- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.141
afedersin canım hakkını helal et can sıkıcı şeyleri hatırlatmış oldum istemeden,inşallah biran önce herşey normale döner güzelim,okulun varken çocuk sahibi olman tabiki doğru değil, önce okulun bitsin en önemli şeylerden birisi o, bende atanmadan evlenmem diyordum biraz o yüzden geç kaldım evliliğe baktım devletin atayacağı yok evlenip ondan sonra atanırız artık dedim.inşallah herşey yolunda gider arkadaşım,kimseyi takmıyorum diyebiliyorsan ne mutlu sana ben yapamıyorum , strestende hasta oluyorm malesef.Allah hepimizin hakkında hayırlısın nasip etsin inşllah. yanlış anlama doğum kontrol hapı için birşeyler duyduğumdan söyledim, şimdi duyduğum birşeyi söylemezsem ya birilerinin de başına olumsuz birşey gelirse diye kendimi sorumlu hissediyorum. senin durumun farklı ama inşallah herşey yoluna girer tatlım.Tatlim ben dogum kontrol hapi kullanmadan adet olamiyorum. Hipotiroit ve kilo fazlaligindan dolayi. Adeti duzene soksak yumurtaliklarinda hicbir problem yok diyor doktorum istedigin anda olur diyor ama adet olamama problemim var iste. Benim de esim 31 yasinda daha fazla ertelemek istemiyor cocuk isini ama ben hem daha hazir hissetmiyorum yasimdan dolayi, hem daha okulum ideallerim var bem de bu adet sorunu var.
Cocuk baskisini zaten hic hatirlatma. Benim ailem kesinlikle karsi suan cocuk yapmama okulunu bitir diyorlar. Esimin ablasi daha evlendik ilk ayda cocuk demeye basladi. Tabi ne bilsin vajinismusu adet duzensizligini. Takmiyorum kimseyi :)
Son düzenleme: