bu siteye uzun süredir üyeyim hep okudum neler yapıldıgını yeneleri başaranları ve asla yapamam diyip şu anda anne olanları.
6 yıldır evliyim eşimle sadece 3-4 defa acılar içinde ilişkiye girebildim devamını getiremdim . burayı okudum kegel egzersizi ve parmak egzersizleri aparatalarla yenenleri gördükçe nasıl yapıyolar dedim hep. benim ise her denemem hüsran
dün gece eşimle kavga ettik daha doğrusu o hep kızdı beni silkeledi bir anlamda '' yeter artık sabrediyorum bir gün çözeceğiz diye ama sende hiç çaba göstermiyosun kardeş kardeş yaşıyoruz böyle nasıl devam edecek hemen şimdi başlıyoruz denemeye '' dedi
ve başladık
tabi ben ağlamıştım bu arada ve hiç ön sev. olmadan bebe yağı ile denemey çalıştık bi türlü pozisyon alamadık zaten oda ayrı bi işkence oldu. p.. 5 cm kadar alabildim ama sanki girmiyordu
ıkındım kendimi rahat brakmaya çalıştım ama olmuyordu ağlayacakım nerdeyse
her pozisyonda denedik her seferinde sadece o kadarı giriyordu ve acıyordu tabi ama kendimi rahat bıraktıgım anlar bile oldu yine devamı giremedi. nasl olcak sabaha kadar ağladım eşim haklıydı 6 yıldır evliyiz ve yakında kynım evlenicek bizim hala bebeğimiz yok ilişkimiz bile yok

çevrede hem bana hem arkadaşları falan eşime baskı yapıyomuş niye çocuk yapmıyosunuz diye oda kendini sanırım eksik hiisediyor çok üzülüyorum ölmeyi düşünüyorum zaman zaman sonra diyorum öleceğime bunu yapayım daha iyi acıysa acı diyorum. parmak egzersii yapmaya çalışıyorum yok olmuyor

Allah rızası için biraz sonra başlayacağım nerden nasıl başlamalıyım yapanlar bilirler en kolay yolu nasıldır lütfen banada yardım edin bugün parmak almak lazım artıkk evlliliğim bitmek üzere

(