Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iltihap olabilir tatlım normal zevk aldığın için çıkan şey değilse, katı derken yoğun şey değil mi, beyaz,süt kesiği gibi ve kötü koku yoksa mantar değildir, egzersiz sırasında mikrop kaptırmadıysan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, bu arada kayganlaştırıcı ne kullanıyorum demiştin, jelde sanki öyle kuru katı birşeyler kalıyor bazen. sen dr a gidip iltihap yada mantar falan var mı diye test yaptır istersen, birde yumurtlama döneminde akıntı yoğun biraz farklı oluyor sanki, o tarihe denk gelmiş olabilir misin?

Bilmem ki sanirim anestol duruyorum ilişkiden önce ondanda olabilir sanirim

Kizlar banada yardim edin ya bu ne illet biseymis. Uzun zaman deneme yapamadik misafir falan filan derken. Sonra deneyelim dedik bende bi ozguven, ama yine olmadi. Bu yon nasil bisey giriyo gibi oluyo ama girip girmedigini anlayamiyorum.

Arkadaşlar parmak egzersisindeyim şuan.hangi aşamada eş denemesi olmalı? Bide şu kitlenme mevzusu var ya öyle bi sıkıntıyla karşı karşıya gelinebilirmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah herkesin tardımcısı olsun ben daha nişanlıyım ama düşüncesi bile geriyo inş böyle bi sorun olmaz evlendiğimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Baskı hissi azaldi mi petty kaçıncı denemen? Ben hala reglim.kayganlastirici da mi kullanmadin

baskı hissi var canım ama penisi cok ileri götürüp getirmedikce oda azalıyo :D 3 yada 4. denemem bakalım sonrası nolcak..zeytinyag kullanıyorm ben...ilişki bitince de suan bile var bi agırlık olyo vajinamda

cevabın için tşkr acaba diyorum ki ben birleşmişmiyimdir ki ama hiç girmiyor gibi oluyor. ama diyorum ki mum dan oluyor. o irdiği için fark edemiyorum.olup olmağını nasıl anlarım sence

Back
X