- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.781
Önce şöyle söyliyim 1yıl 3 aylık evliyim . evliliğimin 2.ayında vajinismus yenme calısmalarına başlamıştım a dan z ye herşeyi araştırdım soruşturdum. aramadığım doktor kalmadı ama param yoktu. bi sürü sıkıntı ve ertlememden dolayı boyle yıl oldu. bi arkadaşı tanıdım bana telefondan msjda herşeyi anlattı yardımcı oldu destek oldu zorladı kızdı bağırdı çağırdı parmak egzersizi yapmaya basladım aaa dokunamazdım bıle ben orama sonra mumu soktum dusunun mum ya parmagımı zor sokmuşum neyse tüm egzersizlerden snra denemelerde başarısız oldm cunku duvar vardı basını sokuodm ama tam gırmıodu hıc. hep canım yanıodu hep aglıodum. nese gel zaman gıt zamaaaaaaaaan dun aksam bırden bıre esımle uyurken bana yakınlastı deneyelım hadı olsun artık dedı nese ıslaklığı saglamak ıcın ugrastık sonra denedım soktum ama yıne ıtemedım esım ısrar ettı ve benı kendıme getırmemı sagladı cunku pes edıcektım. sonra tekrar ucunu soktum ust pozisyondaydm alttayken zorlanıorum gırısını soktuktan sonra ıkındım ıkınınca bırden kayıverdı ve tamamıyle gırdı ınanırmısınız kocaman bı bosluk cok saskındım ama esımse delı gıbı mutluydu ınanılmaz sevındık fakat gıt gel yapmalarda canım cok yandı onu anlayamadım ıste neticede oldu cok mtlym cok saskınım cok tarıf edılemez bı duygu gercekten evlı oldugumu sımdı daha ıyı anladım allah hepimizin yardımcısı olsun. gerçekten aslında o kadar basit bişeymiş ki hay kafama dyip durdum butun gece allah ım sukurler olsun rabbiime