- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.141
Bu arada arkadaslar dedıgım egzersızı yaparken mutlaka kayganlastırıcı jel kullanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçünü yan yana yapamiyosun zaten ister istemez orta parmak alta üste kayıyor. Iki parmağı yapabildiysen makas hareketine geç yani parmağını içerde aç kapat .deneyim sahibi olanlardan yardim istiyorum..parmak egzersizlerinde 3.parmaga gectim.yalniz uc paemak yan yana mi olmasi gerekiyo.orta parmak ya altta ya uste oluyo
eş denemesi kaldı sadece eşimi bekliom adam haftasonlarıda çalışıo hiç dinlenemediği için işten gelio yemeğini yiyo sonrada hooopppp uyu verio .. ben bugun dedim ben seni beklıom bugun deneyelım dedım bakalım bi dedi .. :)Sabrili canim sen ne yaptin ilerleme var mi
o tamamen psikolojik yanma falan olmuyor..
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?
2 parmak alabiliyorsanız peniste aynı onun gibi bir şey..
hatta sıcak ve kemiksiz olduğu için çok daha rahat oluyor korkmayın..
nasill olacak boyle bilmiyorum.kapatiyo kendini sanki.makas hareketini denedim ama pek olmadi ne kadar denemeliyimÜçünü yan yana yapamiyosun zaten ister istemez orta parmak alta üste kayıyor. Iki parmağı yapabildiysen makas hareketine geç yani parmağını içerde aç kapat .
bu durumu bende çok yaşamıştım ama herşey kendini telkin etmekte bitiyor eşiniz girerken azcık ıkının.. ve kegel yapın bak hemen nasıl girecek korkma sakınbende aynı o arkadas gibiyim aparatların hepsını alıom hıcc korkmadan eş denemesine gelince biraz heycan oluo oda sınırlenince genelıkle kalıo :)
cnm ben eczanede kalfayım ama malesef ben de deniycektim bulamadımArkadaşlar xylonice sprey lokal aneztezkle yenen varmı bu ilaç piyasada üretiliomu bilen varsa yardmcı olabilirmı
Canm o kaldrildi yerine wemcaine satlio bn aldm ama hc bi ise yaramdiArkadaşlar xylonice sprey lokal aneztezkle yenen varmı bu ilaç piyasada üretiliomu bilen varsa yardmcı olabilirmı
Istersen al dene yinede bazilarnda etki etmsCanm o kaldrildi yerine wemcaine satlio bn aldm ama hc bi ise yaramdi![]()
Canim o sprey yok piyasada, ben vemcaine pump sprey aldim, kullanıyorum. Yine ayni sekilde lokal anestezim sprey bu da. Su an egzersiz aşamasındayim, egzersizlere ilk başlarken kullaniyordum.Arkadaşlar xylonice sprey lokal aneztezkle yenen varmı bu ilaç piyasada üretiliomu bilen varsa yardmcı olabilirmı
Ben anestol ve emlayı kullandıgımda faydasını görmemiştim vemcaıne yide şu sekilde kullandım biraz uzun bir süreç ama belkş faydası olur önce yarım saat çok sıcak olmayan ama çok ılıkta olmayacak suda oturdum daha sonra sprey sıktım on defa biraz yanıyo ama dayanabiliyordum daha sonra sıcak kompleks ben tuluğu sarıp koyuyordum 5dk sonra tekrar sprey tekrar sıktıgında yanma olmuyor ve sıcak kompleks bunları yaptıktan sonra denemeye geçiyordum ve yarıya kadar alabilmiştim nefes egsersizi ile birlikte inşallah faydası olurIstersen al dene yinede bazilarnda etki etms
çok güzel bı soruher parmak egzersuzinden sonra gusul gerekir mi acaba?????sonucta tedavi degil mi bu şehvet yok ortada..
Canim oraya birsey girdiği için gerekiyor diye biliyorum hani kadim doğum alttan muayene ettiğinde de gerekiyor mesela ben egzersiz yaparken egzersizlerden sonra aliyordum içinde şüphe kalmasin mümkünse al cnmzeyypost: 39865145 .!.:her parmak egzersuzinden sonra gusul gerekir mi acaba?????sonucta tedavi degil mi bu şehvet yok ortada..
tsk ederim:)Canim oraya birsey girdiği için gerekiyor diye biliyorum hani kadim doğum alttan muayene ettiğinde de gerekiyor mesela ben egzersiz yaparken egzersizlerden sonra aliyordum içinde şüphe kalmasin mümkünse al cnm