- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim mantikli aslinda bide oyle deniyim ins olur yaakızlar yeni bi yöntem daha söyliyim :)
ben böylede denedim işe yaradı :)
p...s küçükken içinize almaya çalışın, öyle olmuyorsa büyükken başını alın sonra küçülsün ve devamınıda alın ve o küçük hali içinizdeyken kegel yapın zaten büyüyor öyle, yani içinizde büyüsün çok rahat bir yöntem
Canım zaten kegel o kasları kontrol edebilmek için yapıyoruz korkunca istemsiz tüm kaslarımızı kasıyoruz ben kasmıyorum sanardım ama bacağıma ve popoma dokunduğımda nasıl kastığıma şaşırırdım kegel yapa yapa alıştım o anda başını biraz aldın diyelim kegel yap nefes al verirken ıkın ve eşin itsin nasıl ilerlediğini göreceksin yada aparatlada aynı şekilde deneyebilirsinArkadaslar bi sorum olacaktı. Biz kegel yaparken aşk kaslarımizi kasıp bırakıyoruz ya o esnada vajinanın içindeki kasların tamamı saliniyor mu şundan dolayi soruyorum istemsiz kasılan kaslar oluyormus diye duymuştum. Kegelle kaslarimi salabiliyorum ama salamadigim kaslar var mı. kegelle kasların tamamını salabiliyorum egzersiz ve ilişki esnasında kegel yaparak acısız bi giriş yapmamız mümkün mü. Eğer öyleyse kendimizi saldigimizdan emin olduktan sonra belki korksak bile giriş yapabiliriz yenen ya da egzersiz yapan arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum :)
Canim beni çok rahatlattın ben kendimi samayi öğrendim gibi artık ama eşli denemiyorum henüz egzersiz yapmaya çalışıyorum. Basını almaya calisirken zaten kendimi kasıyorum o zaman da rahatlatabilirsem kendimi sonrasında kegel yaparak yavaş yavaş alırım inşallah çok teşekkürler canımCanım zaten kegel o kasları kontrol edebilmek için yapıyoruz korkunca istemsiz tüm kaslarımızı kasıyoruz ben kasmıyorum sanardım ama bacağıma ve popoma dokunduğımda nasıl kastığıma şaşırırdım kegel yapa yapa alıştım o anda başını biraz aldın diyelim kegel yap nefes al verirken ıkın ve eşin itsin nasıl ilerlediğini göreceksin yada aparatlada aynı şekilde deneyebilirsin
Canim sen nasıl yendin ben daha yeniyim ve cok başındayim egzersizlerin korkularimi asamiyorum bi türlü nasıl yendigini açıklar misin bize. Bu arada allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayi nasip etsin bize de bu mutluluğu yaşatsin inşallah:)Kizlar buraya girip bunlari okuyunca bi tuhaf oluyorum bi kac ay oncesine kadar bende burda kurtulma cabasindaydm o korkular stresler ben buraya aralik da uye oldum bi kac gun sonra da kurtuldum zaten bakiyorum da gordukce cidden uzuluyorum cunku cidden korkacak hiiiiiiicccc bisey yok hic aci yok hicc yani. :) olan zamana oluyor insallaaaahhh hemen kurtulur mutlu olursunuzzz Allah hepinizin yardimcisi olsunn korkacak biseyy yok asin su pis hastaligii ben suan bebis bekliyorum :)1,5 senedir evliyim birakin bebisi kurtulmak atlatmak benim icin bi hayaldi. :)
abooww sakin ol canımÇocuk soruyorlar ya boğasım geliyor. siiizeeeneeee !!!
Çocuk soruyorlar ya boğasım geliyor. siiizeeeneeee !!!
Aynennnn hele kayinvaldm bezdirdiii biktimmÇocuk soruyorlar ya boğasım geliyor. siiizeeeneeee !!!
BİDE ÇOCUKLARIYLA ÖVÜNENLER VAR YA. NASILSINDAN SONRA ÇOCUĞUNDAN BAHSEDENLER, ONLAR TAM YOLUNMALIKbendeee bendeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
EŞİNDEN YANA İÇİN RAHATSA TAKMA GİTSİNN ŞEKERİMAynennnn hele kayinvaldm bezdirdiii biktimm![]()
Esimle sıkıntı yok bebegim ama ne kadar cok bebek istedigini gözlerinden anliyabiliyrm ins. Su vajiyi atlatp bi bebislermz olsunda Herkese bi KAPAK OLSUNEŞİNDEN YANA İÇİN RAHATSA TAKMA GİTSİNN ŞEKERİM
AMİİN İNŞ. Milletin çenesini kapatmak istiyrum artıkEsimle sıkıntı yok bebegim ama ne kadar cok bebek istedigini gözlerinden anliyabiliyrm ins. Su vajiyi atlatp bi bebislermz olsunda Herkese bi KAPAK OLSUN![]()
Maalesef insanlar cok acimasiz özel hayata saygi diye birşey yok üstüne yakininizda hamile kalan,büyükleriniz ,konu komsu herkes jinekolog kesilir önce düşünmüyor musun ile başlarlar sonra kiyaslamalar anne babalar aslan gibi oglum ceylan gibi kizim var telasinda biri çocuğunun dogurgan biride dogurtkan olduğu ozelligini kanıtlama cabasi icerisindedir.siz gozyasi dönerken sessiz sessiz kalabalikta kaybolup giderken goremezler icinizi ...bu hastaligi yasayan bilir sadece ... Doktor bile en basta der yenecegiz bakti hasta parmak aparat safhasini yapamiyor sorun sizde der çekilir kenara ....siz yine kalirsiniz tek basiniza ....cennet neden bizlerin ayagi altında her gecen gün dahada iyi anliyorum...Sunu da biliyorum bu dert gecici bir dert ve derdimiz büyük ama o büyüklüğü verenden daha büyük bir güç var inandigimiz yaradan...yiprandik bu süreçte gelin görün ki yendigimizde bilinçli anneler olacagiz...empati yapabilecegiz.... Hayata bakis acimiz daha geniş olacak.Çocuk soruyorlar ya boğasım geliyor. siiizeeeneeee !!!
amin canım ne güzel ifade etmişsin..Maalesef insanlar cok acimasiz özel hayata saygi diye birşey yok üstüne yakininizda hamile kalan,büyükleriniz ,konu komsu herkes jinekolog kesilir önce düşünmüyor musun ile başlarlar sonra kiyaslamalar anne babalar aslan gibi oglum ceylan gibi kizim var telasinda biri çocuğunun dogurgan biride dogurtkan olduğu ozelligini kanıtlama cabasi icerisindedir.siz gozyasi dönerken sessiz sessiz kalabalikta kaybolup giderken goremezler icinizi ...bu hastaligi yasayan bilir sadece ... Doktor bile en basta der yenecegiz bakti hasta parmak aparat safhasini yapamiyor sorun sizde der çekilir kenara ....siz yine kalirsiniz tek basiniza ....cennet neden bizlerin ayagi altında her gecen gün dahada iyi anliyorum...Sunu da biliyorum bu dert gecici bir dert ve derdimiz büyük ama o büyüklüğü verenden daha büyük bir güç var inandigimiz yaradan...yiprandik bu süreçte gelin görün ki yendigimizde bilinçli anneler olacagiz...empati yapabilecegiz.... Hayata bakis acimiz daha geniş olacak.
.ve bilir misiniz bu hastalık hep hassas ve iyi insanlarin basina gelirmiş...Lütfen bu süreçte egzersizi bol yapip dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize...Bu kader değil yenecegiz...BElki 1 haftada belki 1 ayda yahut 1 yilda ....
bence de bu hastalık hassas ve ince düşünen insanlarda görünüyor.. nerde gamsız arkadaşım var çocuğu oluveriyor ... hatta beni çok üzen bencil bi arkadaşım hamileyim demedi mi... Allah'ım şu kalp kıran bencil kızdan neyim eksikti demekten kendimi alamadımMaalesef insanlar cok acimasiz özel hayata saygi diye birşey yok üstüne yakininizda hamile kalan,büyükleriniz ,konu komsu herkes jinekolog kesilir önce düşünmüyor musun ile başlarlar sonra kiyaslamalar anne babalar aslan gibi oglum ceylan gibi kizim var telasinda biri çocuğunun dogurgan biride dogurtkan olduğu ozelligini kanıtlama cabasi icerisindedir.siz gozyasi dönerken sessiz sessiz kalabalikta kaybolup giderken goremezler icinizi ...bu hastaligi yasayan bilir sadece ... Doktor bile en basta der yenecegiz bakti hasta parmak aparat safhasini yapamiyor sorun sizde der çekilir kenara ....siz yine kalirsiniz tek basiniza ....cennet neden bizlerin ayagi altında her gecen gün dahada iyi anliyorum...Sunu da biliyorum bu dert gecici bir dert ve derdimiz büyük ama o büyüklüğü verenden daha büyük bir güç var inandigimiz yaradan...yiprandik bu süreçte gelin görün ki yendigimizde bilinçli anneler olacagiz...empati yapabilecegiz.... Hayata bakis acimiz daha geniş olacak.
.ve bilir misiniz bu hastalık hep hassas ve iyi insanlarin basina gelirmiş...Lütfen bu süreçte egzersizi bol yapip dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize...Bu kader değil yenecegiz...BElki 1 haftada belki 1 ayda yahut 1 yilda ....