Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yendikten sonra evde en son ki aparatımı ortalığı toplarken gördüm..üzgünüm ama elveda demek süper...çok ii bi duygu bu ya. hadi sizde p ye geçip aparatla parmakla vedalaşınnn...reklam filmi gibi oldu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım inşallah o güç verir bana Allah ım herkesi kurtarsın bu vajiden herşeyi zehir ediyor insana anne olacağına bile tam anlamıyla sevinemiyor insan korkuyor

Sakın korkma ben doktoruma bu durumu anlatmıştım anne olanlar bu durumu atlatabiliyorlar dedi gerçekten de kız atlattı inanması güç ama öyle doğum yaptığın için kızlıkta gittiğinden beyin artık bu durumu kabulleniyor galiba yaşadığın çok güzel bir şey ne mutlu sana Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yendikten sonra evde en son ki aparatımı ortalığı toplarken gördüm..üzgünüm ama elveda demek süper...çok ii bi duygu bu ya. hadi sizde p ye geçip aparatla parmakla vedalaşınnn...reklam filmi gibi oldu :))

ben de aparatı bir hafta çantamda taşıdım bi krem kutusunun içinde :) belki lazım olur da bi daha yapmakla uğraşmıyım diye. sonra dedim artık sana veda etme vakti geldi,ne çekmişim meğer ben senden beee dedim attım gitti :)))

Kızlar, geçen kış bu vakitler ben de sizin gibi ellerim titreye titreye uğraşıyordum bu sorunla.
Şu an o kadar duygulandım ki, herhalde bir yıl önce sizle aynı duyguları paylaştığımı görmek etkiledi beni...
Ben 3o Aralık 2012 tarihinde tam anlamıyla gelin oldum... 3 aylık evliydim... Erken farkettim, evet. Burayı bulmam da bunu kolaylaştırdı. Egzersizleri aksatmadım, pes etmedim.
Hatta yendikten sonra burda baya aktiftim, ama yoğunluğum arttıkça yardım edemez oldum kimseye. İnsan istiyor ki herkese yardım etsin, ama gücümün yetmediğini farkedince üzüldüm ben de.
Şimdi burda yardımcı olan arkadaşlara büsbüyük bir teşekkür ediyorum. kkaderim başta sana :16:
Egzersizleri aksatmayın, korkmayın. İnanın üstüne gitmek çok önemli. Eğer ertelerseniz bir yere varamazsınız. Ertelemek yok, pes etmek yok...
İnşallah hepiniz kurtulursunuz. Başardığınızda bu surat ifadesiyle :53: 'bu muymuş yani?' diyeceksiniz... Gayret edin, sabredin. Allah emeklerinizin karşılığını veriyor :16:

yine olmuyo bişeyler ters gitti 9a çıkardım çubuklrı girmedi :((( bu kadar karar vermişken başa dönemk isdemiyorumm mmmmmmmmmmmmmmm :(:43:

Arkadaşlar buraya o kadar alıştım ki kopamuyorum şu an yapmam gerekenler var ama hep takip ediyorum inş herkes yener de yükü atar üstünden..bende burdan bana yardımcı olan bütün herkese özellikle kaderimme teşekkür ediyorum allah razı olsun sıkıntıların gider ve hediyesîde hayırlı bi bebek olur inş.egegüzeli canım sende artık hırs yap ve bitir ve zeycanım seninde haberini almak için buralara arada bakacağım egz. Devam ama dua da edelim çünki sıkıntılar Allah'a yaklaşalım diye var.. Herkesi seviyorum.. Burası gerçekten çok faydalı bi yer sadece 3 hafta öncesine kadar benim için imkansız olan şey şimdi kolay bişey oldu..tek yan etkisi buranın bana aşırı bağımlılık yaptı:))) bende isteyenlere yardımcı olmak isterimmmm

canım benim rica ederim çok sağol güzel dileklerin için, olmasın ama bir sıkıntın olursa herzaman elimizden birşey gelirse biz burdayız.

Son düzenleme:
ben de aparatı bir hafta çantamda taşıdım bi krem kutusunun içinde :) belki lazım olur da bi daha yapmakla uğraşmıyım diye. sonra dedim artık sana veda etme vakti geldi,ne çekmişim meğer ben senden beee dedim attım gitti :)))

:1: Allah çektirmesin canım.

Kızlar, geçen kış bu vakitler ben de sizin gibi ellerim titreye titreye uğraşıyordum bu sorunla.
Şu an o kadar duygulandım ki, herhalde bir yıl önce sizle aynı duyguları paylaştığımı görmek etkiledi beni...
Ben 3o Aralık 2012 tarihinde tam anlamıyla gelin oldum... 3 aylık evliydim... Erken farkettim, evet. Burayı bulmam da bunu kolaylaştırdı. Egzersizleri aksatmadım, pes etmedim.
Hatta yendikten sonra burda baya aktiftim, ama yoğunluğum arttıkça yardım edemez oldum kimseye. İnsan istiyor ki herkese yardım etsin, ama gücümün yetmediğini farkedince üzüldüm ben de.
Şimdi burda yardımcı olan arkadaşlara büsbüyük bir teşekkür ediyorum. kkaderim başta sana :16:
Egzersizleri aksatmayın, korkmayın. İnanın üstüne gitmek çok önemli. Eğer ertelerseniz bir yere varamazsınız. Ertelemek yok, pes etmek yok...
İnşallah hepiniz kurtulursunuz. Başardığınızda bu surat ifadesiyle :53: 'bu muymuş yani?' diyeceksiniz... Gayret edin, sabredin. Allah emeklerinizin karşılığını veriyor :16:

merhaba yasemin nasılsın? benden çok destek olan avesra ve melisa var onlarda sağolsun hiç boş bırakmıyorlar burayı tabi yeni yeni destekçilerimiz artıyor çok şükür, yenenler de tüm samimiyetleriyle yardımcı oluyorlar.sende sağol şimdiye kadar verdiğin destekler için.yoğunluğun içinde kolay gelsin diyorum.

merhaba yasemin nasılsın? benden çok destek olan avesra ve melisa var onlarda sağolsun hiç boş bırakmıyorlar burayı tabi yeni yeni destekçilerimiz artıyor çok şükür, yenenler de tüm samimiyetleriyle yardımcı oluyorlar.sende sağol şimdiye kadar verdiğin destekler için.yoğunluğun içinde kolay gelsin diyorum.

İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim :16:
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak :16:
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel :29:

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin,
öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına
biran önce izlerini silmek için inşallah
bu durumdan kurtulursun. eşin ve
ailesiyle ilgili yorum yapmak bile
istemiyorum belki çok iyi insanlardır
bilemem ama sadece cahillik yaptıkları
başka birşey değil. canım ilk önce
şuna inan burayı buldun ya önünde
sonunda yeneceksin, arkadaşlar
egzersizle ilerliyorlar ama bu konuda
sana söyleyeceğim şey her ne kadar
dr a gittik desende eşin ve ailesi
belliki zarla ilgili hala saçma takıntıları
var belli ki, o yüzden tatlım kendini
zorlamayacak şeyler yönlendirsin
arkadaşlar birde benim konumu bir
incele lütfen yanındayız lütfen
elimizden geldiğince yardımcı olucaz
sana.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin- yag-yendim.html buraya tıkla
canım ilk sayfayı incele.

Canim hosbulduk, tesekkur ederim ilgin icin.esim iyi biri ama ailesinin baskisina yenildi. Ama dedigin gibi o izleri silmek icin ailemin yanina geldim. Hafif egzersizlerle baslicam cunku yenmek istiyorum.bu arada her yolu denedim korkumu yenemedim. Burda umutlandim. Linki hemen tikliyorum

Sakın korkma ben doktoruma bu durumu anlatmıştım anne olanlar bu durumu atlatabiliyorlar dedi gerçekten de kız atlattı inanması güç ama öyle doğum yaptığın için kızlıkta gittiğinden beyin artık bu durumu kabulleniyor galiba yaşadığın çok güzel bir şey ne mutlu sana Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

aminn canım isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim .. ben şuan o gzlşeyn sevincini çok rahat yaşayamıyorum malum inanmakta güçlük çekiyorum yarın doktora gidip gelince düğüm çözülecek inşallah :((

Back
X