Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben parmak egzersizleri yaparken hafif bir iki damla gelmişti ama eş denemesinde gerçek bozulma yaşandı yani o kadar minicik bir iki damla kadar değil bir yemek kaşığına yakın geliyor ama damla damla günlük ped dolamayacak kadar yani egzersizlerde rahat olduğunu için bozulmaz bence korkmayın.. :)))

cnm bn okadar parmk yaptim apart yaptim hic kan gelmedi esimlede bikere denedk hepsi girdiginde degil yarusini girdirince git gel yapti kan faln gelmedi aslinda isterdim biraz gelsin:)

cnm bn okadar parmk yaptim apart yaptim hic kan gelmedi esimlede bikere denedk hepsi girdiginde degil yarusini girdirince git gel yapti kan faln gelmedi aslinda isterdim biraz gelsin:)

işte 11 cm den sonra 2 kere denedik birincide kanamam oldu bıraktık ikincide eşim dayanamadı söylemesi ayıp ama b..ldı bıraktık ondan sonrada bn regl oldum yani tam anlamıyla da denemedik herhalde tam denediğimizde olcak yani inşallah:)

bende çok mutluyum biliyomusun ilk günden sonra ikince gün yani dün denerken olmadı en başda ama geri sarıp yapmısdım yani tek kulak çubuguyla halbuki ilk gün 5 e kdr cıkmışdım olmayınca basımdan asagı kaynar sular döküldü yani o kadar emindim kendimden oysamki o takılan yere gelmısım ıkınıp ittirince giriverdi bi sevindimm :):1::52: işde ölee dün en son mumu alıp bırakdım o mumu bugun en başda bi da denicem sonra kalınlaştırarak devam edicem :)

Bende bugün on cm denilmem hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ben başaracağımıza inanıyorum :)) Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş olacak biliyorum çünkü hep bebek sahıbı olmayı hayal ediyorum :)

Bende bugün on cm denilmem hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ben başaracağımıza inanıyorum :)) Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş olacak biliyorum çünkü hep bebek sahıbı olmayı hayal ediyorum :)

helee benn çocuk isimlerrini bile düşünüyorum :) o kadar istekliyim yanii :)
isim bile var aklımda kız ıcınde oglan içindee allahımm :)) bi an önce bitsin bu işkence nolur :(

Arkadaşlar çok iyi gidiyorsunuz maşallah Allah emeklerinizin karşılığını verecek inşallah.birbirinize hep böyle cesaret vermeniz çok iyi korkularınızı olumsuzlukları mümkünse hep özelden sormaya çalışın tecrübeli arkadaşlara, çünkü burda birbirmizi ççok etkiliyoruz olumlu yada olumsuz.

helee benn çocuk isimlerrini bile düşünüyorum :) o kadar istekliyim yanii :)
isim bile var aklımda kız ıcınde oglan içindee allahımm :)) bi an önce bitsin bu işkence nolur :(

Çok heycanlandımm :))) neşen daim olsun bir kız bir erkek ikizin olur belki aklındaki iki ismi birden koyarsın :)))bitecek tedavisi olmayan bişi değil herkes yapıyor gayet doğal bşi bizde yaparız :))

Herkesin farklı olabilir belki kendini kasmadın rahat idin kasmaktan geliyormuş zaten

canım sen regl ydin değil mi son durum ne merak ettim bak benim sayfaya bir arkadaş 2.de olmadı demişti tekraryazdı 3. de olmuş hemde daha rahat oldu diyor yani ilklerde olması normal yeni yeni alılıyorsun sakın üzülme olur mu?sen artık aştın bunu unutma.

İştee bel agrısı başladıı çok geç kaldım egzersizlere başlamakda yaa karar vermek de zaten zordu şimdi 1 hafta bekle :S :)

rica ederim canım mutlaka incele ve sorularını yaz sakın korkma inşallah hepimiz yanındayız sen yeter ki azimli ol ve yeneceğine inan.

Bir cok kisi aparatlarla da egzerslz yaptiklarini yazmis. Aparatlari temin edebilcegim bi yer var mi ? Nerden aldiniz? Ayrica parmak egzersizlerinde doktor eldiveni kullanarak mi uyguluyorsunuz? Ve tabi jelleyerek mi ? Vazelin kullanmistim p... deneme yaparken sanki ise yarar gibiydi. Simdi egzersizlere baslamak icin yazilanlari okuyup motive olmaya calisyorum.esimde yurt disinda oldugu icin zamanimda var. Tabi regl olucam bir kac gun icinde ama egzersiz icin gerekli olanlari temin edip hazirlamak istiyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim

Bir cok kisi aparatlarla da egzerslz yaptiklarini yazmis. Aparatlari temin edebilcegim bi yer var mi ? Nerden aldiniz? Ayrica parmak egzersizlerinde doktor eldiveni kullanarak mi uyguluyorsunuz? Ve tabi jelleyerek mi ? Vazelin kullanmistim p... deneme yaparken sanki ise yarar gibiydi. Simdi egzersizlere baslamak icin yazilanlari okuyup motive olmaya calisyorum.esimde yurt disinda oldugu icin zamanimda var. Tabi regl olucam bir kac gun icinde ama egzersiz icin gerekli olanlari temin edip hazirlamak istiyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim

canım ben egzersiz yapmadığım için bilmiyorum inan dilatör sanıyorum o aparatların adı ve bence eczanelerde olabilir.bilenler söylesin ama ben malesef bu konuda bilgi sahibi değilim.

baştaki sayfalar da detaylıca apartlarla ilgili bilgi var canm, ben bulursam paylaşayım, ama kısaca şöyle söyleyeyim, satın alınan hazır aparat kullanmıyor burda egzersız yapan arkadaşlar.. aparatları aşama aşama birlikte hazırlıyorz.. kulak çöpü, mum, farklı kalınlıklarda, sırayla, vs... bunlar hijyenık bir şeklde kılıflanarak kullanılıyor tabıkı :) bununda farklı farklı yontemlerı var, tüm aparatları hazırlayıp kullanan arkadaşlar mutlaka ardmcı olacaktır sana.. bizde herşey doğal :) yeterki denemekten vazgeçme..

kkaderim cevap vermiş sonradan gördum, ben aparat sorunuzu yanlş anlamışm galıba :)

Son düzenleme:
baştaki sayfalar da detaylıca apartlarla ilgili bilgi var canm, ben bulursam paylaşayım, ama kısaca şöyle söyleyeyim, satın alınan hazır aparat kullanmıyor burda egzersız yapan arkadaşlar.. aparatları aşama aşama birlikte hazırlıyorz.. kulak çöpü, mum, farklı kalınlıklarda, sırayla, vs... bunlar hijyenık bir şeklde kılıflanarak kullanılıyor tabıkı :) bununda farklı farklı yontemlerı var, tüm aparatları hazırlayıp kullanan arkadaşlar mutlaka ardmcı olacaktır sana.. bizde herşey doğal :) yeterki denemekten vazgeçme..

kkaderim cevap vermiş sonradan gördum, ben aparat sorunuzu yanlş anlamışm galıba :)

Yazdiklarimi dogru anlamissiniz. Ben ozel aparat var sandigim icin sordum. Parmak egzersizlerinden sonra aparatlarla devam ederim diye dusunuyordum. O yuzden temin etmek icin nereden alabilirim merak ettim. En fazla 1,2 ay vaktim var sonra esimin yanina yurt disina cikicam.kabus olan vajiyi yenmek istiyorum.. Yazilanlari hala tek tek okuyorum tam motive olmak icin

cnm bn aparatimi mumdan yapmistim bu kalin mumlar varya onlardan alip yontuyosun p...s sekline getiriyon ucu aynen p....s gbi yuvarlak oluyo kuckten buyuge dogru yap 4,5,6,8,10cm cevresi olarak yap hepsini strec filme sar ve prezervatifle dene

Kızlar emla kremle yendiğini söyleyenler olmuş ilişkiden ne kadar önce süreceğiz vede vajinanın içine mi süreceğiz bilen biri varsa açıklaya bilir mi? Ben daha yeniyim parmak egzersizi yapmadım 2. denemem olacak. dolayısyla parmak egzersizine başlamadığım için sadece kenarlarına sürebileceğim haralde

Yazdiklarimi dogru anlamissiniz. Ben ozel aparat var sandigim icin sordum. Parmak egzersizlerinden sonra aparatlarla devam ederim diye dusunuyordum. O yuzden temin etmek icin nereden alabilirim merak ettim. En fazla 1,2 ay vaktim var sonra esimin yanina yurt disina cikicam.kabus olan vajiyi yenmek istiyorum.. Yazilanlari hala tek tek okuyorum tam motive olmak icin

canım özel aparatlar var dilatör adında sanırım ama arkadaşlar burda kendi aparat hazırlayarak ilerliyorlar, kulak çöpü bakkal mumu falan.

canım sen regl ydin değil mi son durum ne merak ettim bak benim sayfaya bir arkadaş 2.de olmadı demişti tekraryazdı 3. de olmuş hemde daha rahat oldu diyor yani ilklerde olması normal yeni yeni alılıyorsun sakın üzülme olur mu?sen artık aştın bunu unutma.

Evet şuan regl yim ctesi bitecek kısmetse deneyeceğiz tekrar

Back
X