- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.901
kızlar dun gece deneyecektik eşimi iş yerinden cagırdılar gitti sonrada geç geldi deneyemedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik eerim canım maşşallah. darısı hepimize :) nasıl olduHaala galiba diyorum
okudum canım nasıl olduğunu ok. bu tarz benim diyorusun :)tebrik eerim canım maşşallah. darısı hepimize :) nasıl oldu
Canim tebriklerKiz duvar mi ne duvari duvar muvar gormedim yeminle....
tebrik eerim canım maşşallah. darısı hepimize :) nasıl oldu
Herkse hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar diliyorum vajili meleklerimiz. facebokktan sonra burayı açıyorum her sabah :) bağımlılık yaptınız. çünki sadece sizler ve eşim anlıyor beni, o yüzden kimse ile konuşmaya gerek yok :) hala 1 pamağım ama inancım yerinde, önceden oda yoktu.
AŞACAĞIM, AŞACAĞIM, AŞACAĞIIIZZZ :)![]()
yok canım yenemedim sadece tek parmaktayım :)zuzuku sen yenmemişmiydin![]()
Adanis bu senin icin gelsin..."bu kadarmiymis bu muymus yani!!!"
hmm ben sen yendin saniom :) neyse az kalmış yenmene hadi hayırlısıyok canım yenemedim sadece tek parmaktayım :)
Ayyyy canim massallahh yaa bize de dua et nolur zeytinyagi mi surdun kremle mi yaptin canimAdanis bu senin icin gelsin..."bu kadarmiymis bu muymus yani!!!"
Canım tebrikler işte bu ya darısı diğer kızlarımızın başına işte bumuymuş demelerr inşallah :)Adanis bu senin icin gelsin..."bu kadarmiymis bu muymus yani!!!"
canim etmezmiyim ama suan biiyorum hepimiz yenicez.selluka yenmis ben mi yenemiycem diyim kendinize canim ben egzersizleri yagla yaptim hep dunde oyle ama esim yaga alisamadi bi turlu o yuzden dun ben yagliydim esim vazelinliAyyyy canim massallahh yaa bize de dua et nolur zeytinyagi mi surdun kremle mi yaptin canim
Tamam kuzum ya cesaret geldi üstüne oturmanda ayri cesaret ben yapamam heraldcanim etmezmiyim ama suan biiyorum hepimiz yenicez.selluka yenmis ben mi yenemiycem diyim kendinize canim ben egzersizleri yagla yaptim hep dunde oyle ama esim yaga alisamadi bi turlu o yuzden dun ben yagliydim esim vazelinli
ay gözün aydın canım benim çoook sevindim :)Bebeğim, dün bir kızımız olacağını öğrendik. Bugün ise aldığım en güzel haber bu, peş peşe mutluluk yaşattın bana, işte bu kadar, bu kadarcık mıyış :))))
Harikasın sellukacım, cesaret ve kendine duyduğun güven meyvesini verdi çok şükür. Çok, çok mutlu oldum
Darısı diğer meleklerimizin başına inşallah.![]()
ay gözün aydın canım benim çoook sevindim :)![]()
Canım çok tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza :)Canım benim teşekkür ederim, sizlerde bu duyguyu yaşarsınız inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
canımcım... çok mutlu oldum.. allah saglıkla kucağına versin inşallah .. saglıklı, hayırlı, bahtı açık, gönlü zengin,kendi zengin, kendi güzel ,kaderi güzel, mutlu güzeller güzeli bir kızın olacak inşallah...Bebeğim, dün bir kızımız olacağını öğrendik. Bugün ise aldığım en güzel haber bu, peş peşe mutluluk yaşattın bana, işte bu kadar, bu kadarcık mıyış :))))
Harikasın sellukacım, cesaret ve kendine duyduğun güven meyvesini verdi çok şükür. Çok, çok mutlu oldum
Darısı diğer meleklerimizin başına inşallah.![]()