum. hatta acı o kadar çok ki eşim bana acıyıp bıraktı. kayganlastırıcı jel kullanıyoruz ama aslında gerek yok. cunku onsevısme ıle yeterınce ıslaklık oluyor aslında ama acaba kuruluktan mı dıye kayganlastırıcı da almıstık acıda hıcbır degısıklık olmadı.