Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

melis gerçekten zor durumdayıdım 1 yılı gectı evelnelı artık olsun isitiyorum bır an önce cok doktor arstrdım insan kıme güvenecegını şaşşırııyo şimdı gene randevu aldım ama ogune kadr bırseyler yapmak ısıtıyorum bos durumak ıstemıyorumm burayı hep okuyodumm ama gercekmı yoksa ölesınemı yazılıyo dıe önemsemıyordum şimdı iyikk yazdım ıyıkı okumusuum dıyorum çok tesekur edrım burda olupda yarıdım edenlerree inanın cok dua edıcemmm cok en yakın arkadaşıma bıle anlatamdım aneme analtamdım hiç kımse bılmıyor sadece eşimle benım aramda okadr büyük bir yük ki bu analatamam...

ahh ah anlatılırmı hiç kendi kendine içini kemiren insanın psikolojisini altüst eden hastalık bu....sen çok sıkı bi şekilde başlamışsın bile cnm senin çok uzun sürmez ben eminim ;)
:16:

dimdik itme popo yönüne doğru eğik it olurmu tatlm bide ıkın parmağını yerleştir nefesverirken aşaı doğru it :34:

sşnşr boşalması yasıyorum ağlama krizine girdim yazarken bile ellerim titriyor gözyaşlarım deli gibi yemin ederim yaprım ya orta parmağımı sonuna kadar aldım hatta bi dakka durdum belki daha fazla hic hic ağrım olmadı hic bise olmadı yaptım yaa parmağımı koydum inanamıyorum

sşnşr boşalması yasıyorum ağlama krizine girdim yazarken bile ellerim titriyor gözyaşlarım deli gibi yemin ederim yaprım ya orta parmağımı sonuna kadar aldım hatta bi dakka durdum belki daha fazla hic hic ağrım olmadı hic bise olmadı yaptım yaa parmağımı koydum inanamıyorum

oh be sonundaa oldu bak :)

hahahahaha işte buu süpersin tatlmmmmmmmm bal egzersz yapamam derken şuan orta parmağımı aldım tamamını diyorsun bak serçe parmaıyla uğraşan arkadaşlarımız var süper ilerledinn tebrik ederimmm gördünmüüüüüüüüüüü :):46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
inanmıyorum bile defalarc izledim aynadan cok tuhafım ya salya sümük ağlıyorum desem yeridir yemin ederim cok saol yaa Allah hepinizden razı olsun

valla bende çok mutluu oldum bundan ıkı gun önce mutsuzlukdan aglıyodun sımdı mutlulukdann çokk sevındım canm benım yaa :)

hahahahaha işte buu süpersin tatlmmmmmmmm bal egzersz yapamam derken şuan orta parmağımı aldım tamamını diyorsun bak serçe parmaıyla uğraşan arkadaşlarımız var süper ilerledinn tebrik ederimmm gördünmüüüüüüüüüüü :):46::46::46::46::46::46:

Allah ıma şükürler olsun sizde cok saolun valla ayyyy cok tuhaf oldum yaa mutluyum ilk defa mutluluktan ağlıyorum ya valla:43::43::43: :)

cok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin..hepinize dua etmeden uyumam ben artık hic valla bak...

tatlım çokda zorlama bence kendi tahriş edersin mutluysan birazda yarın devam edersin ama yag sür yada herhangi bi kayganlaştırıcı sür orayı genişletmeye calıs yani parmagını aldıgında beklet git gel yap felan :)

bende heyecandan mumu aldıgımda reçelli kek yapmışdım öle de güzel olmuşkiii o heyecanla yapıcna :)

:) hayır yaparken ayaklarım titremedi parmağı çekince sinir boşalması oldu başladı zangır zangır :) hele gözyaşlarım aman Allah ım sanki cok büyük bir sey yapmışım gibi :) Allah herkesi mutluluktan ağlatsın insallah

:) hayır yaparken ayaklarım titremedi parmağı çekince sinir boşalması oldu başladı zangır zangır :) hele gözyaşlarım aman Allah ım sanki cok büyük bir sey yapmışım gibi :) Allah herkesi mutluluktan ağlatsın insallah

ama iki gün önce yapamam diyodun yani bak :)

tatlım çokda zorlama bence kendi tahriş edersin mutluysan birazda yarın devam edersin ama yag sür yada herhangi bi kayganlaştırıcı sür orayı genişletmeye calıs yani parmagını aldıgında beklet git gel yap felan :)

kayganlaştırıcı almıştı esim onu kullandım zaten artık onu kullanırım hep her ise yarıormus tabi senin en butuk katkı sen sabah bana bi kızmasan zorlamazdım sonra burdaki arkadaşlarda yazınca cok saolun yaaa

Back
X