- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.341
dün eşim parmakla kanca yaptı evet daha fazla gidiyor.ama o iş de hala ilerleme yok..ben altta olur yastk pozisynunu deniyorum.üstte bacaklarm yoruldugunu ve bundan dolayı kasıldımı hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neden vajinusmusu eşin için yenmek istediğini düşünüyorsun ki? vajinusmusu bizler kendimiz için yeniyoruz,yenmeliyiz çünkü öncelikle biz değerliyiz ve bizim huzurumuz önemli. evet vajinusmusu yenersek bu durum eşimize olumlu yansıyacak ama ondan önce senin kendine güvenin gelecek,kafan daha rahat olacak,artık ben neden yapamıyorum yerine aslan gibi gerekeni yapıyorum ve ben huzurluyumu düşğncekesin. bak ben yendiğimde yürüyüşüm bile değişti,daha emin daha rahat ve heyy ben büyük bir iş başardım havasında yürüyordum. aslında normal bişi bunu yapabilmek ama düşün artık bizler için vajinusmusu yenmek nasıl bir gurur kaynağı oluyor. sende böyle kendinden emin,bu yapıyor ben neden yapamıyorumu düşünmeden dolaşmak,mutlu ve huzurlu olmak,omuzlarındaki yükü atmak istemez misin. bence istersin o zaman görüdğün gibi eşinin adı geçmedi şimdiye dek,hep ben ben dedik, o zaman önce sen tatlım. sen seni mutlu ettiktek sonra eşin bal gibi mutlu olur bunu unutma.kimse senden önemli değil eşin dahi olsa bu böyle ayrıca erkeklerin böyle kendilerince tripleri oluyor zannediyorlarki trip yaparsam karşımdakini gaza getirirm cezalandırırım ve böylece istediğmi yapar inan hemen hemen her erkekte bu var sadece senin eşine has bişi değil takma tatlım sen ona kim kimi isteyecek bakalımı kanıtlamak istiyorsan hemen gereken şeyleri yapmaya başla ve yen vajiyi
bende ahşap boyuyorum canım fotolarını görebilir miyim :) ben kendime boyuyorum ama uğraş olsun diye
canım kendini bırakma lütfen ne durumdasın şuan egzersiz yapıyor musun? yada hani eş denemesinde zeytinyağ önermiştim hiç denedin mi?
bundan 2 yıl önce bende bu illetle çok uğraştım.Çok yıprandım ve kendimi çok eksik hissettim.Sizi öyle iyi anlıyorum ki.Neler denedim neler yaptım ama olmadı bi türlü kurtulamadım.Umutlarımın tükenmişti ki tedavi olmaya karar verdim ve 3 günde kurtuldum.Çok mutluydum kendimi öyle iyi hissediyordumki ...Aradan zaman geçti ve çocuk istemeye başladım.Kurtulduktan 5 ay sonra hamile kaldım ve şu anda 2 aylık kızım var.Üstelik normal doğum yaptım.İnanın herşey istemekte ve azmetmekte bitiyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Sizi öyle çok anlıyorumki.Bir an önce kurtulursunuz umarım.İnşallah bu yazdıklarım size az da yardımcı olur...
Canım üzülme lütfen. şöyle düşünelim: benim kaslarım azıcık tembel... bu kaslarım esneyemediği için misafirini içeri kabul edemiyor. bu durumda ne yapacağız "egzersizzzzzz". parmak egzersizleri sonra aparat derken aa bakmışsın ki misafir gelmiş senin salona yerleşmiş senin vaji de hiçbir sıkıntı yok
Evliliğinin tadını çıkar tatlım. bu elbette ki olacak. bunu eski bir vajili olarak söylüyorum unutma.![]()
dün eşim parmakla kanca yaptı evet daha fazla gidiyor.ama o iş de hala ilerleme yok..ben altta olur yastk pozisynunu deniyorum.üstte bacaklarm yoruldugunu ve bundan dolayı kasıldımı hissediyorum
Canım çok teşekkürler yaklaşımın için. Kendim için yenmem gerektiğini biliyorum ama eşim ilgisiz davrandıkça içimde azim ve istek kalmıyor![]()
egzersiz yapmadım canım yapamam ben eş denemesinden korkmuyorum egzersizden korktuğum kadar yağı denedik bi kaç kez ama olmadı ve şimdi hiç bişe denemiyoruz öyle günler geçiyo,napacam bilmiyorum iyice psikolojim de bozuldu..bazen boşansammı diye düşünüyorum okadar yoruldumki artık..milletin çocuk yokmu kısırmı vırt zırt laflarından
merhaba kuzum nasılsın? =)merhaba canım nerelerdesin bu ara ben çok yogunm doğru duzun giremiyoeum steye ne durumdasınız yardıma ihtiyacın varmı
nasıl bir tüp canım? tek seferde mi bir tüp kullanıyosun cok fazla olmaz mı??
merhaba canım nerelerdesin bu ara ben çok yogunm doğru duzun giremiyoeum steye ne durumdasınız yardıma ihtiyacın varmı
Tatlım sen böyle diyorsan gerçekten yapacak birşey yok. Herkes bunu başarabileceğini düşünürken senin isteksiz olman gerçekten çok acı...keşke egzersiz yapabilecek kadar cesaretli olabilsem ne umudum kaldı ne bişe herşey dahada zorlaşıyor zman geçtikçe(
Ben yarim denedim cok az uyustu tuplerin uzerinde 5 g yaziyo ya o bi tup eger hepsini surersen daha iyi uyusur diye dusunuyorum bide burda bazi arkadaslar vajinin icine dogruda suruyo bende daha denemedim aparata surup iceri sokuyolar
tedavi derken canım nereye gittin anlatırmısın
keşke egzersiz yapabilecek kadar cesaretli olabilsem ne umudum kaldı ne bişe herşey dahada zorlaşıyor zman geçtikçe(
çökük değilim canım elhamdülillah iyiyim. Insan bazen bu durumacok üzülüyor ve bebek düşüncesi. Yarısına kadar geldım orda takılıyor gecemıyorum agrı ve acı hıssedıyorum orda cesaretım bıtıyor..