cnm burada bi yanlis anlasilma oldu sanirim bebek bekliyoruz derken istiyoruz yani henuz yok daha dogrusu varmi bilmiyorum daha reglime var.bebek meselesi Allahin bilecegi bir sey oldugu icin onu pek kafaya takmiyorum ama bu vajinusmus meselesi insanin tamaiyle elinde olan birsey.ben ilk olarak kendime cesaret verdim 14-15 yasindakiler bile yapiyo ben mi yapamayacagim diye(bu arada 26 yasindayim)ve elimden geldigince surekli denemeye devam ettim ne kadar cok ara o kadar korku oluyo.sonra internetten parmak egzersizlerini gordum ve onu yapmaya basladim ve ilk denemede basarili oldum bu beni cok cesaretlendirdi.daha sonra bebek yagi ile 2 parmak egzersizi yaptim.ve esimlede su pozisyonda denedik en kolayi o oldu esim ayakta ben yatak ucundayim esimin boyu biraz uzun oldugu icin sirtimin altinda 2 yastikla ilk basta tabiki aci duydum ama onlarin hepsi kasilmayla alakaliymis cunku su anda aci hissetmiyorum.ve agri sadece ucunda oluyo icine aldiktan sonra hic aci hissetmiyorsun ve bence yavas yavas degil bir anda olmali cunku ucundaki aciyla zaten kasilmalar ve stres basliyor.bu sebepten hepsi beyinde kizlar o anlik bir aci ve sonrasinda guzel gunler ins.yendigim halde sirf sizlere cesaret olmasi icin bu siteye kayit oldum Rabbim ins tez zamanda sizlerinde kurtulmasini nasip eder.Ve dua cok onemli Allah inanci olmadan olmaz ben bunun icin 3 gun adak orucu bile tuttum.cok sukur kabul oldu darisida biran evvel size ins.