- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.101
tebriksssss![]()
peki şimdi neyapammalıyım deneme için erkenmiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriksssss![]()
peki şimdi neyapammalıyım deneme için erkenmiii
Ben egzersiz yapıyorum şu an ama mumu geçtim 2 3 cm alıyorum acı hissdeınce kasıyorum naapmm lazımm bırakımm mı bugünluk egzeszi
saol cnm çok teşekuur edrim 2 3gün böle denemelere devam ozamnn dimi akşam birde eşimle aparatı yapmak istiyorum hani o elıne alsın o yapıca kı kasmalarım gitsin daha ıyıolur dimi birde ayıın 23 ne randevu aldım dktrdan il defa neyapmalıyımm gıtmelımiyim sence dktora ne aşamada oldugmu anlatsam çunku 2 dır ertelıyorum radndevuyu bahneler bulup ogüne kadr belkide yenerim dimibugün bu boyuttaki aparatınla denemeler yap ara ara. Eksiklerini ölç ve bize söyle. şuralarla zorlanıyorum şurda acıyo gibisinden bi çözüm buluruz.
Bu aparatla yapmakta zorlanmadığın zaman (yarın, diğer gün.. Vb) onu bi tık kalınlaştır. Yine aynı işlemleri uygula. Böyle böyle bir de bakacaksın ki p.. Ile yapacak durumdasın
bugün bu boyuttaki aparatınla denemeler yap ara ara. eksiklerini ölç ve bize söyle. şuralarla zorlanıyorum şurda acıyo gibisinden bi çözüm buluruz.
bu aparatla yapmakta zorlanmadığın zaman (yarın, diğer gün.. vb) onu bi tık kalınlaştır. yine aynı işlemleri uygula. böyle böyle bir de bakacaksın ki p.. ile yapacak durumdasın
saol cnm çok teşekuur edrim 2 3gün böle denemelere devam ozamnn dimi akşam birde eşimle aparatı yapmak istiyorum hani o elıne alsın o yapıca kı kasmalarım gitsin daha ıyıolur dimi birde ayıın 23 ne randevu aldım dktrdan il defa neyapmalıyımm gıtmelımiyim sence dktora ne aşamada oldugmu anlatsam çunku 2 dır ertelıyorum radndevuyu bahneler bulup ogüne kadr belkide yenerim dimi![]()
bugün tesadüf aşmadan önce yazdığın msj ı gördüm canım ne kadar mutlu oldum varya bundan belki birkaç hafta önce ne kadar umutsuzdun şimdi yardım ediyorsun maşallah ne güzel birşey herkese nasip olsun inşallah en kısa sürede.
saol cnm çok teşekuur edrim 2 3gün böle denemelere devam ozamnn dimi akşam birde eşimle aparatı yapmak istiyorum hani o elıne alsın o yapıca kı kasmalarım gitsin daha ıyıolur dimi birde ayıın 23 ne randevu aldım dktrdan il defa neyapmalıyımm gıtmelımiyim sence dktora ne aşamada oldugmu anlatsam çunku 2 dır ertelıyorum radndevuyu bahneler bulup ogüne kadr belkide yenerim dimi![]()
kaderim ya hakkatten kaderimi değiştirdin :) karanlıktan kurtardın elbette edeceğim elimden geldiğince çünkü o zor günleri çeken bilir(( hatırladım bak yine ama sen hep yanımdaydın hep iyi hissetirdin bana kendimi
çokkk saolun kız lar biligileriniz için evet doktora gideceksin sonraa dünya para eşine karşı nebilim bende çalısmıyorum şuan bıra zonun ezikligininde hissediyorumm kendim kazansam şimdiye coktan gıderdım doktora ama tek başına yenılmez hep doktorla çözulur sanıyordumm meger bızde yapabılrmısızz doktorda aynı ödevleri verıyo dimi
estağfurullah canımutandım şimdi . ama ben sana hatırlatmak değilde mutlu etmek için söylemiştim
yani bak ne güzel hayatta hiçbirşey imkansız değilmiş gibisinden kendimi kötü hissettim şimdi
![]()
heheheh yok yok artık o günleri hatırladığımda aklıma sadece sen geleceksin bir de o meşhuuur zeytin yağımız ve eşimin noluur artık yağ sürmeyelim diye yalvarışları :)![]()
vay be yalvarttık erkek milletini ne mutlu bizecidden insan kötü anılarını hep üzülerek hatırlar ama sizde de öyle mi hani eşin canını yakan şeyler söylediyse bu içinden çıkmıyor tabi ama, onun dışında maziye bakınca üzülmüyorum ben, hatırlamıyorum bile,daha doğrusu dönüp bakmıyorum, insan bunun için mi bekledim diyor o an ama herşeyin bir nedeni varmış demiştim ben belkide yöntemini herkesle paylaşmak için çektim o sıkıntıyı ,bir kişinin bile işine yarasa nasıl bir mutluluk düşünsene. mesela ben bu sayfayı yenmeden önce bulamadım oysa dr lar ne egzersizi kullanıyor birisi paylaşsa diye ne kadar aramıştım çıkmadı, belkide bu sayfayı bulsam bende egzersiz olmadan olmayacak diye korkacaktım bilmiyorum ki yendikten sonra hemen burayı bulmam da çok acayip değil mi? önce o kadar arıyorsun bulamıyorsun yeniyorsun şak çıkıyor karşına, hayatta hiçbirşey nedensiz değil.
Evet gece çıktım görmedim yazdıgını şimdi okuyorumm. Cnm böe yenebılcem dimi yani tedavidede bunları yaptrcaklr dimi bu akşamda eşimle denicezz yeni basşlayan arkdaslar bırbırımıze destek olalaımm ben istanbuldan yazıyorum yakın olanlar varmı bana
Evet gece çıktım görmedim yazdıgını şimdi okuyorumm. Cnm böe yenebılcem dimi yani tedavidede bunları yaptrcaklr dimi bu akşamda eşimle denicezz yeni basşlayan arkdaslar bırbırımıze destek olalaımm ben istanbuldan yazıyorum yakın olanlar varmı bana
amin canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, sıkıntılarımızdan feraha çıkarsın.
çok şekersin yaşu avatardakini görünce seni onunla bağdaştırıyorum ya birde =)