• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deneyim sahibi olanlardan yardim istiyorum..parmak egzersizlerinde 3.parmaga gectim.yalniz uc paemak yan yana mi olmasi gerekiyo.orta parmak ya altta ya uste oluyo

deneyim sahibi olanlardan yardim istiyorum..parmak egzersizlerinde 3.parmaga gectim.yalniz uc paemak yan yana mi olmasi gerekiyo.orta parmak ya altta ya uste oluyo
Üçünü yan yana yapamiyosun zaten ister istemez orta parmak alta üste kayıyor. Iki parmağı yapabildiysen makas hareketine geç yani parmağını içerde aç kapat .

Sabrili canim sen ne yaptin ilerleme var mi
eş denemesi kaldı sadece eşimi bekliom adam haftasonlarıda çalışıo hiç dinlenemediği için işten gelio yemeğini yiyo sonrada hooopppp uyu verio .. ben bugun dedim ben seni beklıom bugun deneyelım dedım bakalım bi dedi .. :)

o tamamen psikolojik yanma falan olmuyor..
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?

2 parmak alabiliyorsanız peniste aynı onun gibi bir şey..
hatta sıcak ve kemiksiz olduğu için çok daha rahat oluyor korkmayın..

bende aynı o arkadas gibiyim aparatların hepsını alıom hıcc korkmadan eş denemesine gelince biraz heycan oluo oda sınırlenince genelıkle kalıo :)

bende aynı o arkadas gibiyim aparatların hepsını alıom hıcc korkmadan eş denemesine gelince biraz heycan oluo oda sınırlenince genelıkle kalıo :)
bu durumu bende çok yaşamıştım ama herşey kendini telkin etmekte bitiyor eşiniz girerken azcık ıkının.. ve kegel yapın bak hemen nasıl girecek korkma sakın

merhabalar arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve 3 yıldan beri bu problemi çekiyorum hiç egzersz bile yapamıyorum taa ankaralara doktora gittim yok çok korkuyorum burda kendi kendine yenen arkadaşlarımız varmış bana da yardımcı olur musunuz lutfen :(

Arkadaşlar xylonice sprey lokal aneztezkle yenen varmı bu ilaç piyasada üretiliomu bilen varsa yardmcı olabilirmı
Canim o sprey yok piyasada, ben vemcaine pump sprey aldim, kullanıyorum. Yine ayni sekilde lokal anestezim sprey bu da. Su an egzersiz aşamasındayim, egzersizlere ilk başlarken kullaniyordum.

Istersen al dene yinede bazilarnda etki etms
Ben anestol ve emlayı kullandıgımda faydasını görmemiştim vemcaıne yide şu sekilde kullandım biraz uzun bir süreç ama belkş faydası olur önce yarım saat çok sıcak olmayan ama çok ılıkta olmayacak suda oturdum daha sonra sprey sıktım on defa biraz yanıyo ama dayanabiliyordum daha sonra sıcak kompleks ben tuluğu sarıp koyuyordum 5dk sonra tekrar sprey tekrar sıktıgında yanma olmuyor ve sıcak kompleks bunları yaptıktan sonra denemeye geçiyordum ve yarıya kadar alabilmiştim nefes egsersizi ile birlikte inşallah faydası olur

zeyypost: 39865145 .!.:
her parmak egzersuzinden sonra gusul gerekir mi acaba?????sonucta tedavi degil mi bu şehvet yok ortada..
Canim oraya birsey girdiği için gerekiyor diye biliyorum hani kadim doğum alttan muayene ettiğinde de gerekiyor mesela ben egzersiz yaparken egzersizlerden sonra aliyordum içinde şüphe kalmasin mümkünse al cnm

DERTCANISI93, post: 39860171, member: 665689"]merhabalar arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve 3 yıldan beri bu problemi çekiyorum hiç egzersz bile yapamıyorum taa ankaralara doktora gittim yok çok korkuyorum burda kendi kendine yenen arkadaşlarımız varmış bana da yardımcı olur musunuz lutfen :KK43:[/QUOTE)
İnsallah en kisa zamanda kurtulursun cnm ben de 2.5 yil cektim. Cok zor gercekten ne olur ama ne olur erteleme hemen nefes egzersizi ve kegele basla ilk sayfada anlatildigi gibi. Aparatlarla calis bence kendine aparat yapabilirsin. İlk gun vajina girisine dokundur sadece dokunma hissine alissin orasi uzun sure tut giriste ve nefes al burnundan agzindan ver. Sonra inceden baslayip gün gün kalinlastirarak aparatlrla calis. Korkma it vajinadan iceriye afedersin popo yonune dogru. İlk basta yanma batma hissetsende it bir cesaret iceriye sokunca tum bu hisler geciyor yavas yavas sonu tamamen rahatlik. Sakin ama sakin erteleme ve yanma benzeri bir rahatsizlik hissetsen bile vaxgecme ustune git
İnsallah

Back
X