- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.121
evet aynen kendimi sıkmamam lazım.. başıma ne geldiyse o yüzden geldi zaten. beynimde sürekli canın acıycak kolla kendini komutu nasıl söküp atıcam bilemiyorum. parmak egzersizini yapamamtki ben çok tiksiniyorum.. bişey sorucam zarın yırtılmış olması işimizi kolaylaştırır mı gerçekten... tabi kayganlaştrıcı da kullancam bu defa... geçen sefer kuru kuru zorlamaktan yırtılmış. korkudan vajina kendini hazırlayamıyormuş ilişkiye. off allahım ne zormuş.. haftaya kadar aklıma mukayet ol allahım :18:
beynindeki o komutu şöyle atacaksın ; çevreni düşün, şunları düşün kendi kendine tekrarla :) ; "nenem yapmış bunu ya " , " yaratıldığımızdan beri çoğaldığımıza göre ve kimse sızlanmadığına göre demekki çok feci normal bişey bu ya", " tövbe yarabbim benden kaç yaş küçükler sevgilisiyle yapıyo oha ya" , " bunu yapmak için can atanlar var demekki zevkli bişey , zevkli şey acı vermezki ben abartıyorum ya" , " aaa şu sümsük kız bile yapmış be ya " , " allah kuluna eziyet verecek sistem yaratmaz,demek acayip acısız sıkmazsam çok kolay bişey bu yaaa "

zarın tabıkı artısı olur şöyle ki artık kafandan zar derdi gitti, emin ol daha kolay olacak, ama bu demek değilki zardan dolayı acıyordu, operasyon ile zar alınsa bile vaji devam ediyor cunku bu tamamen kaslarınızı sıkmanız ile alakalı birşey. kısaca yolu kapatıyorsunuz hemde sımsıkı e normal olarakda ilerleme olmuyor,,
kayganlaştırıcı + ıkınma+ nefes al ver + serbest bırak ... stres yapma hallolur inşallah, gözünde de abartma olayı, sıradan bişeymiş diyeceksin sonra... sorun olursa yazabılrsın