- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.101
olur canım sen hiç merak etme :) oda inandıysa başarırsınız birlikte![]()
inşallah tatlım ama ben hamile kalmak istiyorum nasipse.. eşim korunmayalım diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canım sen hiç merak etme :) oda inandıysa başarırsınız birlikte![]()
arkadaşım ben parmak egzersizinden sonra penis denmiştim fakat sanki böyle derim yırtılır gibi bi acı oldu ıkındım itekledik ama yinede girmedi seence bunun nedeni yanlış yönmü..şu andada 13cm kulak çöpünden aparat yaptım onunla devam ediyorum egzersizlere
yok inanmıorummm... ben mum aparatını bile soktuysam die düşünüorumm... ya bugün büyük günnnnnn.. bana şans dileyinn
cnm benim ben bugün denicem p... inşallah olur ya.. parmak sokabiliorum.. bakkal mumunu da penis gibi kalınlaştırdım streçledim ve alabildim.. ama dediğin doğru.. mumla yaptııım aparat biraz acıtıo. penis daha kolaymış herkes aynı şeyi sölüyor.. ama benim takıldııım bişey var.. ben şimdi egzersizleri ayna karşısında yapıorum.. ama eş denemesinde ayna olmayacak.. yerini nasıl bulcam bilmıorummm
canım angel girle yazdığımı oku aynaya odaklanma ıkınınca açılıyor zaten görmesen bile parmağını popona doğru ittir çok rahat gidiyo zeytin yağını mutlaka sürün ama
insaallah basarirsin)
Aşağı yukari ayni seviyelere geldik seninle.
Bende bugün yarin bu güzel haberi vermek istiyorum:)
canım angel girle yazdığımı oku aynaya odaklanma ıkınınca açılıyor zaten görmesen bile parmağını popona doğru ittir çok rahat gidiyo zeytin yağını mutlaka sürün ama
Once iliskiye alis ondan sonra cocuk dusun alismadan acele etme. Yoksa yine basa donuyosun.
hımmm.. sen mumu alabilio musunnn
Ben kulak copuyle denedim canim kalinlastirarak..
Mum denemeyi düşünmüyorum önemli olan korkumuzu yenmekti cok sukur artik korkmuyorum.
Eskiden olabilirligi imkansiz gelirken simdi kesinlikle olacağını düşünüyorum, inanıyorum.
Bu gece es denemesi olabilir bakalim
inşallah cnm ya hayırlısı... dediğin doğru kafandan sildikten sonra gerisi çok kolay.. bende bugün eş denemesine geçmeyi düşünüorumm
Hem daha cinselligi yasamadan bebegin ne acelesi var. Zamanla o da olur. Benim esim de istiyor 5 senelik evliyiz ama erken hala.
Yarın güzel habeler veririz insaallah birbirimize canim
inşşş tatlım yarın hemenn yaz bana girince
Bence cinsellige alismadan cicuk yapma. Cunku hamilelikte iliskiye mecburen ara vereceksin ve dogumdan sonra tamamen soguyacaksin. O yuzden biraz zaman gecmesi daha iyi olur.