• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence bi test al hamile olma ihtimalini olabilir. Bende hic ihtimal vermemistim adetim 1 ay gecikince ark yoğun baskısı ile test alıp denedim ve su anda 6 buçuk aylıkhamileyim.

canım sen nasıl farketmiştin? bu ay sonuna kadar beklicem kendimi heveslendirmek istemiyorum test falan yapıp zaten bu vaji psikolojimi alt üst etti

canım sen nasıl farketmiştin? bu ay sonuna kadar beklicem kendimi heveslendirmek istemiyorum test falan yapıp zaten bu vaji psikolojimi alt üst etti
canım bnde senin gibiyim ay başını bekliyorum test için eğer hasta olmazsam test yapıcam ayın başında adet günüm bakalım hayırlısı

canım bnde senin gibiyim ay başını bekliyorum test için eğer hasta olmazsam test yapıcam ayın başında adet günüm bakalım hayırlısı

eşimde bi doktora gidelim yada test yap diye tutturdu bakıp bakıp gülüyo ama ben çok stres yaptım vajiyi aşmadan hamile kalmak ne biliyim millet aylarca uğraşıyo olmuyo daha içime bile girmemişken nasıl hamile olabilirim diyorum ama bugün markete gittim kasıklarımda kasılma ve ağrı oldu hiç olmaz ne biliyim ya psikolojim iyice alt üst sadece adet olmak için dua ediyoum test yapıp heveslenmek istemiyorum

ay ağlanacak halimize gülüyorum şu anda:KK70: bi oyana bi bu yana sallanıyooo ben baktıkça allanıyoooo Berkay ın İzmirli şarkısı sizlere gelsin:KK53::KK53::KK53:

Valla canım hic hic güleceğim yoktu :KK70::KK70::KK70:
Aynen oyle oluyo ama, ben de basın Öne eğilmesin aldırma Gönül aldırma diyorum :KK70::KK70::KK70:

eşimde bi doktora gidelim yada test yap diye tutturdu bakıp bakıp gülüyo ama ben çok stres yaptım vajiyi aşmadan hamile kalmak ne biliyim millet aylarca uğraşıyo olmuyo daha içime bile girmemişken nasıl hamile olabilirim diyorum ama bugün markete gittim kasıklarımda kasılma ve ağrı oldu hiç olmaz ne biliyim ya psikolojim iyice alt üst sadece adet olmak için dua ediyoum test yapıp heveslenmek istemiyorum
anladm senin işin zor ya hayırlısı olsun bn yeneli nerdeyse 2 haftaya yaklaşacak yendm ondan sonra yapmaya karar verdik bnmde kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo hafif sol kasığımda ağrı oluyo cnm inşallah vardır seninde allah gönlüne göre versin biran önce yen şu illeti korkma bişey yok gerçekten

anladm senin işin zor ya hayırlısı olsun bn yeneli nerdeyse 2 haftaya yaklaşacak yendm ondan sonra yapmaya karar verdik bnmde kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo hafif sol kasığımda ağrı oluyo cnm inşallah vardır seninde allah gönlüne göre versin biran önce yen şu illeti korkma bişey yok gerçekten

sen ne zamandır evlisin canım allah gönlüne göre verir inşallah. ah bi bilsen yenmeyi ne çok istiyorum ne hissettiğimi az çok tahmin ediyosundur sende egzersizlerle mi yendin

sen ne zamandır evlisin canım allah gönlüne göre verir inşallah. ah bi bilsen yenmeyi ne çok istiyorum ne hissettiğimi az çok tahmin ediyosundur sende egzersizlerle mi yendin
anlamaz olur muyum canım 1.5 senedir evliyim ve yeni oldu düşün neler çektiğimi az mı ağlamadm eşimle neler yaşadık şükür eşim cok anlayışlıydı onun bu anlayışına karşılık veremiyrm diye cok ağladm ama şükürler olsun bitti yazık ettim eşime de kendime de ağladığım şey bu muymuş diyorum şimdi bn egzersizi 3 ay önce yaptım sadece tek parmakla sonra baya ara verdim daha sonra eşli denemeye geçtim direk ve oldu

anlamaz olur muyum canım 1.5 senedir evliyim ve yeni oldu düşün neler çektiğimi az mı ağlamadm eşimle neler yaşadık şükür eşim cok anlayışlıydı onun bu anlayışına karşılık veremiyrm diye cok ağladm ama şükürler olsun bitti yazık ettim eşime de kendime de ağladığım şey bu muymuş diyorum şimdi bn egzersizi 3 ay önce yaptım sadece tek parmakla sonra baya ara verdim daha sonra eşli denemeye geçtim direk ve oldu

ne güzel benim eşimde çok anlayışlı bende durduk yere ağlama krizlerine giriyorum özellikle geceleri, bazen diyorumki eşim keşke bu kadar anlayışlı olmasa zorlasa belki olacak ... inşallah darısı başıma

Yaaa beni neden kimse takmiyooorrr:KK43: itsin mi kizlaaarr acisada itsin miiiii cevap verin da :)
bak bnim eşime çek dedim eşim çekecm dedi ben gevşedim ve o an eşim ittirdi. sen sanırım nişanlısın. bence nişanılılığın tadını çıkar:)

sen ilk dediğin andan itibaren içime doğuyo sanki bebiş gelecek gibi:)

kızlar bide hergün deneyin. kafamızda ki korkulardan dolayı biz erteliyoruz. o yüzden kaçmayın her gün deneyin. geç saatlere bırakmayın. üzerine gidin ki bu pis vajiyi yenin :)

evet canım nisanliyim zaten cesaret edemem artık yapamayınca nisanlimda değişme oldu gibi hissediyorum belki ben hassaslastigim için öyle geliyor ama ne biliyim hep böyle kalırsam diye korkuyorum

bak bnim eşime çek dedim eşim çekecm dedi ben gevşedim ve o an eşim ittirdi. sen sanırım nişanlısın. bence nişanılılığın tadını çıkar:)

sen ilk dediğin andan itibaren içime doğuyo sanki bebiş gelecek gibi:)
ayy ne güzel konuştum bitanem ya :KK36:inşallah vardır ümitlenmek istemiyrm inşallah vardır cinsel ilişkim de düzene girmeye başladı git gel olayım artk çok rahat şükür sende durum nedir

küçükken giriyor ama çok zor azıcıkta olsa sertleşsin başı girdkten sonra küçülsede gerisi daha kolay itince giriyor sonra bi sakinlrşin bekleyin kegel yapınca içinde büyüyor süper yöntem :KK66: ve yarsıbı alabilenler için çok iyi özellikle
tam benlikmiş o zaman kesinlikle deneyeceğim o zaman:)

Adet olmadım 2 ay hep sstresten dır diye düşündüm . sonra internetten araştırdım bu şekilde hamile kalanlar vvarmış Test aaldım yoktur ama emin olayım diye ama sok oldum tabi hamileymisim. Nerdeyse on haftalikti bebek öğrendiğimde simdi 28. Haftadayiz vajiyi yenmekte doğumdan sonraya kaldı artik.

Adet olmadım 2 ay hep sstresten dır diye düşündüm . sonra internetten araştırdım bu şekilde hamile kalanlar vvarmış Test aaldım yoktur ama emin olayım diye ama sok oldum tabi hamileymisim. Nerdeyse on haftalikti bebek öğrendiğimde simdi 28. Haftadayiz vajiyi yenmekte doğumdan sonraya kaldı artik.

anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende nerdeyse 2 ay olcak normalde hep 33 35 günde olurum ama bu sefer stresten diye yordum ama bu ani baş dönmeleri falan şüphelendiriyo beni evet internette yazanlar düşürdü aklıma hamile miyim değil miyim diye her gün içime boşalmadığı halde kaçmış olabilir mi olamaz mı onu hesaplayıp duruyorum heveslenmekte istemiyorum hiç

[QUOTalembuselik, post: 40152437, member: 638437"]anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende nerdeyse 2 ay olcak normalde hep 33 35 günde olurum ama bu sefer stresten diye yordum ama bu ani baş dönmeleri falan şüphelendiriyo beni evet internette yazanlar düşürdü aklıma hamile miyim değil miyim diye her gün içime boşalmadığı halde kaçmış olabilir mi olamaz mı onu hesaplayıp duruyorum heveslenmekte istemiyorum hiç[/QUOTE]
Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .

Back
X