• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keşke böyle şeyler yapmasaydın acı bizim beynimiz de cnm yazık olmuş 5 seneye egzersiz falan yaptınmı peki

4 sene oldu benden kac sene sonra evlenen kuzenlerimn çocuğu oldu ya beşe gircez biz birisi bgn doğurdu yenmeyi herşeyden çok istiyorum ama olay o noktaya gelince film kopuo :KK43: herşeyi denedim bnm hikayem çok farklı ben vajinismus olduğum halde bir kez kürtaj oldum zar çıkarıldı dr. artık zorluk çekmezsin dedi ama yine olmuyor
ne diyosun canım yaa :(..geçmiş olsun kızlık zarı olayın yoksa bence hiç korkma,hepimiz ilk giriş anında bir kasılıyoruz ama sonra zevk alıyosun .yani o ilk anda acı değil bunun adı.... kendini kasınca pes etme devam et... bence o anda tutunacak sıkacak bi şey bul ok...

adanis cnm dün gece git gel de yapmaya başladık yavaş yavaş yapıyrz tabi ama eşim duramadı ve bna b..şaldı ya hamile kalmak istemiyrm şuan da bu iş tamamen oldktan sonra kalmak istiyorum hemen tuvalete gittim sildim ama yinede aklımda kaldı
yaaa bende tam tersine hemen bebiş istiyorum bu ay çok umtluydum adetim başladığı ilk günden beri 12-14-16 saydım ama galiba değilim çünkü sivilcelerim çıktı,hayırlısı canım ama bence olursa hiç kafaya takma..ben çok istiyorummmmmmmm çünkü....

yaaa bende tam tersine hemen bebiş istiyorum bu ay çok umtluydum adetim başladığı ilk günden beri 12-14-16 saydım ama galiba değilim çünkü sivilcelerim çıktı,hayırlısı canım ama bence olursa hiç kafaya takma..ben çok istiyorummmmmmmm çünkü....
bende istiyorum çocuğum olsun ama bnde daha yeni yendim vaji sorununu o yüzden dedim biraz daha alışana kadar beklemek istiyrm zamana ihtiyacım var ondan sonra zaten bebek istiyrz eşim çok istiyo belki de o yüzden b.şaldı bakalım artk önümüzdeki ay belli olur artk

Düzenli egsersiz yapıp denedikten sonra bi bakmışssın sende aynı şeyi diyeceksin bumuymus ya o kadar dertlendiğim diyeceksin emin olabilirsin bundan bşz senin ve arkadaşların hepsinin yanındayız
canım evet çok da düzenli yapamadım bu benim ihmalkarlığım 2 ve 3 parmak yapıyorum yani hiç kasma titreme hiç bişey yok eşiminki de oldu 2 parmak oldu yani artık bu kadara olmalı dimi?

canım evet çok da düzenli yapamadım bu benim ihmalkarlığım 2 ve 3 parmak yapıyorum yani hiç kasma titreme hiç bişey yok eşiminki de oldu 2 parmak oldu yani artık bu kadara olmalı dimi?
Canım o senin yapınla alakalı 3parmak yapanlarda var 2parmağa alıştıktan sonra 3.parmaga geçebilirsin belkide aparat yapmalısın yani o yöntem olmazsa diğer yönteme oda olmazsa öbürüne anlatabildim mi pes etmeden sürekli calısarak kendini hazır hissettiğin andada eşinle denersin yendik ama hala ilk seferde alamıyorum mesela hergün deneme yapıyorum bu sabır işi Rabbim bizi bunla sınıyo inşallah hepimiz atlatırız bu sınavı

Nefe
Canım o senin yapınla alakalı 3parmak yapanlarda var 2parmağa alıştıktan sonra 3.parmaga geçebilirsin belkide aparat yapmalısın yani o yöntem olmazsa diğer yönteme oda olmazsa öbürüne anlatabildim mi pes etmeden sürekli calısarak kendini hazır hissettiğin andada eşinle denersin yendik ama hala ilk seferde alamıyorum mesela hergün deneme yapıyorum bu sabır işi Rabbim bizi bunla sınıyo inşallah hepimiz atlatırız bu sınavı
Nefes egsersizi de yap ve bol bol ıkın canım pozisyonunu ayarla herzaman yardımcı oluruz aklına takılan herşeyi sorabilirsin

Nefe

Nefes egsersizi de yap ve bol bol ıkın canım pozisyonunu ayarla herzaman yardımcı oluruz aklına takılan herşeyi sorabilirsin
canım sağolun bu gece deneyelim tekrar bi buscopan atsam iyi olacak galiba öncesinde evde sadece ıhlamur var o da olur herhalde biraz de egzersiz yapayım ama parmağa alıştım aparat mı yapayım diyosun

Back
X