- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.861
Hayatım devlet hastanesindekiler ne biliyo ki benim bi arkadaşımın arkadaşı psikolog o söylemişti devlet hastanesine atanan psikolog hiçbir şekilde kendini geliştirmiyormuş okulda aldığı 4 yıllık eğitmle kalıyormuş ve vee cinsel terapi eğitmini okulda vermiyolar isteyen psikolog ücreti 7000 tl civarındaki cinsel terapi eğitimi alıyormuş ben bunu duyduktan sonra anladım ki her psikolog vsjinismus tedavisi yapamıyor hele devlet hastanesi hiçç
Gelelim diğer sölediklerine aşkısı kocan için mastürbasyon yapmasın diye bişey yok amaaaa evet ilişki yasağı var olmakta zorunda sebebini doktorum makale yazmış geçenlerde paylaşmıştım bi oku istersen çünkü orada yazıyor aşkım http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm
Evet özele gitmek masraflı evet sizi bi süre zorlayacak ama sonunda güzel bi seks hayatınız olacak, çocukların olacak, artık kendini kahretmeyeceksin cnm benm bunlar için değmez mi
Benim doktorumun fiyatları diğerlerine göre daha uygundu bi çok yerle görüşmüştüm 200-250 tl arası fiyat çekiyolardı benim psikologum terapi ücreti tek gittiğimde 120 tl kocamla gittiğimde 2-3 kez gittik 150 tl o da
aa 120 liramı gerçekten tek seansı kaç seans sürüyor birde yeri nerede gerçekten işe yarıyormu dünde denedik ben yine yapamadım gerçi denyemedik bile ben saçma sapan elimle kapıyırum fikan offf yaaa bıktım artık bu sorundan