• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba Adanis,

Evet gün geçtikçe insan bebek aşkıyla yanıp tutuşuyor.Duygularımızı çok yogun yaşıyoruz. Bi mesajımla dönüş yapan bi çok insan oldu Allah hepsinden razı olsun.. Daha önce forumu takip ediyordum ama destekcim yoktu ilk defa yazdım..3 parmak deneyebiliyorum sanki.umarım hersey yolunda gidecek..5 elti aynı apartmandayız ama evlerimiz ayrı..o konuda rahatım.:)

merhaba Adanis,

Evet gün geçtikçe insan bebek aşkıyla yanıp tutuşuyor.Duygularımızı çok yogun yaşıyoruz. Bi mesajımla dönüş yapan bi çok insan oldu Allah hepsinden razı olsun.. Daha önce forumu takip ediyordum ama destekcim yoktu ilk defa yazdım..3 parmak deneyebiliyorum sanki.umarım hersey yolunda gidecek..5 elti aynı apartmandayız ama evlerimiz ayrı..o konuda rahatım.:)

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış tatlım :))) inşallah 3 parmağı aldığın zamanları da göreceğiz.

Arkadaşlarımın ilk yazdığı mesajlarına bakıyorum, bir de son yazdıklarına. Mesaj kutumda sık sık yaptığım faaliyet budur. Örnek vereyim bak:

-Ben de yapamıyorum, çok mutsuzum (bu ilk mesajlar)

-Başardım, yaptık, inanamıyorum ne kadar da kolaymış (bak bu son mesajlar :))) )

Seninle yazışmaya başlayınca da aynı şeyler olacak, Allah'ın izniyle. Buradaki herkes sana seve seve yardımcı olur, ekip olduk artık
:KK19::KK19::KK19::KK19:

Hafif yakiyo mentollu gibi ama aninda uyusuyo o aciya dayanabilirsin aslinda. Ama dedigim gibi benim doktorum bana sen vajinismus degilsin dedi. Sadece zarim kalin ve esnek old.icin ben oyle sanmisim hep. Eger vajin.olsaydim psikologa yonlendirecekti. Bu da soyle anlasiliyo eger kendi parmagini sokabiliyosan aci cekmeden degilsin. Yani tek sorun aciysa cozum krem. Ama sorun vajinanin her seyi reddetmesiyse cozum psikolog.
jelibon merhaba bendeee de parmak alışımda hiç sıkıntı yok hiç aama ben alıyorum 2 ve 3 de yaptım yani parmağımı sokuyorum acı yoksa aslında bende vajili değil miyim doğru mu anladım ?ve evet sorun acı ve acırsa diye korku işte hepsi bu yanii

jelibon merhaba bendeee de parmak alışımda hiç sıkıntı yok hiç aama ben alıyorum 2 ve 3 de yaptım yani parmağımı sokuyorum acı yoksa aslında bende vajili değil miyim doğru mu anladım ?ve evet sorun acı ve acırsa diye korku işte hepsi bu yanii
Vajinismus degilsin korkaksin:) canin gercekten aciyodur. Aciyi bitirerek olayi cozmen lazim. Bu krem o noktada gercek bir çözüm.

basardım demeyi o kadar çok istiyorum ki:) inşallah başarırız. Burda derdimizi paylaşmak bile üzüntümüzü bi nebze azaltıyo çünkü herkesin derdi aynı:)
canım istedikten sonra oluyo. biz yanındayız üzülmek ve umutsuzluğa kapılmak yok :)

saol cnm bnm şükür bizim sıkıntılar bitti darısı diğer arkadaşların başına umarım bi an önce onlarda yenerler bu sorunu bnde dua ediyrm onlara
:) canım git gel yapamadığınızdan bahsetmişin bizde tam anlamıyla yapamıyoruz. ama eşim dedi zamanla yaparız diye:)

Vajinismus degilsin korkaksin:) canin gercekten aciyodur. Aciyi bitirerek olayi cozmen lazim. Bu krem o noktada gercek bir çözüm.
canım aaynen korkağım ve bu beni bitiriyo şimdi yine parmak çalıştım yağladım falan bir duş alıp deneyelim bakalım anestol pomad mı dediğin doktor herhangi bir sıkıntın yok dedi ve o da aynı kremi önerdi ama ben denemiştim daha önce den sürdüm içine gidebldiği yere kadar ama daha çok beni tedrigin etti ve acıdı beynimin oyunu işte arkadaşlar ne güzel yamış hiç acımadı bu muymuş diye

canım aaynen korkağım ve bu beni bitiriyo şimdi yine parmak çalıştım yağladım falan bir duş alıp deneyelim bakalım anestol pomad mı dediğin doktor herhangi bir sıkıntın yok dedi ve o da aynı kremi önerdi ama ben denemiştim daha önce den sürdüm içine gidebldiği yere kadar ama daha çok beni tedrigin etti ve acıdı beynimin oyunu işte arkadaşlar ne güzel yamış hiç acımadı bu muymuş diye
Benim zarim kalin oldgu icin o kadar izdirap cekmisim. Ve kendimi bosuna vajin.sanmisim. İlaç basta yakiyo ama elinle serinletince hemen uyusuyo zaten. Sonra penis sonuna kadar girse de ruhun duymuyo. Dene bi daha rahat ol bacaklarini istemsizce kasacagin icin kendine o esnada sk sk hatirlat bacaklarimi kasmiyorum diye. Bosuna kasmis olursun cunku ilac uyusturdgu icin zaten hic acimiycak.

Benim zarim kalin oldgu icin o kadar izdirap cekmisim. Ve kendimi bosuna vajin.sanmisim. İlaç basta yakiyo ama elinle serinletince hemen uyusuyo zaten. Sonra penis sonuna kadar girse de ruhun duymuyo. Dene bi daha rahat ol bacaklarini istemsizce kasacagin icin kendine o esnada sk sk hatirlat bacaklarimi kasmiyorum diye. Bosuna kasmis olursun cunku ilac uyusturdgu icin zaten hic acimiycak.
evet kasmayı kesmeliyim ve rahatlamalıyım haklısın

Düzenli egsersiz yapıp denedikten sonra bi bakmışssın sende aynı şeyi diyeceksin bumuymus ya o kadar dertlendiğim diyeceksin emin olabilirsin bundan bşz senin ve arkadaşların hepsinin yanındayız

Back
X