- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.481
CEM KEÇEYİ DUYDUM , BELKİ KAFANA YATAR CANIM AL OKUhttp://cemkece.com.tr/kitap/bilgi/10-adimda-vajinismus-tedavisi
kızlar bu kitap fayda edermi bana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CEM KEÇEYİ DUYDUM , BELKİ KAFANA YATAR CANIM AL OKUhttp://cemkece.com.tr/kitap/bilgi/10-adimda-vajinismus-tedavisi
kızlar bu kitap fayda edermi bana :)
ELİNLE aparat gibi tut p...nisi hakimiyet sende olsun canım. sonra eşine bırak.ben aparatsız eşimin p..sinin başını alabiliyorum sonra rahatlıyorum ama ittirme olmuyor dünde kaydırdım iki defa alırken sonra yorulduk zaten. pozisyon değiştirdik hakimiyet onda olunca tam yaklaşınca bacaklarımı kasıyordum
okumaktan zarar gelmez bıde bunu deneyımCEM KEÇEYİ DUYDUM , BELKİ KAFANA YATAR CANIM AL OKU
BEN BİŞEY SORMAK ISTIYORUM AMA ONCELIKLE KUTLUYORUM SENI INS HEPİMİZDE SENIN GİBİ ATLATIRIZ BU DURMUMUZU :)BU ESLI DENEMELERDE SIRTIMIZ ESIMIZE DONUK OLAN POZISYONDA DENEDIN MI HIC ?DAHA RAHAT OLUYO DIYENLER VARDA SEN DENEMISSINDIR BELKI BU YÖNTEMİ BİLGİLENDİRİRSEN SEWINIRIM ..Oncelikle insallah biter. Ama bugun bitircem haftaya btircem diye kendime sinir koyul plan yapmam benim hic isime yaramadı. O yuzden cok mantıklı gelmiyor bana boyle planlamalar...
nasil ogrendim kasmamayi? Guzel soru :)
Tabiki egzersiz yaparak. Cunku sen esinle denerken yasadigin o kasılmayi basta daha ince bir seyle asiyorsun. Giderek kalin seylerle asiyorsun. Oyle bir noktaya geleceksin ki egzersiz yaptikca simdi cok sıktı m kendimi diye anlayip sakince gevseyeceksin bu zamanla calisarak oluyor. Cok da uzun suren bir zaman değil zamanla dediysem..
bu nedenle egzersiz onemli.. apratin kalinini istenen duzeyde alica eşini nkini de sorunsuz aliyorsun zatenn. bu denemeler ikinizi dr yipratip daha cok caresizlestiriyoe. Cok degil bir hafta hizlica inceden kalina parmak veya aparar calismasi yapsan cok daha iyi ilerlersin...
BEN BİŞEY SORMAK ISTIYORUM AMA ONCELIKLE KUTLUYORUM SENI INS HEPİMİZDE SENIN GİBİ ATLATIRIZ BU DURMUMUZU :)BU ESLI DENEMELERDE SIRTIMIZ ESIMIZE DONUK OLAN POZISYONDA DENEDIN MI HIC ?DAHA RAHAT OLUYO DIYENLER VARDA SEN DENEMISSINDIR BELKI BU YÖNTEMİ BİLGİLENDİRİRSEN SEWINIRIM ..
CANIM HİÇ BİR ACI YOK SADECE ORAYA BİŞEY GİRDİĞİ İÇİN TEDİRGİNLİK OLUYOR. TEDİRGİNLİK İLE ACIYI KARIŞTIRMA. ÖNCE GİRİŞ KISMINA DOKUN KENDİN BİRAZ O BÖLGEYİ TANI, BİRAZ AYNA İLE BAK, SONRA NEFES ALIRKEN KARNINI ŞİŞİR, VERİRKEN ÇÖPÜ İTMEYE ÇALIŞ, BU ARADA BEN DİREKT PARMAK İLE BAŞALADIM. SEN NASIL RAHAT HİSSEDERSEN.Kızlar ben birazdan kulak çöpüyle egzersize baslicam ama bi sorum olacak ilk denemede hafif bi acı ya da yanma oluyor mu. Ben simdi aciması normal değil deyip bırakmak istemiyorum eğer normalse dişimi sıkıp devam edecem. Bi de egzersizden önce ne kadar süre o bölgeyi incelemek gerekiyor. Çok soru sordum farkındayım ama o kadar bilgisizim ki bu konuda yanlış bir şey yapıp daha da kötü olmaktan korkuyorum
ACI ne kadar hissettin pekii ben şimdi parmak egzersizlerimde yanma hissediyorum biras senın yendığın pozisyonda cok ağrı olur mu ??ben dediğin pozisyonda yendim bunu zaten.. çok rahat oldu.. .ünkü sen önde penis arkadan gelince doğru yöne kendisi yöneliyor.. o şekilde düzeldim. sonra öne geçtim.. yendikten beş gün sonra altta da yapabildim..
önce arkan dönük dizlerinin üstünde durarak penisin ucunu vajinana yerleştir. başta vücudun secdeye yakın gibi öne eğik dursun ilk iterken.. epeğce bir girdiğinde vücudunu dikleştireceksin.. ve o zaman tamamı hoop diye girecek.. yarısı tam manası ile girerse devamı gelir..
Nasıl bi illetmiş bu o kadar ağrılar acılar çektim apandistim patladı ağrısına dayandım bu daha acımadan korkutuyor beni. Canım çok teşekkürler açıklaman çok rahatlatti beniCANIM HİÇ BİR ACI YOK SADECE ORAYA BİŞEY GİRDİĞİ İÇİN TEDİRGİNLİK OLUYOR. TEDİRGİNLİK İLE ACIYI KARIŞTIRMA. ÖNCE GİRİŞ KISMINA DOKUN KENDİN BİRAZ O BÖLGEYİ TANI, BİRAZ AYNA İLE BAK, SONRA NEFES ALIRKEN KARNINI ŞİŞİR, VERİRKEN ÇÖPÜ İTMEYE ÇALIŞ, BU ARADA BEN DİREKT PARMAK İLE BAŞALADIM. SEN NASIL RAHAT HİSSEDERSEN.
CANIM HİÇ BİR ACI YOK SADECE ORAYA BİŞEY GİRDİĞİ İÇİN TEDİRGİNLİK OLUYOR. TEDİRGİNLİK İLE ACIYI KARIŞTIRMA. ÖNCE GİRİŞ KISMINA DOKUN KENDİN BİRAZ O BÖLGEYİ TANI, BİRAZ AYNA İLE BAK, SONRA NEFES ALIRKEN KARNINI ŞİŞİR, VERİRKEN ÇÖPÜ İTMEYE ÇALIŞ, BU ARADA BEN DİREKT PARMAK İLE BAŞALADIM. SEN NASIL RAHAT HİSSEDERSEN.
RAHATLA CANIM. BEREBER BAŞLADIK BİZ BU DURUMA BURDA İNŞ BERABER AŞACAĞIZ. YALNIZ DEĞİLSİN, YALNIZ DEĞİLİZ.Nasıl bi illetmiş bu o kadar ağrılar acılar çektim apandistim patladı ağrısına dayandım bu daha acımadan korkutuyor beni. Canım çok teşekkürler açıklaman çok rahatlatti beni
Allah buradaki herkesten razı olsun canım inşallah en kısa zamanda kurtuluruz şu vajidenRAHATLA CANIM. BEREBER BAŞLADIK BİZ BU DURUMA BURDA İNŞ BERABER AŞACAĞIZ. YALNIZ DEĞİLSİN, YALNIZ DEĞİLİZ.
Sen kastıgın için acı hissediyosun acı hissettiğin an derin nefes al rahatla cesaretini topla nefesini verirken ıkınarak kulak çöpünü it. O bölgeyi bakabiliyısan açılacağına ikna oluyosan bakmak zorunda değilsin canım aynayı al ıkın ve açıleığını gör yeterlidirKızlar ben birazdan kulak çöpüyle egzersize baslicam ama bi sorum olacak ilk denemede hafif bi acı ya da yanma oluyor mu. Ben simdi aciması normal değil deyip bırakmak istemiyorum eğer normalse dişimi sıkıp devam edecem. Bi de egzersizden önce ne kadar süre o bölgeyi incelemek gerekiyor. Çok soru sordum farkındayım ama o kadar bilgisizim ki bu konuda yanlış bir şey yapıp daha da kötü olmaktan korkuyorum
Ara ver rahatla tekrar başla canımbende şuan aparatla deniom ama direk orta boyla başladım.. ama normalde onu içime aldığımda hiçç ağrı olmuodu şimdiyse sadece ucunu alabiliom ve iğne batması gibi batmalar var 10 a kadar sayıyom ama gene gecmıo geri çıkarıom.. ucu içindeyken sıkıp bırakıom ve buarada ıkınıom içine ittiriom ama dediğim gibi iğne batmaları oluo ve sankı adet sancısı gibi agrı oluo arada.. sizce napıyımmm.. kafam karıştı .. adet felan araya girince geri zorlanmaya başladm![]()
tmmAra ver rahatla tekrar başla canım
Canim cok tesekkurler ben muayene için Jinekologa gittiğimde bana ıkın demişti ben onu bile becerememistim neyse ki artık öğrendim yani öğrendim diye umuyorum :) kendimle dalga geçmeye başladım artık ya o kadar yetersiz bilgiye sahipmisim ki burada yazılanları okudukça aydinlandimSen kastıgın için acı hissediyosun acı hissettiğin an derin nefes al rahatla cesaretini topla nefesini verirken ıkınarak kulak çöpünü it. O bölgeyi bakabiliyısan açılacağına ikna oluyosan bakmak zorunda değilsin canım aynayı al ıkın ve açıleığını gör yeterlidir
aynen bende ıkınmanın ne olduğunu bilmıodum burdakı bi arkadaş sağolsun anlattıCanim cok tesekkurler ben muayene için Jinekologa gittiğimde bana ıkın demişti ben onu bile becerememistim neyse ki artık öğrendim yani öğrendim diye umuyorum :) kendimle dalga geçmeye başladım artık ya o kadar yetersiz bilgiye sahipmisim ki burada yazılanları okudukça aydinlandim
Canım sen yendin mi, son durum ne :)kızlar hiç acı yok inanın bana.acı biz kendimizi sıktığımız için oluyo. siz kendinize güvenin ve ben başaracam diyin sizde mutlu haberler vereceksiniz.
o pis vajiye kimin daha güçlü olduğunu gösterin:)