çok sağol inşallah hayatım senin çoğu gitmiş azı kalmış.bak canım inanki dün bu saatlerde bende senle aynı vaziyetteydim.bir haftadır yarısına kadar alabiliyodum ve canım acıdı diyip eşimi itekliyodum ama dün evlilik yıldönümümüz olduğu için acısada acımasada sonunda ölüm yok dedim ve kendimi cesaretlendirdim bugün bu işi bitircem dedim.Allaha hergün dua ede ede geçirdim günlerimi sıkıntılarımdan kurtulmak için ve sonunda oldu çok şükür hala kendim bile inanamıyorum buna o derece yani

kayınvaliden konuşsun dursun sen hiç umursama hayatım benimkide konuşuyo konuşuyo he he deyip geçiyorum artık çünkü şunu anladım ki karşındaki insanı ne kadar dinlersen o kadar konuşması için fırsat veriyosun ona.sen şimdi boşver onu yok say

ben eşimin parmağıyla vajiye girmesine cesaret edemedim kendim z.yağ sürdüm onada banada ve burada kızların çoğu hep o pozisyonda yendiği için biraz utandırıcı gelse de eşime sırtımı döndüm ve p.yi elimi yönlendirerek milim milim kegel egzersizi yapar gibi ıkına ıkına aldım içime ama hiç gitgel yapmadık 15 20 sn öyle bekledim ve sevinçten bıraktım hemen eşime sarıldım

birkaç gün alıştırma yapmayı düşünüyorum herşey zamanla aılıyor inan ki derdi veren Allah dermanını da veriyor

[/QU
teşekkür ederim ilgileriniz için ama ya arkam dönük nasıl yapacam hiç denemedim eşimle konuşup birde sizin dediğini gibi deneyecem bu şekilde sanırım biraz zor olur gibi düşünüyorum kegel egzersizi dediğiniz şeyede internetten bakıp ona göre hareket edcem çok teşekkürler harikasınız ne olur bizlerede dua edin bitsin bu işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

((((((((((((