- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.441
Allah yardımcımız olsun gerçekten cok kötü bi durum zaten eşlerimizde anlayışlı olmazsa o zaman herşey daha kötü olurdu inş başarırsın
aminnn inşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun gerçekten cok kötü bi durum zaten eşlerimizde anlayışlı olmazsa o zaman herşey daha kötü olurdu inş başarırsın
Ya biz denerken benim nefesim tıkanıyo boğulacak gibi oluyorum oksurmeye başlıyorum neden öle oluyo acaba ya
ya bide kadn ustpozsyonda nasil ypio ben simdi denemdm ama prova yaptim hic rajt deglim bacaklarm agryo
Bugun adet donemim bitti... evliligimin ilk gununden beri bu siteyi okuyorum... bu sorunu yenip coluk cocuga karisanlari okudukca bana da cesaret geldi... adetten once orta parmagi sokmayi basarmistim. Ama sonrasinda cok huzursuz kotu bir duygu birakmisti. Dun aksam ne olursa olsun egzersiz yapacagima soz verdim. Tabii sabah bi turlu baslayamiyordum... erteledikce erteliyor insan... sonra esimi dusundum onu cok seviyorum ve mutlu bir cinsel hayatimizin olmasini istiyorum. Nihayet bir saate karar verdim ve o saat gelibce egzersize basladim... yarim saat yaptim. Orta parmakla 40 gel git yaptim. Tabii cok yavas... cok rahatsiz edici bir duygu.bacaklarim titredi kasildim ama nefes aldim birakmadim 40 a tamanlamadan birakmayacagim dedim... Ama sunu farkettim adetten once sadece bir kere sokmustum ve o daha rahatsiz ediciydi. Sizler sayesinde ne yapmam gerektigini biliyorum... asama asama uygulayacagim. Esim simdi sehir disinda 1 ay vaktim var. 1 ay sonunda ins ben de 'kizlar bu gece bu sorunu astim ' yazabilirim ... ins...
eşimin ısrarıylaa dün gece eş denemesi yapdıkk ve hüsrannnsadecee korkularımm gitmişş artık dokundurtmamakk kasmak titremek felan kalmamış orası tamam ama resmen sadece ucu girdi
ben itiraz etmedim yaparım dedim ama olmadı
belki pozisyon farklıydı belkı yag bitmişdi evde ondan olmadı kayganlaştırı ile denedim o da okeyin ısıtıcı etkili olanıydı arkasınıda okudum ısıtıcı etkisi kişiden kişiye değişebilir tahriş edebilir yazıyodu onu umıursamadan sürdüm hemen yakmaya başladı buğün kahvaltımı yapayım gidip yag alıcam ne kas gevşetici aldım ne duş aldım ne gerekli önlemleri aldım hiç bişey yapmadan denemeye kalkdık ve ön sevişme bile fazla olmadı ama biraz ıslanmışdı emindim sanırm yapamıcam
![]()
evet aparatla ilk yapdıgımda cok ıkınıyodum sonra sonra gerek kalmadı :) dün akşam az ıkınınca ucu girmişdi ama yanma olunca devam edemedim
eşim mutfaga sigara içmeye gitti ben aparatımı peçete ile sarmıştım hemen aldım elime neden olmuyosun diye aldım soktum aparat girdi geneama o neden olmuyoo tamma yag felan yoktu hiç bişey yoktu saatlerce agladım sinirimden
sanki p....ns aparata göraki daha büyük
![]()
tatlım benim sayfada pozisyon resmi var ona bir bak , üstte çömelirseniz bacaklarınız ağrır, sizin yapacağınız önce namaz kılarkn oturduğumuz gibi kavak kemiği miydi o :)) yerde olacak, tam rahat pozisyonu alınca, p yi öne doğru eğik şekilde tutup,tabi bu sırada biraz yükseleceğiz ama en son yavaş yavaş oturduğumuz pozisyon anlattığım kemiğin yere değdiği gibi olacak arkadaşlar o zaman çok kolay olur sizin için.
canımm bbız senle aynı gııdyoduk ben deneme yapcaktım nerdeyse ama eşime hayrı dedım 1 kac gun dhaa ver bana öle dedim sen 10cm calısmısımıydın bız senle 9cmd eydık en sonn yag olmadan zor keske dneme yapmamsaydınn ama bırsey sorcam kasılma vrmıydıı yada cok acın oldumu genee
Bende dün akşam denemeye karar verdim duşumu aldım kas gevşetici içtim daha ön sevişmedeyken ağlamaya başladım ya bugünde yapamazsam diye korktum ve hiç bişey yapamadım ağlaya ağlaya uyudum bende senin gibi düşünüyorum yapamıcam heralde...
aparata alıştın ya tatlım, birde cansız ya insan daha cesaret ediyor, sanki p daha kalın falan gibi ama inan ve yağı sür sen göreceksin ne kadar da kolaymış diyeceksin.birde kas gevşeticiye hiç gerek yok inan ama istersen kullan, yağı sürünce gerek bile kalmıyor.
yenmem lazımm sıkldımm 5 ay olmadan yenmem lazım :)
sende bu azim varken yenersin kuzum Allahın izniyle.
ufff ben yapamayacam bu işi galiba zaten eşimde umutsuz biz bu gidişle ömür boyu böyle gideriz diyo bencede dogru gbi yapamıycam ya
ayy agzındann bal damlıyooo aminnnnnnnnnnn innşşş :)
canım sen kac aydr egzersız yapıyosun benım bugün 5. günnüm olcag egzersızdeee bu sabah da gene 9cm denıcem akşam 10 cm calsıcammben baya hızlı ilerledım galıbaa
hakkatten yaa burayı takip etmeden önce kas gevşetici ile denemişdik de hiç faydası olmamşdı
kuzum sen böyle söylersen bilinç altındaki korkulara yenilerini eklersen nasıl aşacaksın? lütfen bak sanma tek yaşayan sensin , her korkun bizimde iliklerimize kadar yaşadığımız korkular, http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32639932 bu sayfayı okur musun? okumadıysan tabi.bak benimde kalbim duracak sanıyordum, bacaklarım tir tir titriyordu,ama nasıl bir titreme, eşim bağıracak diye korkuyordum bir yandan,küsüyor trip yapıyor,benim elimde olmadan yaptığımı anlayamıyordu.ömrüm boyunca aşamam diyordum bende boşanmayı düşündüm falan. ama bak zordu aştık demiyorum, kolaymış biz büyütmüşüz diyorum ve birde çözüm yolu sunuyoruz.