• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Daha dün tam anlamıyla yendim inşallah devamı gelir burdaki tüm sıkıntılar atlatılır hepimize dua ediyorum benim gibi olan herkesi Rabbim aydınlığına kavuştursun elimden geldiğince yardımcı olurum iyikş bu site var sizin gibi görünmeyen ama kalbe dokunan arkadaşlar edindim

Merhaba kızlar ben yaklasik 1 senedir sitenizi takip edip ama bir türlü harekete gecemeyen biri olarak yazıyorum. Esimle severek evlendik 1bucuk senelik evliyiz ve daha tam anlamıyla birlesmemiz olmadi genelde sürtünme yoluyla yapiyorZ. Cok da onemsemiyoduk acikcasi elbet bir gün olacak diye kendimizi sıkıntıya sokmuyoduk. Ama günler gectikce artık bi bebegimiz olsun istiyoruz ve bunun üzerine gitmeye başladık. Gecenlerde burdan okudugum kadariyla parmak egzersizine basladik esim eldiven giyip zeytinyagiyla once bir parmaginin hepsini ikinarak icime aldim daha sonra iki ve üç parmagi da aldim ve kendimize inanamadik şuan ne aşama da oldugumu bilmiyorum ama iş p...se gelince kasiyorum kendimi bunu nasil asacam bilmiyrm lütfen yardiminiza cok ihtiyacım var Allah herkesi bu illetten kurtarsin da biran once bebeklerimiz olsun ins.

Belinaycığım, sana da merhaba. Çok güzel ilerlemişsin, rakip sahaya kadar gelmiş, gol atmak için topu ayağında evirip çeviriyorsun, biraz rahat olsan top çıkacak ayağından ve gol olacak. Allahım futboldan da nefret ederim yazdıklarıma bak :KK48:

Canım eşinin parmağı p..sten çok, çok daha sert, dolayısıyla p..si alman daha kolay çünkü dokusu yumuşak. En rahat ettiğin pozisyona geçin, p..si almadan önce birkaç kez derin bir nefes al, ağzından nefesini ver, bunu birkaç kez tekrarla. P..si almaya hazır olduğunda tekrar derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak p..si almaya devam et, alamıyorum dediğin noktada dur, p..si çıkarma tekrar derin bir nefes al, ıkınarak ve nefesini vererek almaya devam et, inan bana yenmene çok çok az kalmış, güven kendine, biraz cesaret biraz da dişini sık, olmuyor diye düşünme, olacak cesaret gösterirsen olacak, üç parmağı almış cesur bir kızsın sen. hiçbir şey gözünde büyüttüğün gibi değil, vajina bir boşluk, sana zararı olmayacak, korkulacak hiçbir şey yok inan bana.

Kuzum benim, bunu da aşacaksınız inşallah, bebişiniz de olacak, olumsuz şeyleri at aklından, öyle çok şey başarmışsın ki, kendine güvenmemen için hiçbir sebep yok.

Kızlar söyle bi durum oldu.p....s hepsini girdiğini hissettim ama elinle bi yoklayayim dedim girmiş mi diye disardaydi ucu.anlamadik girdi mi girmedi mi.ben bakarken eşim kendini çekti de mi çıktı acep ???
aynı şey bizdede oldu canım yaaa içinde gibi hissettim eşim içinde dedi sonra tutamadı b..ldı baktığımızda dışarı bulaşmış ben tam o an itmişim çıkmış eşimin dediğine göre. Ama kan gelmedi nolduğunu anlamadım hatta git gel yaptı içinde gibiydi sanki.

Kızlar vajinismus Psikolojik bir korku mu yoksa fiziksel bir acımı hissediliyor?

Vajinismus çevreden duyulan şehir efsanelerinin doğruluğuna inanılıp, sadece ilişkiyi ya da vajinayı düşününce bile vajinal kasların istemsiz olarak kasılmasıdır, dolayısıyla psikolojik bir semptom. Hatta yaşanılan taciz olayları bu sıkıntıyı tetikler, bilinçaltına atılır ve zamanı geldiğinde sinsice ortaya çıkar.

Canim cok güzel şeyler yazmissin ve ve cesaretlendiriyosun gercekten cok mutlu oldum ama suan hastayim biter bitmez bunlari denicem. Ama esimle p..s denemesi yaparken nasil bi pozisyonda yapacagimizi pek bilmiyrz ben usteyken kesinlikle yapamam altima yastik koyup falan da denedik ama olmuyo siz nasil basardinz

Vajinismus çevreden duyulan şehir efsanelerinin doğruluğuna inanılıp, sadece ilişkiyi ya da vajinayı düşününce bile vajinal kasların istemsiz olarak kasılmasıdır, dolayısıyla psikolojik bir semptom. Hatta yaşanılan taciz olayları bu sıkıntıyı tetikler, bilinçaltına atılır ve zamanı geldiğinde sinsice ortaya çıkar.
Ben de öyle düşünmüştüm tamamen psikolojik canım .. Kızlar sandığınız gibi acı veren bir durum değil. hatta rahat olursanız acı bile duymuyorsunuz.. Vajina yapısı çok farklı.esnektir.. Düşünün oradan 5 kiloluk bebek bile çıkıyor.. Ona göre şekil alır.. Kesinlikle acı olmaz.. Kızlık zarı dediğimiz öyle bildiğimiz kalın zar gibi değil.. Hatta çoğu kadından kan bile gelmez!.. Olay sadece rahat olmakta, kasmamakta bitiyor.. Bunun dışında tavsiyem ilişkiden önce kas gevşetici alın daha rahat olursunuz..

Canim bence bu tamamen kisisel yani benim arkadasim uste yenmis baslangici girince alta geciyormus. Ama ben asla oule yapamadim belki ilerleyen gunlerde olabilir. Yani sen bu durumu atlatana kadar herseyi dene. Ama internete iliski poziyonlari diye girdiginde en en kolay olaninin senin altta esin8n uste oldugu yaziyor. Ben on sevisme sonrasi altta olup bacaklarimi hafif aciyorum. Sonra biraz girince hafif hafif dizlerimi kiriyorum.
Dedigin gibi herseyi denemekte fayda var canim! Kimisi oyle kimisi boyle yeniyo!! Yenelimde hangi pozisyonda olur sa olsun yaaa!!

Kizlar biz dün gece denedik! Oncekine göre yînede ilerleme var! O yuzden mutluyum :KK15:! Cunku cok azda olsa penis ucu girdi sanirim!! Ve icerdeyken Kegel yaptim ve esim ucunda hissetti! Simdi kasiyosun dedi! Yani pek emin degilim ama esime geri cek yoruldum dedigimde ucunun ciktigini hissettim! Ve ben bunu 3 yildan sonra ilk defa yasiyorum kizlar! O yuzden yinede mutluyum ve coook umutluyum! Olacak insallah! Sonra sinirlerim bosaldi bilmem niye aglamaya basladim istemsiz! Ama bisey var! Egzersizlere gore kendimi kotrol edemedim kizlar! Nefes egzersizleri yapmaya calistim ikindim ama yinede biraz korku vardi yani bacaklarim titriyodu biraz! Ama eskisine gore daha az tabi! Boyle kizlar! Insallah bidahakine olur! Allah yardimcimiz olsun! mocici sen ne yaptin canim? Sizde dün deniycektiniz????
cnm bnm dun gece yariya kadar oldu az kaldi hepsi olcak bnden kan fazla gelince esim korktu devamini yarin yapalim dedi bnde tirstim biraz aslinda bnde biraktim kandan dolayi yoksa hepsini yapacaktim cok da aci olmadi p..si asagi dogru ittim ve cok rahat girdi cnm sende dene bi

Dogru soyluyodun canim! Bide oyle denememiz gerek!!
Canım nerdeyse tüm pozisyonları deniyosun hangisinde ilerleme kaydediyosan ona devam et sen kendine bakıcaksın kimi üsteyken dener kimi alttayken en rahat hangisiyse sen çok yakınsın inan bana hatırlıyorum yazdıklarını bakamıyodun bile çok ilerledin çok büyük başarı ben senin yaptıklarını yapamadım bile emin ol üstüne giderde hergün denersen başaracaksın

Canim cok güzel şeyler yazmissin ve ve cesaretlendiriyosun gercekten cok mutlu oldum ama suan hastayim biter bitmez bunlari denicem. Ama esimle p..s denemesi yaparken nasil bi pozisyonda yapacagimizi pek bilmiyrz ben usteyken kesinlikle yapamam altima yastik koyup falan da denedik ama olmuyo siz nasil basardinz

Canım ben eşimin sırtüstü uzandığı, benimde onun üzerinde ona sırtımı dönük olduğum pozisyonda yenmiştim, çok rahat bir pozisyondu benim için. Pozisyon kişiye göre değişen bir durum, sen en rahat olduğun pozisyonu bulmaya çalış.

Aklıma gelenleri yazayım.

Yatağınızın en kenarına gel, eşin dizüstü çöksün, bacaklarını hafif arala, p..s senin kontrolünde olsun, istediğin zaman al, istediğin zaman durdur.

Yere bağdaş kursun eşin sende kucağına otur, bacaklarını eşinin beline dola, bu pozisyonda kontrol eşinde.

Poponun altına yastık koymadan, misyoner pozisyonu tekrar deneyin.

Üstte yapamıyorum deme, bilimsel araştırmalar eşli denemede başarı oranının benim yendiğim pozisyon olduğunu gösteriyor. Yine de kişisel bir durum, rahat edemeyebilirsin her pozisyonu dene canım.

Coooook mutluyum dun gece yariya kadar oldu cok az kaldi bitmesine bugun biticek kizlar aci maci yok ya yok ne kadar abartiyrz cidden yok bnm kanamam olunca birakmak zorunda kaldik acidan falan birakmadk kanama olmasaydi kesin hepsi biterdi ama cok az kaldi yupii:21:

Coooook mutluyum dun gece yariya kadar oldu cok az kaldi bitmesine bugun biticek kizlar aci maci yok ya yok ne kadar abartiyrz cidden yok bnm kanamam olunca birakmak zorunda kaldik acidan falan birakmadk kanama olmasaydi kesin hepsi biterdi ama cok az kaldi yupii:21:

Saç oyumu da kullandım, konumuza geri dönelim :)

Canım benim, acı yok tabii, kendin gördün ne güzel, darısı kızların başına. Umut oluyorsunuz birbirinize, kırk bir kere maşallah.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X