Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar cevap verin ya oldu di mi şimdi, eşim oldu tamamı girdi diyor. ben de gördüm ama ne bileyim insan inanamıyor galiba

canımmm sırf senı merakımdan gırdım yazılarını kontrol ettım ne alemde bıttımı sıkıntısı acaba dıye ıyı haberını aldım senın adına çok sevındım darısı dıger arkadaslarımızın basına ınsallah :)))

pişşşttt fıstık ne yapıyosun slm sız bandosu :1:insan teyzecim ne yapıyosun diye hal hatır sormaz mı:12:

:))))teyzecim mi:)) olur mu hiç sevgili arkadaşımsın sen benim.o kadar hızla girip bir çırpıda okumaya çalışıp çıkıyorumki bu aralar denk gelemedik.ben çok iyiyim en çok senin sayende.şimdi bende birilerine faydam olsun diye uğraşıyorum senin gibi.sen nasılsın yaz bana lütfen

kızlar msn adresinizi falan verirken dikkatli olun herkese açık bu topik, ne sapıklar geldi geçti aklınızda bulunsun:34:

senin bu sitede kadron ayrı:) senin gibi meleklere çok ihtiyaç var sen bırakma canım:)
ilerlemişim ama pek de yeterli değil bu daha varmış yanii hacico için de çok sevindim burdan hacicoya selamlar darısı da bize inşallah tebrik edememiştim inşallah daha da mutlu olurlar artık:)

ben takip ediyordum senide zeycanım.ama bir süredir kesik kesik okudum.ne durumdasın?

kızlar,üst pozisyonda deneme yaparken özellikle sert bir yerde denemeye çalışın diğer türlü dizler gömülüyor zor oluyor, umarım anlatabilmişimdir.

ben takip ediyordum senide zeycanım.ama bir süredir kesik kesik okudum.ne durumdasın?

dalmışım böylee internette yeni gördüm yorumunu komar:)ben yapamayıp bırakmıştım da yaz tatilini kardeşlermle geçirdim pek boş kalmamıştm memleketten sonra.
şuan 7 8cm deyim bazen 10 a çıkıyor boyu.çevresi ise 5 cm henüz bakalm böyle devam ediyorum bugün çevresi 7 cm alacam inşallah birazdan.
ben dizlerimi kırıp arkama koltuk bazen de yatak kenarına dayayıp da yapıyorum.doğru mu canım?
ayrıca sen nasıl yendin ve eşin aparatı yönlendir mi?
SEN NASILSIN:)çok soru sordum k.bakma lütfen selam verdim borçlu çıktım hesabına döndürdüm seniii:)

dalmışım böylee internette yeni gördüm yorumunu komar:)ben yapamayıp bırakmıştım da yaz tatilini kardeşlermle geçirdim pek boş kalmamıştm memleketten sonra.
şuan 7 8cm deyim bazen 10 a çıkıyor boyu.çevresi ise 5 cm henüz bakalm böyle devam ediyorum bugün çevresi 7 cm alacam inşallah birazdan.
ben dizlerimi kırıp arkama koltuk bazen de yatak kenarına dayayıp da yapıyorum.doğru mu canım?
ayrıca sen nasıl yendin ve eşin aparatı yönlendir mi?
SEN NASILSIN:)çok soru sordum k.bakma lütfen selam verdim borçlu çıktım hesabına döndürdüm seniii:)

ne demek sor tabi memnun olurum faydam olursa.o yüzden burdayım.ben egzersizi koltuğa uzanıp,bir bacağımı koltuğun arkalığına atıp,diğerini dizden kırıp açarak yapıyordum.burda nasıl rahat ediyorsan öyle olmak lazım bence.
ben aparat çalıştım biraz en son 9-10 cmi yaptım.sonra hiç yapamamaya başladım,ne denediysem olmadı hatta bırak 9-10 cmi 3-5 cm bile olmadı.kahroldum tabi ve biraz toparlanayım diye bıraktım egzersizi.araya reglim girdi.bitince tekrar başlayayım egzersizlere derken hop çözülüverdi.üstelik berbat bir gündü,moral yerlerde,cesaret sıfır.ama oldu.nasıl oldu?
tam o anda kkaderim i hatırladım.hani o hiç egzersiz bile yapmadan yenmişti ya.dedim o böyle yaptıysa bende şimdi yenebilirm ara vermiş olsamda.eşime yüzüm dönük,üstte ve z.yağıyla yendim.pozisyon için detayları kkaderim sana yazmıştır sanıyorum çok faydası olmuştu bana.istersen birde ben anlatabilirim özelden sorun olmaz:)

bu arada ekleyeyim ben eşimle hiç egzersiz yapmadım.böyle tercih ettim.mutlaka faydası vardır.ama ben onu bu süreçten uzak tutmak istedim mümkün olduğunca.ne bileyim öyle görürse kötü etkilenir diye düşündüm.zaten benim psikolojim epeyi bozuktu bari o biraz sağlam kalsın istedim.o olumsuz etkilenirdi biliyorum çünkü.etkilenmeyeceğini düşünen olursa eşle egzersizde faydalı oluyordur tabi.
ama bende yendim yani böyle

tekrar regl olmadan bu işi bitirmek istiyorum lütfen yardım edin.sanırım bi yol katettim ama ne zaman sonlandıracam bu egzersizlere ne zaman kendimi hazır hissedecem.mum aparatıyla egzersiz yapan arkadaş biraz ayrıntılı anlatabilirler mi? şuan kafamda netleşmeyen şeyler var ve rahat değilim lütfen yardımm:((((

tekrar regl olmadan bu işi bitirmek istiyorum lütfen yardım edin.sanırım bi yol katettim ama ne zaman sonlandıracam bu egzersizlere ne zaman kendimi hazır hissedecem.mum aparatıyla egzersiz yapan arkadaş biraz ayrıntılı anlatabilirler mi? şuan kafamda netleşmeyen şeyler var ve rahat değilim lütfen yardımm:((((

Muma kalin peceteyi sarip ustunu strecliyosun. Ustune ya eldiven yada prezervtf gecir.kayganlastirici sur. Kalinligini kendin ayarla yapabildigin zaman kalinlastir. 10 cm geldigindde es denemesinee gecersin. Bende bu sekilde yendim. Umarim kisa zamnda iyi sonuclar alirsn cnmm

hacico ben ders çalışmaya başlayım diye kpss im için yendin değil mi?(siz yenmeden kpss çalışmaya başlamayacağım demiştim ya):1:Allah razı olsun arkadaşım çok çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah başka dert göstermesin darısı da tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun.

Sağol canım senden de Allah razı olsun hakkın çok üzerimde hakkını helal et:13: umarım kpssde iyi geçer bu kadar insanı sevindirdin yardımlarınla Allah da seni sevindirir inşallah:1: bende çok sevindim gerçekten yendiğim için ama henüz tam anlamıyla yenmiş sayılmam gitgel falan olmadı dediğim gibi sadece içime alabildim o kadar :17:ama binlerce kez şükrettim artık yavaş yavaş ilerletebiliriz inşallah :16:

çok sağol inşallah hayatım senin çoğu gitmiş azı kalmış.bak canım inanki dün bu saatlerde bende senle aynı vaziyetteydim.bir haftadır yarısına kadar alabiliyodum ve canım acıdı diyip eşimi itekliyodum ama dün evlilik yıldönümümüz olduğu için acısada acımasada sonunda ölüm yok dedim ve kendimi cesaretlendirdim bugün bu işi bitircem dedim.Allaha hergün dua ede ede geçirdim günlerimi sıkıntılarımdan kurtulmak için ve sonunda oldu çok şükür hala kendim bile inanamıyorum buna o derece yani :1:
kayınvaliden konuşsun dursun sen hiç umursama hayatım benimkide konuşuyo konuşuyo he he deyip geçiyorum artık çünkü şunu anladım ki karşındaki insanı ne kadar dinlersen o kadar konuşması için fırsat veriyosun ona.sen şimdi boşver onu yok say :34:
ben eşimin parmağıyla vajiye girmesine cesaret edemedim kendim z.yağ sürdüm onada banada ve burada kızların çoğu hep o pozisyonda yendiği için biraz utandırıcı gelse de eşime sırtımı döndüm ve p.yi elimi yönlendirerek milim milim kegel egzersizi yapar gibi ıkına ıkına aldım içime ama hiç gitgel yapmadık 15 20 sn öyle bekledim ve sevinçten bıraktım hemen eşime sarıldım :17: birkaç gün alıştırma yapmayı düşünüyorum herşey zamanla aılıyor inan ki derdi veren Allah dermanını da veriyor :16:[/QU

teşekkür ederim ilgileriniz için ama ya arkam dönük nasıl yapacam hiç denemedim eşimle konuşup birde sizin dediğini gibi deneyecem bu şekilde sanırım biraz zor olur gibi düşünüyorum kegel egzersizi dediğiniz şeyede internetten bakıp ona göre hareket edcem çok teşekkürler harikasınız ne olur bizlerede dua edin bitsin bu işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((((((((((((

inşallah başarırsınız canım :16: ama önemli olan şey biraz cesaretlenmekmiş kkaderim hep diyodu da ben yine yapamam yapamam diye kendimi başarısızlığa itiyodum bunu anladım nihayet :34: ve acıyacak diye düşünürsen korkuyosun hiç öyle düşünme acımayacak çok kolay bişey bu diye diye kendini telkin et ve rahat ettiğin pozisyonu deneye deneye kendin bul ben bu pozisyonda rahat ettim çok işe yarıyo :34:

kızlar mrb ben daha öncede burdaydım 3 hafta olacak nerdeyse sizlerin sölediklerini uygulamaya çalıştım ama olmuyo :( 4 ay oldu hala hiçbişi yok çok üzülüyorum kendimden çok eşim için beni çok iyi anlıyosunuz biliyorum.isteğim var yapıcam yapıcaz diorum ama olmuyo parmak egzersizi demiştiniz orta parmağın bir boğumunu çok rahat alıyorum ikinci boğuma kadar zorluyorum o kadar başkada bişi yapamıyorum.p... ise sadece kafasını vajinanın ağız kısmında durdurabiliyorum itemiyorum bir türlü. şuan regl dönemimin 3.günündeyim bugün deneme yapabilirmiyiz eşimle tamamen bitmesimi gerek bugün 3.günüm ama çok az oluyo napayım neolur bana yardımcı olun :((

senin bu sitede kadron ayrı:) senin gibi meleklere çok ihtiyaç var sen bırakma canım:)
ilerlemişim ama pek de yeterli değil bu daha varmış yanii hacico için de çok sevindim burdan hacicoya selamlar darısı da bize inşallah tebrik edememiştim inşallah daha da mutlu olurlar artık:)

aleykümselam canım teşekkürler inşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz da çok çok mutlu olursunuz :16:

merhaba benim aklım karıştı beni yönlendirip bilgi sunarmısınız arkadaşlar.

pzt akşamı ilk kez mumla çalıştım korkağın tekiyim kendi parmaklarımı hiç alamıyodum eşimden yardım istedim onun parmaklarını almıştım.pzt eşim mesaide olunca deneyeyim dedim ve mumu aldım sonra peçete sardım yine aldım bu benim için büyük gelişme idi.eşime gelince söyledim sevindik ama birleşme yapmadık çünkü artık doktordan yardım alalım demiştik ve dün sabah jinekoloğa gittik.gebzedeki Anadolu hopkinse.bayan doktora tüm derdimi anlattım vajinusmussun acaba dedi bilmiyorum nette bu hastaların yaptığı parmak egzersizleri ve mumla çalıştığımı söyledim güzel dedi.bekar mısın değilmisin hadi kontrol edelim dedi.o aptal koltuğa oturdum korkudan ağladım üstelim kadın bir şey yapmıcam sadece bakıcam dedi.baktı geniş bir kızlık zarın var dedi ve bozulmamış dedi.vajina ultrasyonu ile net anlaşılır dedi ama ben on acesaret edemedim kızlık zarım bozulcak diye eşime sormam lazım dedim kadında vaktim yok sen psikolojik olarak daha buna hazır olmadığını görüyorum dedi.tahlillerimizi aldı hormon testleri için ve ctesi tekrar gideceğiz.doktora kızlık zarı nerde dediğimde 2 cm içerde dedi ve bana sen eşinin parmağını içine aldıysan kızlık zarının bozulması gerekir dedi.

kızlar bu kızlık zarı nerde şimdi?hepiniz parmak ve aparat çalışıyosunuz kızlık zarı nerdeki o bouluyor yada bozulmuyor biri bana bunu anlatır mı lütfen.ayrıca doktor eşimle ilişki yaşıyamadığım konuusnda dediği tek şey psikiyatrdan yardım almanız en azından bunu sorun olarak görüp evliliğiniizn 2.ayında bu işi önemsediğinizi gösteriyor.2-3 yıl evli olupda bu durumdan evliliği yıkılanlar var.bunu yapamama nedenini önce psikiyatrda çözmen gerekiyor dedi.sevdiğin adam karşında bundan doğal bir şey yok dedi.emla kremi sorduğumda güldü o bir çözüm değil ki orayı uyuşturup sex yapmak olmaz tecavüz gibi bir şey olur bu dedi yani bu konuda psikiyatr adı verdi bende psikiyatr düşünmüyorum biliyorum ki kas gevşetici vs ile savacaklar.o nedenle akşam eşimle denedim zeytinyağı tabi sürdük.ben üstte yapamadım sonra eşim üstte pozisyonda zorlıya zorlıya yavaş yavaş yarısına kadar yaptık.sadece ağız kısmı o ilk giriş kasıyor yoksa içerde olması hiç acımıyor.sonra ayaklarım acıdı benim hareket ederken biranda ilerledi bende bağırdım ve ittim eşimi.o sırada derinden yırtılır gibi bir yanma oldu.sonra birdaha denedik sadece yin eyarısını aldım sonra saatde geç olunca dinlenelim dedik.bugün tekrar deniyeceğim.ama sormak istediğim şu kan gelmedi bu kızlık zarı nerde yani p...sin hepsini içimize alınca mı kızlık zarı bozuluyor?biri bana anlatsın lütfen gerekirse resimle.çünkü ben anlamıyorum doktor bakiresin hala dedi.ama eşinin parmağını içine aldınsa boulman lazım demişti.arkadaşlar açık sorucam kızlık zarı o dudaklar arasından içerde bulunna delikten 2 cm çerde mi yoksa çok çok ilerde bir yerde mi?

merhaba benim aklım karıştı beni yönlendirip bilgi sunarmısınız arkadaşlar.

pzt akşamı ilk kez mumla çalıştım korkağın tekiyim kendi parmaklarımı hiç alamıyodum eşimden yardım istedim onun parmaklarını almıştım.pzt eşim mesaide olunca deneyeyim dedim ve mumu aldım sonra peçete sardım yine aldım bu benim için büyük gelişme idi.eşime gelince söyledim sevindik ama birleşme yapmadık çünkü artık doktordan yardım alalım demiştik ve dün sabah jinekoloğa gittik.gebzedeki Anadolu hopkinse.bayan doktora tüm derdimi anlattım vajinusmussun acaba dedi bilmiyorum nette bu hastaların yaptığı parmak egzersizleri ve mumla çalıştığımı söyledim güzel dedi.bekar mısın değilmisin hadi kontrol edelim dedi.o aptal koltuğa oturdum korkudan ağladım üstelim kadın bir şey yapmıcam sadece bakıcam dedi.baktı geniş bir kızlık zarın var dedi ve bozulmamış dedi.vajina ultrasyonu ile net anlaşılır dedi ama ben on acesaret edemedim kızlık zarım bozulcak diye eşime sormam lazım dedim kadında vaktim yok sen psikolojik olarak daha buna hazır olmadığını görüyorum dedi.tahlillerimizi aldı hormon testleri için ve ctesi tekrar gideceğiz.doktora kızlık zarı nerde dediğimde 2 cm içerde dedi ve bana sen eşinin parmağını içine aldıysan kızlık zarının bozulması gerekir dedi.

kızlar bu kızlık zarı nerde şimdi?hepiniz parmak ve aparat çalışıyosunuz kızlık zarı nerdeki o bouluyor yada bozulmuyor biri bana bunu anlatır mı lütfen.ayrıca doktor eşimle ilişki yaşıyamadığım konuusnda dediği tek şey psikiyatrdan yardım almanız en azından bunu sorun olarak görüp evliliğiniizn 2.ayında bu işi önemsediğinizi gösteriyor.2-3 yıl evli olupda bu durumdan evliliği yıkılanlar var.bunu yapamama nedenini önce psikiyatrda çözmen gerekiyor dedi.sevdiğin adam karşında bundan doğal bir şey yok dedi.emla kremi sorduğumda güldü o bir çözüm değil ki orayı uyuşturup sex yapmak olmaz tecavüz gibi bir şey olur bu dedi yani bu konuda psikiyatr adı verdi bende psikiyatr düşünmüyorum biliyorum ki kas gevşetici vs ile savacaklar.o nedenle akşam eşimle denedim zeytinyağı tabi sürdük.ben üstte yapamadım sonra eşim üstte pozisyonda zorlıya zorlıya yavaş yavaş yarısına kadar yaptık.sadece ağız kısmı o ilk giriş kasıyor yoksa içerde olması hiç acımıyor.sonra ayaklarım acıdı benim hareket ederken biranda ilerledi bende bağırdım ve ittim eşimi.o sırada derinden yırtılır gibi bir yanma oldu.sonra birdaha denedik sadece yin eyarısını aldım sonra saatde geç olunca dinlenelim dedik.bugün tekrar deniyeceğim.ama sormak istediğim şu kan gelmedi bu kızlık zarı nerde yani p...sin hepsini içimize alınca mı kızlık zarı bozuluyor?biri bana anlatsın lütfen gerekirse resimle.çünkü ben anlamıyorum doktor bakiresin hala dedi.ama eşinin parmağını içine aldınsa boulman lazım demişti.arkadaşlar açık sorucam kızlık zarı o dudaklar arasından içerde bulunna delikten 2 cm çerde mi yoksa çok çok ilerde bir yerde mi?

evet delikten 2 cm içerde, doktor zarın geniş demiş belki esnek demek istemiştir öyle olunca bozulmuyor, benim bildiğim tek parmakla bozulmuyor, sen şimdi yarıya kadar almışsın kasmadan dolayı sendeki yanma zeytinyağı yerine kayganlaştırıcı kullan ve bunlardan da önemlisi vajinanın kendi kayganlaşması onun için de önsevişme, eşinin seni rahatlatması gerekiyor, kontrol senin elinde olursa daha iyi kendini güvende hissediyorsun onun için üst pozisyonda denemeni tavsiye ederim, yarıya kadar aldıktan sonra ufak ufak git gel yaparsa eşin ya da durup biraz senin gevşemene izin verirse, senin yönlendirmenle hiç baskı falan hissetmeyceksin.

kızlar mrb ben daha öncede burdaydım 3 hafta olacak nerdeyse sizlerin sölediklerini uygulamaya çalıştım ama olmuyo :( 4 ay oldu hala hiçbişi yok çok üzülüyorum kendimden çok eşim için beni çok iyi anlıyosunuz biliyorum.isteğim var yapıcam yapıcaz diorum ama olmuyo parmak egzersizi demiştiniz orta parmağın bir boğumunu çok rahat alıyorum ikinci boğuma kadar zorluyorum o kadar başkada bişi yapamıyorum.p... ise sadece kafasını vajinanın ağız kısmında durdurabiliyorum itemiyorum bir türlü. şuan regl dönemimin 3.günündeyim bugün deneme yapabilirmiyiz eşimle tamamen bitmesimi gerek bugün 3.günüm ama çok az oluyo napayım neolur bana yardımcı olun :((
arkadasim regl donemin tamamen bitmeden sakin herhangi bir deneme yapma.. dinlenmis olursun bu donem panik yapma..saglik acisindan uygun degil..bitince yardmci olalim gene..basaracagna inan:-)

Back
X