Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşım geçen hafta psikiyatris çiftler ilk geldiğinde evliliklerinde tek problemlerinin cinsel birleşmede olduğunu söylerler oysa birleşme gerçekleştikten sonra başka problemler çıkmaz gerçek problemleri görmeye başlarlar. Yani evlilikte cinsellik %20 alanını oluşturuyormuş. Doktora gittiğinizde yaşadıklarınızı anlatın doğru yönlerdirmeler yapabilir. Bize mesela el ele sahilde gezin günde 30-45 dk el ele gezme ödevi verdi hem spor yapıp hemde yakınlaşmamızı sağlayacak mış? Karşılıklı konuşurken sen diye cümleye başlamayın biz demeli ve cinsellikle ilgili problem olursa üstüne gitmeyip sarılıp uyuyun diyor. Arkadaşım bide 3 çocuk sahibi arkadaşıma sordum eşinle ilişkiniz nasıl bu kadar canlı diye kadın yatağa sadece iç çamaşırları ile giriyorum dedi adam sabaha kadar dayanamayıp yapıyormuş sende dene ben denedim gerçekten sabah eşim istekliydi ve deneme yaptık oldu gibi :1:

ne kadınlar var ya:)) insanın böyle arkadaşlarının olması bazen işe yarıyorr galiba ama utanıyorum bende sormaya.maşallah ne diyelim:1:

Gayed sağol canım.aynen devam diyosun haklısın sende.tek başına yeterli olmuyor belki de.ama egzersizleri yapanlar kendi başlarına devam etsin.bizi örnek alın yada almayın siz bilirsiniz herkesin farklı bir hikayesi var sonuçta hak veriyorum bende herkese.bizde de şuan da sadece orgazmden ve buna benzer şeylerden bahsediyor 3 ay sürer dedi.bize de çok uzun geldi belki daha da önce biter. ayrıca nerde yapıyorlar bu işi kadın doğum odası gibi mi bizimkinde sadece masa ve sandalye var.ayrıca her türlü hastayı alıyor keşke bize de öncelik verse.söylemeyi düşünüyoruz taşınma ihtimalimz var eşim memur.mecburen bir daha nerde bulucaz hasteneyi.gelemeyiz ki.inşallah anlayışlı olur bizede.bizde çekiniyoruz kızıcak gibi duruyor ama :)

Evet tamamen düzeleme 12 seans sürebilir dedi doktorumuz konuşarak yönledirme oluyor sana tarif ediyor nasıl yapacağını sen egzersizi evde kendin yapıyorsun bizim öyle oldu ilk seanslarda vajinayı tanımayı falan gevşeme hareketleri gibi şeyler anlatmıştı ilk ödev ayna olmuştu evde ayna karşısında vajinanı dudaklarını açık incelemeni ve vajina girişini görmemi vermişti herşeyi sen ve eşin uygulayacaksınız ben önceden eşimin oraya bakmasından rahatsız olurdum çekinirdim ama artık alıştım sende öyle olucaksın merak etme ödevlerini yap zaman gelicek yapamam kalsın boşanayım daha iyi diyeceksin ama sonra yine başlamalı ve kaldığın yerden devam etmelisin görüceksin ilk başlarda yapamam dediğin şeyler sana çok basit gelecek

ne kadınlar var ya:)) insanın böyle arkadaşlarının olması bazen işe yarıyorr galiba ama utanıyorum bende sormaya.maşallah ne diyelim:1:

Bide vajili olduğun sadece sen ve eşin bilmeliymiş bide doktorun tabi ailen ve yakın arkadaşlara söylemek sağlıklı bir durum değilmiş ben dayanamayıp aileme söylemiştim doktor bu duruma da çok kızdı

Evet tamamen düzeleme 12 seans sürebilir dedi doktorumuz konuşarak yönledirme oluyor sana tarif ediyor nasıl yapacağını sen egzersizi evde kendin yapıyorsun bizim öyle oldu ilk seanslarda vajinayı tanımayı falan gevşeme hareketleri gibi şeyler anlatmıştı ilk ödev ayna olmuştu evde ayna karşısında vajinanı dudaklarını açık incelemeni ve vajina girişini görmemi vermişti herşeyi sen ve eşin uygulayacaksınız ben önceden eşimin oraya bakmasından rahatsız olurdum çekinirdim ama artık alıştım sende öyle olucaksın merak etme ödevlerini yap zaman gelicek yapamam kalsın boşanayım daha iyi diyeceksin ama sonra yine başlamalı ve kaldığın yerden devam etmelisin görüceksin ilk başlarda yapamam dediğin şeyler sana çok basit gelecek

ben daha önce egzersiz yaptığım için kendime inanıyorum.bazen gitmesek mi yada devam etmesek mi dediğimz oluyor..sonuç için çırpınıyorum yoksa çoktan biterdi.belki daha da iyi olacak herşey.sen öneriyosun gitmeyi.o kadar çok şey okudum korkusuz düşüncelerle
başladığım herşey yarım kaldı.yeniden hayırlısıyla inşallah

gayed sende gidiyordun galiba devlette bir yere.bana da bahseder misin lütfen.egzersizleri biliyorum ama sen kaç seansta tamamladın?nasıl bir ortam ve psikolog kendi mi yaptırıyor ve tedavi öncesinde muayene yapılmış mıydı.ihtiyacım var.lütfen yardım bekliyorum.çok bunaldık biz.:(((

canım beni skypedn ekle tugce.hakan34@gmail.com destek olalım birbirimize

Bide vajili olduğun sadece sen ve eşin bilmeliymiş bide doktorun tabi ailen ve yakın arkadaşlara söylemek sağlıklı bir durum değilmiş ben dayanamayıp aileme söylemiştim doktor bu duruma da çok kızdı

kimse bilmiyor çok şükür ama bu eğitim işini çok uzatıyorlar.bilmemiz gerekiyormuş bunları.biz bir an önce bitirelim diyoruz.bayan biizm dr eşim erkekler katılırsa bırakırım diyor.bende istemem tabii ki.ayrıca özelden bişe sormak istiyorum sana

kimse bilmiyor çok şükür ama bu eğitim işini çok uzatıyorlar.bilmemiz gerekiyormuş bunları.biz bir an önce bitirelim diyoruz.bayan biizm dr eşim erkekler katılırsa bırakırım diyor.bende istemem tabii ki.ayrıca özelden bişe sormak istiyorum sana

sor yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar tuvalete gittikçe pembe kan geldi bir damla korkmaya başladım bu saate kadar hiç gelmemişti küçük abdestimi yapınca geldi umarım önemli bir şey olmamıştır korkuyorum

slm arkadaşlar en yakın arkadaşımın sıkıntısını benimle paylaştıktan sonra sizi sürekli takip ediyorum arkadasım nete girme imkanı pek olmuyor sizin yazdıklarınızı sürekli ona anlatıyorum 4 aylık evli ve hala eşiyle ilişkiye giremiyor dr da gitti rahim agzı kalın demiş kzlık bile bozulmamış hala ben ona neler yapması gerektiğini anlattım zeytin yagıyla bile denemesini söyledim dün denemişler ama olmuyor diyor aglamaktan ölüyorum cok canım yanıyor diyor artık caresiz bi şekilde aglıyor ne varsa yaparım yeterki düzelsin diyor eşide tabiki soguk davranıyormuş araları acılmaya başlamış tıbbı olarak yada başka sekilde neler yapması gerekir bize yardım edebilirmisiniz. durumuna cok üzülüyorum ben 5 yıllık evliyim böyle bi problemle karsılasamadım onu sizin kadar iyi anlayamam yardım edin lütfen :44:

KIZLAR SİTE ÇOK KASIYO HIZI YAVAŞ KALIYO YAZILARIN OKNMASINDA FLN BİZ IKI ARKADS TANISITIK FACEDEN YADA SKYPEDEN DEVAM EDIYORUZZ YAZŞMAYA TUGCEYLE TANSTIK GAYETDE YAZISIIYORUZ EKLEMEK İSTEYEN TANIŞ MAK İSTEYEN VARSA nzn__omr@hotmail.com

canım bırbrılerınızle konusmanız cok guzle bırsyeı ama burayıda aksatmayın cunku arkadaslaırn sızlerın yazdıklarını okudukcada bılgılenıyor:34:

Nihayet egzersizlere başlamaya karar verdim. Fakat şu an regli yim ondan mi karar verdim bilmiyorum :-)
Reglnin son gününde yapmak istiyorum buradan okuduklarıma göre son günlerde daha açık oluyormus neyse sorum şu
Ben her gün santim santim ilerlemek istiyorum en son 10 cm e kadar. Ama her egzersizde zeytinyağı kullanmak istiyorum acaba zarar verir mi çünkü kaderim arkadaşımız 2 kere kullanmayı tavsiye etti gibi hatırlıyorum sanki.

Arkadaşlar tuvalete gittikçe pembe kan geldi bir damla korkmaya başladım bu saate kadar hiç gelmemişti küçük abdestimi yapınca geldi umarım önemli bir şey olmamıştır korkuyorum
canım çok değilse korkma benim 3 gün sürmüştü azıcık ama pembe pembe yapısal değişir.

Back
X