• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya eşin istemiyo da sen de öyle elinle girsin istemiyosun sonuçta.. şimdi zar olayına diiil egzersizlere ya da egzersiz yapmıyorsan bu nedenle eşinle bu sorundan kurtulmaya odaklanman lazım...
Yapacam ya cidden kendine inanıyorm ben bunlar bile aşama benm için çünkü eşimi itiyordum istemiyordum elbet gına gelecek bana da of pes diyecek:KK53:

Kızlar anestol emla vs kullanmayın lütfen. Olayimiz tamamen psikolojik kendimizi kasmamizdan. Bebe yagi yada benim tercihim ve onerim vazelinle deneyin. 3 parmagi yapabiliosaniz esli denemede korkmayın. O kadar kolayki mutluluğunuzu ertelemeyin artik benim gibi pişman olmayın..

Benim eşim kızlığımn gitmesini istemiyor o şekilde ikna edenedim önemli olan bu mu dedim ben o duyguyu yaşamak istiyorum diyor bak bekliyorum sen ne zaman hazır olursan yaparız diyor ayol bende hemen hazır olmak istiyorm
canım egzersiz şart seni böyle der ne kadar geçiktirirse tedaviniz geçikir stres olur yıpranırsınız millet bebeğini severken siz içinize çekersiniz yarıı sizede soular artkça ne zaman bebek yapıyorusunuz diye üzülürsünüz oyüzden bian önce çalış cnm

Mantar vajinanın nemli kalması camasirimizin ıslak kalması sonucu gelisebiliyor. Vajina asidik bi ortam normalde belirli bir nem seviyesi var. Egzersiz vs sırasında kullandığımız kremler vajinanın asidik ortamını ve nem seviyesini bozuyor. Bu durum vajinada enfeksiyon, mantar gibi hastalıkların oluşmasına zemin hazırlıyor. Bu nedenle genital temizligimize dikkat edelim. Kullandığımız camasira dikkat edelim. Her olumsuz olay bize geri adim attırır.

kızlar ben geri döndüüm.:) kulak çubuğuyla başlayacağım ama cesaret gelmiyor bir türlü siz nasıl cesaret topluyosunuz? bana önerebileceğiniz bir şey var mı?

kiz belinayyyyyy ne krem dion sen bakiyim yine ben sana demedim mi yillik ewli gbi hissetcz kendimizi die ben eve geldim geleli sanki yillardir evliyim cocugumuda dedesilere gondermis gbi hissediorum ve aklim cok rahat suan :) yazimi gorenler belki bu kiz kafayi yedi diyecek ama napiyim mecbrum artik bole dusunerek kendimi rahatlatiorum
Yaaa benim olmadi ya kafayi yicem resmen o kadar kararliydim aksam dusa girdim yagi kremi herseyi ayarladim bi geldim eşim tv karsisinda yari uykusu gelmis vaziyette hadi hayatim bu sefer olck bebisimiz olck hadi biraz gayret diyorum zorla götürdüm odamiza neyse bu seferde kesin olck mi emin misin demez mi benimde şarteller atti tabi yapmicz ya istemiyorum dedim tartistk ve benim bütün hevesimi kaçırdı ben böyle sinir olunca kendimi daha cok kasiyorum sonra geldi hadi deniyelim diye istemedim bende çünkü içimde istek falan kalmamisti yaa niye böyle yapiyolar ben kendimi parcalarken niye bu adam vurdum duymaz napcam ben yaaa:mad:

Yaaa benim olmadi ya kafayi yicem resmen o kadar kararliydim aksam dusa girdim yagi kremi herseyi ayarladim bi geldim eşim tv karsisinda yari uykusu gelmis vaziyette hadi hayatim bu sefer olck bebisimiz olck hadi biraz gayret diyorum zorla götürdüm odamiza neyse bu seferde kesin olck mi emin misin demez mi benimde şarteller atti tabi yapmicz ya istemiyorum dedim tartistk ve benim bütün hevesimi kaçırdı ben böyle sinir olunca kendimi daha cok kasiyorum sonra geldi hadi deniyelim diye istemedim bende çünkü içimde istek falan kalmamisti yaa niye böyle yapiyolar ben kendimi parcalarken niye bu adam vurdum duymaz napcam ben yaaa:mad:
gurur yapılacak zamanmıydı belinay sana geldiğin de tamam diyecektn o zamn daha cok hırslı olurdun

[QUOTEici, post: 40070580, member: 661220"]gurur yapılacak zamanmıydı belinay sana geldiğin de tamam diyecektn o zamn daha cok hırslı olurdun [/QUOTE]
Gurur degil kuzum cidden bak tartisinca kendimi kastigimi farkettim oyleyken de yapamiyorm esime her zaman diyorum ki deniyecegimiz zaman bana cok ii davran güzel söz söyle diyorum öyle motive oluyrm ama bi moralsizlik oldugu zaman yapmak gelmiyo icimden

Nasil olck bilmiyrm ya ama duzelene kadar yapmicm işten yorgun gelmiş ben halden anlamiyomusum bi de eşim özel sektör de calisiyo hafta sonu calisiyo sadece sali günü izinli sali günü denicekmisiz o kadar boşa geçen günler nolck peki:110:
öyle de alışamazsın ki cnm zor olur 2 günde bi yapın

üstüne git cnm yoksa olmaz erkekler uğraşmak istemiyo bizim gibi bn hergün yapıyordum şimdi iki günde bi yapmaya başladm alışana kadar böyle
Anladim canim üstüne gitcem bazen icime bi korku geliyo ama sonra cesaretleniyorm ins. Basarcz ya bu işin kaçışı yok

Anladim canim üstüne gitcem bazen icime bi korku geliyo ama sonra cesaretleniyorm ins. Basarcz ya bu işin kaçışı yok
korkma cnm bişey yok o kadar eninde sonun da olacak bu iş hele ki bebek istiyosanız biran önce olmalı zaman geçtikçe iş daha da zorlaşacak

Back
X