Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen gel biz enerji veririz bu hastalık için enerji lazım ne kadar pozitif olursan o kadar cabuk cözersin bu işi.... valla ben ilk sıralarımda hep nasıl olcak olmuyor gitmyor diye uzulmkten bşey yapamıyrdum snra kendimew geldm dedim bu ne byle yaaa agla zırla fayda yok en iyisi bırak kendini ve dene azimle sabırla... ve pozitf dusundkce basardım :) o yuzden sende rahat ol nasıl olsa basaracaksın bunu canım az kaldı :) valla canım ben en az ikisini kullanıyordum.. önce ketoral krem aldm eczaneden yada bepanthol onu suruyordum kenarlara ve içe doğru sonrada z.yagını kullanıyrdum guzel oluyordu...kremler sızlama ve acıyı azaltıyor yarm saat öncesndede surebilrsin... bana hiç bir sakncası olmadı inan sonrasndada guzlce yıkaynca sorun olmuyr :) bak aparatı vajinin girişine koy ve ıkın.. hafifce asagı doğru yönde ittir ama zorlamadan zaten o kendi ıkındkca gider... sonra içeri girnce beklet içinde beş dk alış içnde tutmaya sonra bırak hafifce cek o kendi cıkar zaten...ve hepsni alabilrsin kalemn korkma o zaten gittiği yere kadar gider bol bol derin nefes al ver yaparken :)

artık buralardayım canım aksilik çıkmadıkça:)bugün açamadık neti bayaa üzüldüm tam da egzersizi yarılamışken neyse kavuştum uyumadan :)
çok çok şükür hiç acı hissetmiyorum egzersizlerde ama krem tahrişlerde önemli aslında herhangi bir o tarz krem olabilirmi.alana kadar sen kaç günde yendin canım???
BUNDAN SONRA NE YAPCAM BEN ??
ben dün gecede kalemi kalınlaştırarak devam ettim ama korktum tamamını almadım.bol bol nefes alıp veriyorum bu çok ii oluyor öylee.
 
Son düzenleme:
bende aynı düşüncedeyim ailemden kimseye söylemedim beş yıldır eşimle aynı evde kardeş gibi olduk artık boşanmak istediğini söylüyor adam haklı nereye kadar ne yapcam bilmiyorum moralim çok bozuk eşimi seviyorum.

canım benimde 3 yılı geçti benim eşim yine az önce telefonsa ne zaman olacak yoruldum sıkıldım deneye başladı bende eşimi çok seviyorum ama 32 yaşına geldi çocuk istiyo onuda çok iyi anlıyorum ama yok elim kolum bağlı bitiyorum günden güne
 
yarın belki ou da yaparım yine evet rahatlıyorsun ve cinsel istekde artıyo kremde sürersem inşallahhhhhhhhhhhhh artık olur kurban kesecem valla adak adadım artık

Bizde alkol ü denedik ama sonuç yine aynı bence denemesen de olur orası kapalı sanki hiç bir şey geçmiyor alkol alsanda aynı almasada aynı
 
canım benimde 3 yılı geçti benim eşim yine az önce telefonsa ne zaman olacak yoruldum sıkıldım deneye başladı bende eşimi çok seviyorum ama 32 yaşına geldi çocuk istiyo onuda çok iyi anlıyorum ama yok elim kolum bağlı bitiyorum günden güne

Yani jinekolog da öyle dedi bana 32 senedir bakiresin bir 32 sene daha bence bakire olma dedi doktor haklıda bende böyle olmakan mutlu değilim sahil e iniyoruz akşamları hamileler yürüyüşte kimilerinin elinde çocukları bunları gördükçe sokağa bile çıkasım gelmiyor artık bunaldım beni kimse anlamıyor sanki çok yalnızım
 
kızlar gaye egegüzeli yarın için bana dua edin çok sağolun sohbet etmk bile terapi gibi geldi eşim geliyor çıkıyorum şimdi yarın görüşelim tekrar iyi geceler canlar
 
Ben 5 yıllık evliyim 32 yaşındayım ve vajinusmus um ve halen bakireyim psikiyatris e gidiyorum 3 seanstayız birinci boğum a kadar parmak egzersizindeyim esimle beraber uyguluyoruz bundan sonraki aşama ne olacak bilimiyorum ama egzersizleri yapmak benim için çok zor bu hastalığı yenmek istiyorum ne zaman yenicem? Yenmek istiyorum çünkü biran önce anne olmak istiyorum Allah benim gibi olan herkese şifa versin Nihai sonuça ulaşırsam sizlere bildiricem.
canım piskoloğa gtmen guzel brsey cok faydası oluyr gerckten ama sunu söyliym bazen cok oyalayabilir seni o yuzden sen onun dedklerini kolay yaptkca biraz daha fazlasını iste ki daha cabuk sonuca ulas... ben 3 ay gittim bi yerdn snra tıkanıyrsun kendi gayretnin fazla olması gerekyr o bişey yapamıyr o yuzden sen burdan da tavsiye alarak daha cok bişeyler yapmaya calış bnce :)
 
Back
X