- 16 Şubat 2014
- 109
- 43
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.681
Herkese tekrar merhaba,
İki haftadır bu sitede sizlere sorarak, yazdıklarınızı okuyup cesaret alarak ilerleme kaydettim. Önceki yazılarımda da görebileceğiniz gibi, serçe parmakla başlayıp hızlı bir şekilde iki parmağa kadar çıktım. Ardından bir de uzun ve kalın bir ruj kabıyla denedim, o da girmişti. Sonra eşli denemeye geçtik ve bir sebepten başarılı olamadık. Sonra yaklaşık bir hafta ara verdim ki eşimle birbirimizi özleyelim, çünkü ön sevişmeyi uzun tutabilmeyi hedefliyordum. Bu sayede vajina daha ıslak olur ve daha rahat genişler diye düşündüm.
Nihayet dün akşam ikinci eşli denememize başladık. Ama başlarken 'bu iş bitmeden bu odadan çıkmak yok' diye şartladık kendimizi. Vajina ilk başta istediğimiz gibi açılmadı, tahmin ettiğimin tersine sımsıkı kapandı. Parmakla ya da objelerle denerken gayet rahat bir şekilde açılan yer, penisle zorlayınca kale kapısı gibi kapanıverdi. Buradaki bayanların tavsiye ettiği üzere üstte kalmayı denedim, kontrol bende olursa daha kolay olur diye düşündük. Ama o pozisyon bizde pek işe yaramadı. En sonunda eşim üste geçti, ama ben elimle yönlendirmeye devam ettim. Jel kullandık, herkese tavsiye ediyorum. Zeytinyağı kullanmayın, vajinanıza zarar verir. Neyse, birden ucunun girdiğini hissettim. Sonra çok yavaş bir şekilde devamını da içeri almaya başladım. Ama tabii parmak egzersizindeki gibi kolay olmadı, vajinam ilk kez bu kadar genişlemişti. Derin derin nefes aldım ve nefesimi verirken eşim hafifçe ilerlemeye çalıştı. Her ne kadar nazik davransa da vücut böyle bir kalınlıkla ilk kez karşılaştığı için ister istemez kasıldım. Ama sağ olsun eşim çok iyi idare etti. Korktuğumu anladığında geri çekilmedi, ama çok da sert bir şekilde bastırmadı. Ara ara durup bekledi sadece. (Eşlerinizle bu konuyu önden konuşun, çünkü o esnada çok işe yarıyor). Sonra ben elimi tamamen çektim ve eşim usul usul gidip gelmeye başladı. Birkaç dakika içerisinde onca senelik sıkıntımız son buluverdi :) Banyoya gittiğimde çok az bir kan geldi, ama sakın gözünüz korkmasın, gerçekten çok azdı. Öyle düşündüğünüz gibi şarıl şarıl akmıyor kan, ben tuvalet kağıdını girişe sürmesem belki hiç fark etmeyecektim bile kan geldiğini. Bu muymuş yani diye gülesim geldi hatta görünce :)) Bu ayrıntıları veriyorum, çünkü biliyorum ki en çok bunları takıyorsunuz kafaya.
Uzun lafın kısası, kurtuldum arkadaşlar! Nihayet bu kabus bitti. Şu an derin bir oh çekiyorum ve bu sıkıntıyla geçirdiğim zamanlara acıyarak bakıyorum... Acele edin, ertelemeyin, kaçmayın, gerçekten korkulacak bir şey değilmiş arkadaşlar.
Şimdi başarılı olan arkadaşlardan bundan sonrası için tavsiye bekliyorum. Kasılmalarım devam edecek mi? Daha rahat ilişkiye girmeye ne zaman başlarım? İlk sefer olduğu için hiç zevk almadım, daha ziyade bir görevi yerine getirir gibiydim. Bundan sonrasında ne zaman sizce erkeğin aldığı zevki almaya başlayabilirim? Önerileriniz benim için çok değerli. Bu zamana kadar akıl veren ve bundan sonra da tavsiyelerini esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ederim!
Merhaba canim,
Cok sevindim basardigina,ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum :)) sevgililer gununde sukurler olsun 2,5 senelik bekleyisten sonra bizde ilk esli denememizde basarili olduk.aynen bende oyle dedim bu kadarcikmiydi dedim,gercekten cok yazik olmus ilk evlilik yillarimiza.bende hic kan gelmedi cok sukur :)) ben üsteyken benim icin daha kolay oldu sanki kontrol bende oldugu icin sanirim :) ustelik hic egzersiz yapmadim ben,bir kere kegel egz. Yaptim ve parmak egz. Denedim beceremedim.benim icin p.cok daha kolay oldu.ilk p. Ucunu soktugumda aynen burda ogrendigim gibi derin derin nefes alip verdim verirken biraz daha ittim,bazen kasiyordum kendimi sonra burda okuduklarimi aklima getiriyordum herkez basarmis bende basaranlarin arasinda olmak istiyorum dedim bu gece bitecek bu is yeter artik yasin basin kac 2,5 sene oldu evleneli seni bu kadar cok anlayan bekleyen dunyalar iyisi kocan var daha fazla ertelemiceksin dedim kendime kizdim hirs yaptim guc geliyordu,yapacam dedim belki 10 dk surmedi aldim hepsini icime :)) esim diyor girdi girdi :)) yok dedim girmedi daha vallahagirdi diyor elimle kontrol ettim gercektende girmis inanamadim esimdeki o yuz ifadesi mutlulugu herseye bedeldi gercekten dedim salaklik etmisim okadar buyutulcek hic bisey yokmus gercekten,sevincden agladim kan man hic bisey gelmemisti.artik kadinsin dedim basardin :))
Benim gibi burada bir care arayan bir cikis yolu arayan imdaat diyen sessizce takip eden okadar cok kisi vardir eminim.sizlere bi umit olur insallah...
Gercekten daha fazla aci cektirmeyin kendinize yemin ederim simdi okadar yillarima yaniorum bu kadar basit bisey icin okadar stresse girdim okadar agladim okadar depressiona girdim gece gunduz agladim kocama kadinlik gorevini yerine getiremiyorum diye guvenim zerre kadar yoktu.utaniyordum artik kendimden.yeni evlenenler o isi bitirip hamile olduklarini duydukca deliriyordum.
Esimden allah bin kere razi olsun okadar cok destek olduki anlatamam beni onune alip cocuk gibi ogutler veriyordu akil veriyordu koruyordu beni.
Veeee benn bunu Sevgililer gununde basardim.esime dedim bu sana sevgililer gunu hediyem olsun :))
O gece ikimizde okadar guzel uyumusukki anlatamam sabah esimde bana dedi benim karicim kadinmi olmus basarmismi dedi :)) esim ilk p. Hepsini aldigimda git gel yaptik esim o isi gecmis zevk aliyordu dedim esek isi bitirdik zevkmi aliyorsun gülduk :))
Sessiz takipcim evet sana soyluyorum sen vaji hastasi degilsin yaparsin gercekten is kasmamakta bitiyor nefes verirken ilerle o an guzel seyler dusun,hatta sacma sapan biseyler dusun bugun gunun nasil gectini dusun :)) allahim hepimize yardimci olsun daha fazla erteleme her gecen gune yazik evliligine yazik.iskence etmisim resmen beklemekle ertelemekle.
Hadii al kocacigini denemelere basma gevset kendini olacak biz gucluyuz o neki biz neler basarmadikki...❤❤❤
Canim bende cok merak ediyorum acaba ikinci denemede nasil olacak aydinlatanlar olsun bizleri :))