• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün eşim parmakla kanca yaptı evet daha fazla gidiyor.ama o iş de hala ilerleme yok..ben altta olur yastk pozisynunu deniyorum.üstte bacaklarm yoruldugunu ve bundan dolayı kasıldımı hissediyorum

canım neden vajinusmusu eşin için yenmek istediğini düşünüyorsun ki? vajinusmusu bizler kendimiz için yeniyoruz,yenmeliyiz çünkü öncelikle biz değerliyiz ve bizim huzurumuz önemli. evet vajinusmusu yenersek bu durum eşimize olumlu yansıyacak ama ondan önce senin kendine güvenin gelecek,kafan daha rahat olacak,artık ben neden yapamıyorum yerine aslan gibi gerekeni yapıyorum ve ben huzurluyumu düşğncekesin. bak ben yendiğimde yürüyüşüm bile değişti,daha emin daha rahat ve heyy ben büyük bir iş başardım havasında yürüyordum. aslında normal bişi bunu yapabilmek ama düşün artık bizler için vajinusmusu yenmek nasıl bir gurur kaynağı oluyor. sende böyle kendinden emin,bu yapıyor ben neden yapamıyorumu düşünmeden dolaşmak,mutlu ve huzurlu olmak,omuzlarındaki yükü atmak istemez misin. bence istersin o zaman görüdğün gibi eşinin adı geçmedi şimdiye dek,hep ben ben dedik, o zaman önce sen tatlım. sen seni mutlu ettiktek sonra eşin bal gibi mutlu olur bunu unutma.kimse senden önemli değil eşin dahi olsa bu böyle ayrıca erkeklerin böyle kendilerince tripleri oluyor zannediyorlarki trip yaparsam karşımdakini gaza getirirm cezalandırırım ve böylece istediğmi yapar inan hemen hemen her erkekte bu var sadece senin eşine has bişi değil takma tatlım sen ona kim kimi isteyecek bakalımı kanıtlamak istiyorsan hemen gereken şeyleri yapmaya başla ve yen vajiyi

Canım çok teşekkürler yaklaşımın için. Kendim için yenmem gerektiğini biliyorum ama eşim ilgisiz davrandıkça içimde azim ve istek kalmıyor :(

bundan 2 yıl önce bende bu illetle çok uğraştım.Çok yıprandım ve kendimi çok eksik hissettim.Sizi öyle iyi anlıyorum ki.Neler denedim neler yaptım ama olmadı bi türlü kurtulamadım.Umutlarımın tükenmişti ki tedavi olmaya karar verdim ve 3 günde kurtuldum.Çok mutluydum kendimi öyle iyi hissediyordumki ...Aradan zaman geçti ve çocuk istemeye başladım.Kurtulduktan 5 ay sonra hamile kaldım ve şu anda 2 aylık kızım var.Üstelik normal doğum yaptım.İnanın herşey istemekte ve azmetmekte bitiyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Sizi öyle çok anlıyorumki.Bir an önce kurtulursunuz umarım.İnşallah bu yazdıklarım size az da yardımcı olur...

canım kendini bırakma lütfen ne durumdasın şuan egzersiz yapıyor musun? yada hani eş denemesinde zeytinyağ önermiştim hiç denedin mi?

egzersiz yapmadım canım yapamam ben eş denemesinden korkmuyorum egzersizden korktuğum kadar yağı denedik bi kaç kez ama olmadı ve şimdi hiç bişe denemiyoruz öyle günler geçiyo,napacam bilmiyorum iyice psikolojim de bozuldu..bazen boşansammı diye düşünüyorum okadar yoruldumki artık..milletin çocuk yokmu kısırmı vırt zırt laflarından

bundan 2 yıl önce bende bu illetle çok uğraştım.Çok yıprandım ve kendimi çok eksik hissettim.Sizi öyle iyi anlıyorum ki.Neler denedim neler yaptım ama olmadı bi türlü kurtulamadım.Umutlarımın tükenmişti ki tedavi olmaya karar verdim ve 3 günde kurtuldum.Çok mutluydum kendimi öyle iyi hissediyordumki ...Aradan zaman geçti ve çocuk istemeye başladım.Kurtulduktan 5 ay sonra hamile kaldım ve şu anda 2 aylık kızım var.Üstelik normal doğum yaptım.İnanın herşey istemekte ve azmetmekte bitiyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Sizi öyle çok anlıyorumki.Bir an önce kurtulursunuz umarım.İnşallah bu yazdıklarım size az da yardımcı olur...

tedavi derken canım nereye gittin anlatırmısın

Canım üzülme lütfen. şöyle düşünelim: benim kaslarım azıcık tembel... bu kaslarım esneyemediği için misafirini içeri kabul edemiyor. bu durumda ne yapacağız "egzersizzzzzz". parmak egzersizleri sonra aparat derken aa bakmışsın ki misafir gelmiş senin salona yerleşmiş senin vaji de hiçbir sıkıntı yok ;)

Evliliğinin tadını çıkar tatlım. bu elbette ki olacak. bunu eski bir vajili olarak söylüyorum unutma. :3:

keşke egzersiz yapabilecek kadar cesaretli olabilsem ne umudum kaldı ne bişe herşey dahada zorlaşıyor zman geçtikçe :((

dün eşim parmakla kanca yaptı evet daha fazla gidiyor.ama o iş de hala ilerleme yok..ben altta olur yastk pozisynunu deniyorum.üstte bacaklarm yoruldugunu ve bundan dolayı kasıldımı hissediyorum

tamam işte canım bak yavaş yavaş önce yapını tanımış olursunuz sonrada daha bilinçli şekilde eş denemesine geçersiniz. sakın üzülme sen kararlı olursan birkaç güne çözülür inşallah. bu arada üstte bacakların ağrıyorsa sen çömelereke deniyorsun anlaşılan, yanılıyor muyum canım. namaz kılar pozisyonda oturman gerekiyor, sonra biraz yukarı doğru uzayıp yerine yerleştirdikçe yavaş yavaş oturacaksın.

Canım çok teşekkürler yaklaşımın için. Kendim için yenmem gerektiğini biliyorum ama eşim ilgisiz davrandıkça içimde azim ve istek kalmıyor :(

güzelim bak herkesin eşi bir olmuyor, mesela benim eşimde ne kadar normalde lafını etmesede ben onu ittiğimde kızmaya başlamıştı, onlar bizi tam olarak anlayamıyor, elimizde olmadan yaptığımızı bilmiyor.dolayısıyla her defasında başarısız olup biz ağladıkça falan istek kalmıyor onlarda da,bizi öyle görmek onların canını olmamasından daha çok sıkıyor inan buna.ben önceleri böyle düşünmüyordum o yüzden bana kızdıkça eşim bende içimden görürsün ben yeneyimde ondan sonra görüşürüz diye hırs yapmıştım.sende öyle yap, yenene kadar ne söylese sineye çekicem, ondan soğumayacağım falan diye kendime telkin veriyordum, ama olduktan sonra aklında intikam kalmıyor :1:

egzersiz yapmadım canım yapamam ben eş denemesinden korkmuyorum egzersizden korktuğum kadar yağı denedik bi kaç kez ama olmadı ve şimdi hiç bişe denemiyoruz öyle günler geçiyo,napacam bilmiyorum iyice psikolojim de bozuldu..bazen boşansammı diye düşünüyorum okadar yoruldumki artık..milletin çocuk yokmu kısırmı vırt zırt laflarından

böyle söyleme ama canım yerini bulamamışsınızdır, ilk denemede tek sorun yerini tam bulamamak yoksa acı falan olmuyor aslında, işte ilkte bulsan ikinci ve sonrası kolay ama bak canım yerini önce kendi elinle keşfetmeni tavsiye ederim aslında şöyle düşün kendinde orayı bulmak zorundasın , Allah korusun ama yarın iltihap için dr fitil falan verse mecburen oraya senin koyman gerekir, her defasında eşin yanında olur olmaz, mecbursun sağlık için ve inan bana hiçte zor değil, bende hep eş denemesini aştım parmakla bulamazdım, meğer yanlış yeri zorluyormuşum. bak elini güzelce yıka ve hiç korkma söylediğimi yap, istersen eldiven kullan istersen elinle dene bak sırt üstü uzan bacaklarını dizlerden kırıp yanlara aç popo altına yastık koy elini azıcık zeytinyağına batır vajinayı iki parça düşün ve tam ortasında çizgi olduğunu parmağını kaldırmadan aşağı doğru o çizgi üzerinde kaydır, hiç korkma acıyacak birşey yok, ilk giriş kapalı değil hemen parmağın deri altına doğru kaymaya çalışacaktır. parmak ilerliyorya hani, bir deri parçası var en alttan popoya doğru çıkmasını önlemek için belkide hani vajina etrafını çevreleyen, parmağın o derinin altına doğru sanki çocuk kaydırağı gibi eğimli bir yere doğru kayacak, dene bak bunu mutlaka.mesela genelde ortada kapalı bir yer var pürüzlü gibi orayı sanıyoruz kapalı yeri zorluyoruz ama değil, vajinanın ilk girişi açık parmağın ucu girdikten sonra orda nohut gibi birşey var, orayı ıkınarak atlatman gerekiyor, korkma ıkınarak bastır parmağını, lütfen güven bana.bak eğer poponun altında yastık olmasa parmağın giriyor biraz sonra karşıda viraj alman lazım dimdik gitmeye çalışma duvara çarparsın. parmağın kanca şekli alacak zaten kendini serbest bırakıp parmağının gittiği yere gidersen bulursun yönü, ama poponun altına yastık koyduğunda sanki daha dik giriyor gibi oluyor.

evlenmedn önce insanın aklına böyle birşey yaşayacagı gelmiyor . ama çok zormuş.rabbim hepimizn yardımcısı olsun.en önemlisi eş anlayışı ama eşinz anlayışlı oldukça yenmeyi daha çok istiyorsunuz

keşke egzersiz yapabilecek kadar cesaretli olabilsem ne umudum kaldı ne bişe herşey dahada zorlaşıyor zman geçtikçe :((

ilk bende çok tepkili yaklaşmıştım egzersizlere.hemen girmesini deneme o yüzden.önce orana dokun ve inşallah bir kez bunu yapabilirsin çünkü sonrası geliyor.çünkü ondan sonrada daha yolumuz var:(ben egzersizleri uyguladım sana tavsiyem beynine söz geçir ve hiç bir zorluğu olmayan bu egzersize başla hemen

merhaba kotu seyler duusnmeyın hemen ben de yapamamıstım dr bıle gıtmekten korktum vs bır hafta oldu bunu yendım 5 aydır yenememıstım zeytın yag kayganlastırıcı cok ıse yaradı. ılk baslarda sureklı aglıyordum derken bır gun bu sıteye uye oldum sorunuma cozum ararım dıye sonra problemımı yazdım sag olsun yardımcı oldular benı dınledıler evet yeytın yag sonra mumu amelıyat elbıvenıne gecırıp yaglayım egzersız yapmayı ogrendım cok da denemedım aslında aama cok faydası oldu bır dafa deneyınce guven gelıyor.benım tek hatam ılk gece cok kastıgım ıcın cok canım yandı bır daha da korktum oraya dokunmak mı ayy dıyıp kasılıyr aglıyordum ıyıkı sızlerle paylasmısın bana cok yardımcı oldu bu sıte
ben astıysam herkes asar dıyorum gercekten cok caresızdım vajınayı duusndukce bıle kasılıyordum gercekten cok agladım cesaret lutfen cesaret edın oradan cocuk bıle cıkabılıyorsa bu neden olmasın dıye dıye dusunceme yerlestırdım ve gecen hafta dedım bunu asmalıyız 5 ay oldu gecıyor
sız ustte olun koltukta oturur gıbı kendınız yonlendırım ama orayı ıyıce kaygan hale getırın ve ıkının ıkınmak cok onemlı cunku ıcıne gırıyor ve farkında bıle olmuyorsun dıyorsunkı bu mu gercekten bunu yapın pes etmeyın

çökük değilim canım elhamdülillah iyiyim. Insan bazen bu durumacok üzülüyor ve bebek düşüncesi. Yarısına kadar geldım orda takılıyor gecemıyorum agrı ve acı hıssedıyorum orda cesaretım bıtıyor..

yenmeden neden bebek istiyosn canm yen bu işin bi tadını çıkar rabbim istedği zaman verir bebeği ayrıca dun bendede oldu itiyoz gitmio o yönden kaynaklı canm

Back
X