Vajinismusu yendikten sonra keyif alamaman çok da anormal değil aslında canım, insan yendikten sonra yapıp yapamadığını merak ediyor ya da sırf bebeğe odaklandığı için ilişkiden haz alamıyor. Aklında başka şeyler var, senin için keyif almaktan çok daha önemli, aslında önceden keyif aldığın noktadan hala zevk alabilirsin, aklındakileri geri plana itmelisin. Tedavi olunmayı gerektiren bir durum değil bence, tamamen senin psikolojin ve hazır olup olmamanla ilgili bir durum. Eğer keyif aldıktan sonra da kuruluk problemi yaşarsan o zaman bir doktora gidebilirsin, şimdi denemeye devam edin.
Ben kayganlaştırıcı kullanmadım kardelencim, zeytinyağı, bebe yağı hiçbirini kullanmadım. O yüzden sana kullan ya da kullanma diyemem. Kullandığımız ürünlerin spermin kalitesini düşürdüğünü biliyorum, zeytinyağı bunlardan biri mi inan emin değilim canım. Tamamen doğal bir şey sonuçta, yine de bunu kullanıp hamile kalanlar sana cevap verirlerse daha sağlıklı olur. Üzülme hayatım, bu derdi yendin ya, bunu da aşarsın, bir gün meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.