Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Arkadaslar

Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...

Canim cok uzuldum esin destek olmadimi peki senin nasil dert vardi neler yaptin olmadi

Insallah canimm..herkes bu dertten kurtulsun insallah..cekmeyen gercekten anlayamz.

Dusunebiliyor musun hic yuzlerini gormedigim sizler, kendiniz yenip buraya baskalari da yensin dye yazdiginiz yazilarla gunluk hayatta hergun gordugum insanlarin yapamadigini yaptiniz.bu cok hos burdaki dayanisma gercekten cok guzel..

Burayi bulamasam belki senelerce gezinip duracaktim ben bunun bir rahatszlik oldugunu bile burda ogrendim...

bizi bize yaklaştıran; çektiğimiz sıkıntının nelere malolduğunu , neler hissettirdiğini çok iyi biliyoruz, bu süreçte herkes aynı şeyi yaşıyor, vajinismus bizi tek tip insan yapıyor sanki, gelecekten emin olamayan, öz güvenini yitirmeye başlamış,herşeyden duygulanan ağlayan, gitgide içine kapanmaya başlayan, ne bileyim bu sıkıntıyı ömrü boyunca aşamayacağını, sanki hayatta ki en korkak kadının kendi olduğuna inanan insanlar oluyoruz hepimizde. farklı yerlerde , farklı kültürlerde yetişsekte aynı şeyleri hissediyoruz ve bu sıkıntının aslında ne kadar da kendi kendimize büyüttüğümüz çok kolay olağan birşey olduğunu görüncede birilerine yardımcı olabilir miyiz diye buraya koşturuyoruz. herkesi bilmem ama beni burda tutan şey arkadaşlarıma yardım etmek evet ama yendiiim başardım diyen kişileri görmekte bana cesaret veriyor, yapamıyorum yardım edemiyorum diye düşünüp pes etmememiz içinde yenen birileri varsa gelip sizin gibi buraya yazmalı bence.ben birara buraya gelmek istemedim çünkü yardımcı olamıyorum galiba diye içime kapanmaya başlamıştım. o yüzden bu sıkıntıyı yaşayanların nasıl bizim yazdıklarımıza ihtiyacı varsa, bizimde onların yazdıklarıyla güç bulmaya ihtiyacımız var.

bizi bize yaklaştıran; çektiğimiz sıkıntının nelere malolduğunu , neler hissettirdiğini çok iyi biliyoruz, bu süreçte herkes aynı şeyi yaşıyor, vajinismus bizi tek tip insan yapıyor sanki, gelecekten emin olamayan, öz güvenini yitirmeye başlamış,herşeyden duygulanan ağlayan, gitgide içine kapanmaya başlayan, ne bileyim bu sıkıntıyı ömrü boyunca aşamayacağını, sanki hayatta ki en korkak kadının kendi olduğuna inanan insanlar oluyoruz hepimizde. farklı yerlerde , farklı kültürlerde yetişsekte aynı şeyleri hissediyoruz ve bu sıkıntının aslında ne kadar da kendi kendimize büyüttüğümüz çok kolay olağan birşey olduğunu görüncede birilerine yardımcı olabilir miyiz diye buraya koşturuyoruz. herkesi bilmem ama beni burda tutan şey arkadaşlarıma yardım etmek evet ama yendiiim başardım diyen kişileri görmekte bana cesaret veriyor, yapamıyorum yardım edemiyorum diye düşünüp pes etmememiz içinde yenen birileri varsa gelip sizin gibi buraya yazmalı bence.ben birara buraya gelmek istemedim çünkü yardımcı olamıyorum galiba diye içime kapanmaya başlamıştım. o yüzden bu sıkıntıyı yaşayanların nasıl bizim yazdıklarımıza ihtiyacı varsa, bizimde onların yazdıklarıyla güç bulmaya ihtiyacımız var.

güzel anlatmışsın canım aynı yerden kanıyor yaralarımız :((

güzel anlatmışsın canım aynı yerden kanıyor yaralarımız :((

canımsın teşekkür ederim , aynen öyle yaralarımız bir o yüzden beraber iyileşicez, yaralarımızı hep beraber saracağız değil mi? dudaklar aşağı değil yukarı doğru kıvrılacak =) böyle işte.

canımsın teşekkür ederim , aynen öyle yaralarımız bir o yüzden beraber iyileşicez, yaralarımızı hep beraber saracağız değil mi? dudaklar aşağı değil yukarı doğru kıvrılacak =) böyle işte.

:33::33::32::32::10::10::9::9::8::8::36::36::35::35::24::24::24::38::38: hehe aynen öyle biticek bir günnn

Kizlar ben butun egzersizleri yapabiliyorum ama eş denemesinde tikanip kaliiyorum hic bi sekilde p..... girmiyo es denemesini yapip azda olsa alabilrn varsa nasil yaptigini lutfen yazabilirmi

Kizlar ben butun egzersizleri yapabiliyorum ama eş denemesinde tikanip kaliiyorum hic bi sekilde p..... girmiyo es denemesini yapip azda olsa alabilrn varsa nasil yaptigini lutfen yazabilirmi

benımde aynı ya butun egzersızlerı rahat rahat yapıp p.nıste tıkanıyorum.hatta 10 gun kadar kadar once yapay p.ns sokarak kızlığımı bıle bozdum ama bı esımın p.nısı alamıyorum ıcıme sımdı egzersızde yapamıyorum maalesef

benımde aynı ya butun egzersızlerı rahat rahat yapıp p.nıste tıkanıyorum.hatta 10 gun kadar kadar once yapay p.ns sokarak kızlığımı bıle bozdum ama bı esımın p.nısı alamıyorum ıcıme sımdı egzersızde yapamıyorum maalesef
Aynen bende suan egzersiz yapamiyorum reglden dolayi ama egzersislerde rahatken es denemsi hic bi sekilde ilerlemiyo

Aynen bende suan egzersiz yapamiyorum reglden dolayi ama egzersislerde rahatken es denemsi hic bi sekilde ilerlemiyo

es denemesı yaparken kasılıyo muusn pekı. bende kasılma olmadığını dusunuyrum farkında olmadan kasılıyo muyumda olmuy bılmıyoru. artık pnsının kalın olduğunu duşundu ve olctum..

tatlım napıon neler yaptınn ??

aynı tas aynı hamam canım yeni yıl tembellik getirdi misafir getirdi şu an duruldum bakalım sen neler yapıyon :))

be baze ıkısıı bırde yasıyorum. E ıyısı öyle bır agrıyı unutup yapabılıyormus gıbı denemek.yeneriz inş.

inş. canım yapacak bişiy yok öyle bir haldeyizki heryerimiz ağrıyor gibi geliyor inş .yeneriz...

Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam:D arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha :D sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr

tebrikler canım biz burda günlerce çene çalıyoruz bişiy yapmıyoruz sana aferin valla sessizce okuyup yenmişsin tebriklerrrr:46::46:

es denemesı yaparken kasılıyo muusn pekı. bende kasılma olmadığını dusunuyrum farkında olmadan kasılıyo muyumda olmuy bılmıyoru. artık pnsının kalın olduğunu duşundu ve olctum..

canım kasmamakla beraber oranın yeterince kaygan olması lazım, rahatlamış uyarılmış olmasıda işinizi çok kolaylaştırır.

canım kasmamakla beraber oranın yeterince kaygan olması lazım, rahatlamış uyarılmış olmasıda işinizi çok kolaylaştırır.

bız once onsevısme falan yapıoruz sonra sürtünme yapıyoruz ve tam ben orgazm olurken sokmaya calısyo esım ama duyduğum acı buna ızın vermıyo maalesef. zeytınyagını denemedim onu da denıcem ınsllah olur

bende kasilmadigimi dusunuyorum en azindan ilk zamanlarki gibi olmadigimi dusunuyorum ama banada sanki kalin oldugundan hic girmiyo gibi geliyo

Back
X