Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

melisa yazıcam canım özel msj yollamıştım hemen senden önce 5 dk bekliyorum tabi o sırada sen hatırlamazsan =)

tekbır kısı var aklımda o oldunu dusunuorum eskıden daha cok cok yazıodu sureklı acıormu acıormu dıye uzaklardnabır yerdennnn güzeller guzelı desem aynı kısıyemı cıkıyor:15:

tabi canım kesin o başka güzel mi var, ama bu aralar üzülüyorum o da içine kapandı diye =(

Süpersin ya denicem bugun is cikisi eve gideyim hem mum hem parmak yapmaya çalışacağım ins pasta mumu olcak 1:1:

başkaa çare olsaydı inan yapardık yani daha kolay yolu iş kafada bitirmek :) şu regl bitsede bende devam etsem egzersızlerıme bende yenmek isdiyorum bi an önce heves eddm :)

ikinci derken yapdınmı tekrar ne yapdın anlat :)

oglen bir defa ilk defa orta parmağımı denemiştim şimdi yine denedim bu defa içerde bıraktım hatta git gel yaptım cok cok az bi baskı hisseettim agrı desem yalan olur cok az bi yanma gibi okadar biraz bekledim oyle sonra çıkardım..

Slm kizlar.ben 7cm de kaldim yapamiyorum.Bi kac kez girdi ama simdi olmuyor tikandim ne yapmaliyim?

olmadı dıye bırakmıcaksın demi ıkınıpda yapıomusun ben dha 5 cm de felanım ama onu alamadıgım zaman ümitsizlige kapılmıştım sonra burdan şuan kım oldugunu hatırlamıyorum sanırım ege güzeli cnm benım bana bı destek verdi ıkınıp yapmışdım:)

oglen bir defa ilk defa orta parmağımı denemiştim şimdi yine denedim bu defa içerde bıraktım hatta git gel yaptım cok cok az bi baskı hisseettim agrı desem yalan olur cok az bi yanma gibi okadar biraz bekledim oyle sonra çıkardım..

çıkarırken bi baskı oluyo ama o ne ki yani hiç alışık olmamakdan kaynaklanıo bence :) gt gel yapp ıyıce genıslesn :)

Son düzenleme:
Back
X