- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.861
Ben hep üstte deniyorum ama olmuyo yani pozisyon iceri girdikten sonra onemli galiba ben hic alamiyorum ama girmiyo
ewet beyinde bitirmk lazm bide bol yag ve ıkınmakla hemen girecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep üstte deniyorum ama olmuyo yani pozisyon iceri girdikten sonra onemli galiba ben hic alamiyorum ama girmiyo
ravzaa süper bir başarıya imza attı yapacağım diye gitti yaptı maşallah bizede bir cesaret gelmesi lazım artık yapmalıyızzz![]()
Ben alttayken kasilip kaliyorum adam yaklasamyo bile bacaklarimla tutup hareket etmesoni engelliyorum elimde olmadan benim once azda olsa iceri almam gerek diye dusunuyorum cunku aparattada oyle oluyo iceri girdiktwn sonra kayip gidiyo tek sorunum kaldi iceri alabilmek kapida kaliyo aralanmiyo bile orasi kizliga degmiyo bile ay anlatmak icin cirpiniyo gibi hissediyorum kendimi o an aklima geldikce yine yasiyo gibi oluyorum olmadgi hisside dahada karamsar yapiyocanım illaki üstte olacak diye bişey yok önemli olan senin nasıl rahat ettiğin kimi üstte yapıyo kimi altta rahat ediyo kontrol sende olduktan sonra bütün pozisyonları dene üstte olduğum zaman kontrol bendeydi ve içeri girdikten sonra alta geçtim ben yani poponu falan oynat birazda zorla ama bolca yağ sürdükten sonra ama canın yanarsa çok zorlama sakın
ravzaa süper bir başarıya imza attı yapacağım diye gitti yaptı maşallah bizede bir cesaret gelmesi lazım artık yapmalıyızzz![]()
bencedeee yapmalısınızzzz bakşu dersi çıkarmalıyız ben beynimde bitirdim ve başardım yapacam dedim yaptım demek ki neymişşşş kendinizi rahat bırakın ve kocalarınızın kollarına bırakın ayol :)))
Ben alttayken kasilip kaliyorum adam yaklasamyo bile bacaklarimla tutup hareket etmesoni engelliyorum elimde olmadan benim once azda olsa iceri almam gerek diye dusunuyorum cunku aparattada oyle oluyo iceri girdiktwn sonra kayip gidiyo tek sorunum kaldi iceri alabilmek kapida kaliyo aralanmiyo bile orasi kizliga degmiyo bile ay anlatmak icin cirpiniyo gibi hissediyorum kendimi o an aklima geldikce yine yasiyo gibi oluyorum olmadgi hisside dahada karamsar yapiyo
Tebrikler ravzaa :) cok sevindim darisi insallahhhhhhhh basimizaa ♡♥♥♥
kızlar egzersiz güzel geçti 11 cm aparatin 7 cm kadarını alabildim ama orada birazcık acı oldu ve ilerlemek istemedim kızlık olabilirmi yardım lütfen
Aklima emla krem geldi sence nasildir?kendin eline alıp ıkınıp sokmalısın canım cesaret lütfen
cnm kýzlýk öyle acýyan bsey degil bhissetmezmisin caným denk geldiðini bende kizliktir diye düþünmüþtüm giriste hiç acý yok fakat biraz baský var alisirim sanýrým tek eþim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa saðlýklý rabbimden daha ne isterim ben bu kadarýný bile yapamam diyordum þimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keþke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaþlar ne olur ertelemeyin ben çok piþmaným
Aklima emla krem geldi sence nasildir?
himayesine hissetmezmisin canım denk geldiğini bende kizliktir diye düşünmüştüm giriste hiç acı yok fakat biraz baskı var alisirim sanırım tek eşim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa sağlıklı rabbimden daha ne isterim ben bu kadarını bile yapamam diyordum şimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keşke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaşlar ne olur ertelemeyin ben çok pişmanım
Tebrikler insallah bizde en en kisa surede buraya bitti diye yazarizkızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm![]()
arkadaşlar o kreme inanmayn vajina 2 cm kadar içerde dışarıya krem sürmek çok saçma kasılan bölge 2 cm içerde onu beyin çözecek paranıza yazk etmeyn