Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayganlaştırıcı almıştı esim onu kullandım zaten artık onu kullanırım hep her ise yarıormus tabi senin en butuk katkı sen sabah bana bi kızmasan zorlamazdım sonra burdaki arkadaşlarda yazınca cok saolun yaaa

iyiki yaazmışım onu o zaman :) bide ne dicem o kayganlatırıcı ney canm bende aldırdım ama daha paketini bile açmadım eger hoşuna gittiyse bende ondan aldırayım onu deiştirip bu arada tebrikler :)

iyiki yaazmışım onu o zaman :) bide ne dicem o kayganlatırıcı ney canm bende aldırdım ama daha paketini bile açmadım eger hoşuna gittiyse bende ondan aldırayım onu deiştirip bu arada tebrikler :)

K-Y LUBRİCATİNG JELYY GLEİTGEL ETKİSİDE VAR cok iyi su bazlı steril ozelligide varmış alacak olan herkez bundan alsın temizlenmesi sadece su değdir anında gidiyor

Son düzenleme:
avesra sende vajinusmustun dimi yendinmi peki sen bir bu forumu kullanmaya alışmaya calısıyorum çok karışşık gelıyoo

evet cnm bende vajınusmustum 2 sene surdu tam benımmm hep bı kacıs ıcındeydım bu sıteyı buldum egzersız yaptım ve 2.senemde basardım ve suan cok sukur hamıleyım sende bu gunlerı gorıceksın oyuzden azımlı olursan ısıne yarar cnm

Kesinlikle canım.Egzersizleri onunla ve emla ile yap.

canım gittigim eczanede emla yokdu ordaki bayan dediki istersenız getirteyım fıyatını sordum 65 mi öle bişey dedi sonra bende egzersızlere baslıcam dıye başka onun degerınde yokmu dedım aslında aklımda anestol de vardı oda onu dedı bende olur alayım dedım 4-5 bıseydı fıyatı

K-Y LUBRİCATİG JELYY eczanelerde var canım ben ordan aldım daha doğrusu esim ordan aldı..ben bunu buldum bide ağrıyı hafifletip kadında olması gereken ıslaklığı sağlıyor yazıyordu

ben o okeyı deıstıreyım sıcak temas olanını almısdım arkasını okudum yazıyoki sıcaklık etkisi kişiden kişiye deişir herhangi bi sorun yaşadıgınızda doktorunuza basvurun korktum açmadım bile paketinde duuruyo en ıyısı bunu alayım ben

cnm merhaba seni tebrk ederim cesaretinden. burda doktora giden gitmeyen bi çok arkadaşımıza beraber yardımcı oluyoruz. ama egzerszlere başlamaya korkan biri olsam senin bu yazını okuyunca gerçekten yine ertelerdim egzersz olayını. çok acıdı ağlaya ağlaya yalvardım fln yazıosun .lütfen ,burda her yazımız herkesi çok etkiliyor. o yüzden bu tarz şeyleri özelden konuşalım olurmu. her bünye farklı mesela bnmde egzersizlerde hiç ama hiç ağrım acım olmadı. kızları hep beraber daha güzel motive edelim :29:

hem bizim yağımız var hiç acımıyor değil mi :)

egzersize devam eden arkadaşlar, parmağınızı soktuğunuzda gitgel yapmak isterseniz ve deneyip zorlanırsanız sakın aklınıza olmuyo gibi olumsuz şeyler getirmeyin.
ben ne parmakla ne de aparatla gitgel yapabilmiştim. ama egzersizlerden sonra ilk eş denememde sokar sokmaz gitgel yaptım, bu kendiliğinden oldu hatta. o yüzden bir gün bile mecbur kalmadıkça egzersizleri aksatmayın yapabildiklerinizin en iyisini uygulayın korkmadan. her gününüz biz öncekinden daha güzel geçsin :)))) :16:

Slm arkadaşlar bende vajinismusum evleneli 1 bucuk yıl oldu artık yenmek istiyorum banada yardimci olurmusunuz

canım merhaba hosgeldınnnn...burayı bulmana cok cok sevındım.ılk adımı atmıs bulunmaktasınn.daha once egzersız yaptınmı vajınanı ınceledınmı.hıcmı gırıs sağlanmıyor esınle durumunu bı acıkla.ona gore egzersızlere baslayalaım okduysan burdakı herkes egzersızle yendı egzersız yaparsan ve azımlı olursan sende yenersın canım.sımdı bıraz durumundan bahset bakalım:34:

canım gittigim eczanede emla yokdu ordaki bayan dediki istersenız getirteyım fıyatını sordum 65 mi öle bişey dedi sonra bende egzersızlere baslıcam dıye başka onun degerınde yokmu dedım aslında aklımda anestol de vardı oda onu dedı bende olur alayım dedım 4-5 bıseydı fıyatı

anestol onun kadar etkili değil canım.fiyatına bakma sen ver parayı bir seferliğine tamamdır.O paket bitmeden sorunun çözülecek inş.

K-Y LUBRİCATİG JELYY eczanelerde var canım ben ordan aldım daha doğrusu esim ordan aldı..ben bunu buldum bide ağrıyı hafifletip kadında olması gereken ıslaklığı sağlıyor yazıyordu

Hıımmm anladım.Acın ağrın olmuyorsa tamam o zaman.Misler gibi yap egzersizlerini.Bizim o doktorlardan neyimiz eksik üç günde çözüyoruz diyorlar.Biz de bir haftada çözelim hadi :)

Back
X