Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ravzaa süper bir başarıya imza attı yapacağım diye gitti yaptı maşallah bizede bir cesaret gelmesi lazım artık yapmalıyızzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben hep üstte deniyorum ama olmuyo yani pozisyon iceri girdikten sonra onemli galiba ben hic alamiyorum ama girmiyo

canım illaki üstte olacak diye bişey yok önemli olan senin nasıl rahat ettiğin kimi üstte yapıyo kimi altta rahat ediyo kontrol sende olduktan sonra bütün pozisyonları dene üstte olduğum zaman kontrol bendeydi ve içeri girdikten sonra alta geçtim ben yani poponu falan oynat birazda zorla ama bolca yağ sürdükten sonra ama canın yanarsa çok zorlama sakın

canım illaki üstte olacak diye bişey yok önemli olan senin nasıl rahat ettiğin kimi üstte yapıyo kimi altta rahat ediyo kontrol sende olduktan sonra bütün pozisyonları dene üstte olduğum zaman kontrol bendeydi ve içeri girdikten sonra alta geçtim ben yani poponu falan oynat birazda zorla ama bolca yağ sürdükten sonra ama canın yanarsa çok zorlama sakın
Ben alttayken kasilip kaliyorum adam yaklasamyo bile bacaklarimla tutup hareket etmesoni engelliyorum elimde olmadan benim once azda olsa iceri almam gerek diye dusunuyorum cunku aparattada oyle oluyo iceri girdiktwn sonra kayip gidiyo tek sorunum kaldi iceri alabilmek kapida kaliyo aralanmiyo bile orasi kizliga degmiyo bile ay anlatmak icin cirpiniyo gibi hissediyorum kendimi o an aklima geldikce yine yasiyo gibi oluyorum olmadgi hisside dahada karamsar yapiyo

ravzaa süper bir başarıya imza attı yapacağım diye gitti yaptı maşallah bizede bir cesaret gelmesi lazım artık yapmalıyızzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bencedeee yapmalısınızzzz bakşu dersi çıkarmalıyız ben beynimde bitirdim ve başardım yapacam dedim yaptım demek ki neymişşşş kendinizi rahat bırakın ve kocalarınızın kollarına bırakın ayol :)))

Ben alttayken kasilip kaliyorum adam yaklasamyo bile bacaklarimla tutup hareket etmesoni engelliyorum elimde olmadan benim once azda olsa iceri almam gerek diye dusunuyorum cunku aparattada oyle oluyo iceri girdiktwn sonra kayip gidiyo tek sorunum kaldi iceri alabilmek kapida kaliyo aralanmiyo bile orasi kizliga degmiyo bile ay anlatmak icin cirpiniyo gibi hissediyorum kendimi o an aklima geldikce yine yasiyo gibi oluyorum olmadgi hisside dahada karamsar yapiyo

canım vallahi aynılarını yaşadım bacaklarımla iterdim onu bağıra bağıra yapmaya çalışırdık hem vajinam tahriş olurdu hem bacaklarım inanılmaz ağrırdı kendimi sıktığım için eşim derdi ki yok orası kapalı gitmiyor derdi bende ona inanmıştım bu siteyi bulunca parmağımı sokmaya başladım ve evet orası açıktı kapalı değildi buna inanmak 1 yılın sonunda oldu kimse geç kalmasın arkadaşlar korkmayın oraya bişey sokmaktan ben dokunamazken aparatlarla bile denedim ben yaptıysam herkes yapar vajinanızı tanıyın ve zamanı geri getiremiyoruz maalesef o yüzden geç kalmasın kimse bu da hayatın evliliğin bi parçası hayatımızı anlamsız ve boş hale getirmeyelim kocalarımızı ve kendimizi mutsuz etmeyelim artık tabiki evlilik sadece bundan ibaret değil ama bununla da anlam kazanıyo emin olun eşimin bana şu anki bakış açısı bile değişti daha çok sevgi ve muhabbet oluştu aramızda

kızlar sizlere iyi geceler ben burda birilerine yardımım dokunur diye düşünmüştüm yani birilerini biraz gaza getiririm diye düşünmüstm çünkü tek ihtiyacımız olan gaza gelmk ama heralde kimseye yardımcı olmyorum yani olamadığımı düşünüyorm ben sadece herkesin bu dertten kurtulmasını istiyorm korkulck bişey yok hiç acımıyo aksine bi kere yapınca hep yapmak istiyorsnz

cnm kýzlýk öyle acýyan bsey degil bhissetmezmisin caným denk geldiðini bende kizliktir diye düþünmüþtüm giriste hiç acý yok fakat biraz baský var alisirim sanýrým tek eþim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa saðlýklý rabbimden daha ne isterim ben bu kadarýný bile yapamam diyordum þimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keþke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaþlar ne olur ertelemeyin ben çok piþmaným

Son düzenleme:
himayesine hissetmezmisin canım denk geldiğini bende kizliktir diye düşünmüştüm giriste hiç acı yok fakat biraz baskı var alisirim sanırım tek eşim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa sağlıklı rabbimden daha ne isterim ben bu kadarını bile yapamam diyordum şimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keşke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaşlar ne olur ertelemeyin ben çok pişmanım

bakın benm bir bucuk senem gitti diyorm ki keşke en basta olsaydıda evliliğin tadı cıksaydı şimdi Allah nesp ederse hemen cocuk düşünüyrz o yüzden ewliliğimi yasayamayacagım ertelemesin kimse ve evliliğin tadını çıkarsın herkes cok kolay acı yok baskıda ilk girdiginde olyo sonra alısıyon

arkadaşlar o kreme inanmayn vajina 2 cm kadar içerde dışarıya krem sürmek çok saçma kasılan bölge 2 cm içerde onu beyin çözecek paranıza yazk etmeyn

Back
X