Arkadaşlar herkese allah kolaylık versin öncelike :) Aranıza yeni katıldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

7 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık flört döneminin ardından birbirimizi çok severek evlendik. İlk geceyle alakalı başkaları gibi ne bir korku ne de bir tereddüt vardı. Rahatlıkla olacağından o kadar emindim ki düşünmüyordum bile. Arkadaşlarım korkmuyo musun diye sorduklarında sevdiğimle evleniyorum bu biş bana acı değil zevk ve heyecan verecek diyordum. Ta ki ilk geceye kadar... Hiç bir şekilde olmadı tüm denemelerimize rağmen azıcık bile girmedi. Azıcık girdiğini hisetsem belki zorlardım kendimi ama hiç ama hiç girmedi

ve 7 ay geçti sadece psikoloğa gittim parmak egzersizleri verdi açıkçası kızlık zarımı kendim bozmayayım diye fazla uğraşmadım hep eşşimle denemek istedim. Bir hafta önce eşim parmağını denedi ve bir parmağını tamamen sokmuş ve ben bunu hiç hissetmedim bile. iki tane sokmaya çalıştığında acıdı ve geri bıraktı. p...s hiç girmiyo bile zaten. Çok üzülüyorum böyle bişeyi bu durumu öğrenene kadar bilmiyordum ve neden benim başıma geldi diye hep sprguladım

Düzenli normal bi evli gibi gece hayatım olsun istiyorum

Burda bu problemi aşanları okuduğumda sizinle tanıştığım için çok mutluyum ama böyle bir derde düştüğüm için de çoooookkk mutsuzum

Nolur bu durumu aşanlar bana yarıdm edin

(