• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki şuan beni anlatıon.. bende artık kalabalıktan kaçıom hiç girmiom bile .. beni görenin sorusu eee bebek yokmu daha ..ilk önce napıon iyimisin sonrada bebek.. bide bana senden sonraki evlenenler çatır çatır doğurdu senin yok daha diolar.. sinir oluomm ..

kendini bilmezler başka diyecek bişi yok işte :(

Gunaydin aarkadaşlar aynen oyle bebek yokmu yapin artik onlara neyse bebek yapip yapmamiza ;(

milletin aklı beyniyle çalışmıyor çünki aşada çalışıyor. aklı yok amma fikirleri var işte :( hayat sadece iki bacak arası onu anladım. o olmazsa herşey yarım herşey eksik :(

Hepimiz ayni durumdayiz kizlar oyle ortamlardan kacmak istiyoruz ama su is bi olsun milletin agzi kapanacak en cok da buna seviniyorum bi de cocugu olanlar nispet yapar gibi davranmiyor mu sinir oluyorum.simdi doktora gidiyorum bana dua edin bakalim ne odevle karsilasicam.

Daha 3.5 aylık evli olduğum için bu baskılar henüz başlamadı ama benim de yakındır. Daha evlenmeden çevredekiler yaşın çok küçük değil evlenince çocuk için çok beklemezsin dimi diyorlardı. 30 a geliyorsun ilk sene yap diyorlardı allahım yaa zaten baskı altindayim bi de geç anne olmanın risklerini anlatmazlar mi bana. Yok çocuk sağlığı yok anne sağlığı hepsi tıp Fakültesi muzunu sanki.....

Daha 3.5 aylık evli olduğum için bu baskılar henüz başlamadı ama benim de yakındır. Daha evlenmeden çevredekiler yaşın çok küçük değil evlenince çocuk için çok beklemezsin dimi diyorlardı. 30 a geliyorsun ilk sene yap diyorlardı allahım yaa zaten baskı altindayim bi de geç anne olmanın risklerini anlatmazlar mi bana. Yok çocuk sağlığı yok anne sağlığı hepsi tıp Fakültesi muzunu sanki.....

aynen yaşım geçiyor. Sanki benim aklım yok, sanki ben anne olmak istemiyorum. sanki ben bilmiyorum yaşımın geçtiğini. herkes akıllı biz bilmiyoruz :(

Bosverin hic takilmayin onlara o an insanin moralini bozuyolar ama istedikleri kadar konussunlar ben 7 senedir dinliyorum ailelee yermiyomus gibi bi de cevrendekiler hic tanimadigin insanlar bile cocugumuz olmuyo zannediyolar doktora gidin diyen bile oldu desinler bizimde olucak ben inaniyorum.

Bosverin hic takilmayin onlara o an insanin moralini bozuyolar ama istedikleri kadar konussunlar ben 7 senedir dinliyorum ailelee yermiyomus gibi bi de cevrendekiler hic tanimadigin insanlar bile cocugumuz olmuyo zannediyolar doktora gidin diyen bile oldu desinler bizimde olucak ben inaniyorum.
aynen çocuğun olmuyor muamelesi görüyoruzm :( ya sormayın hazır 2 gr mutluluğum varsa onuda bitirmeyin :(

ha ha :D :D valla ha .. bana kaynanam 3. ayımda başlamıştı daha yokmu diye :D

ah kızlaar egzersizimi yaptım 4. günde 3. egzersizim ama bugün ilerlemem gerekirken yaptım ama çok sıktım. içimde sanki kıkırdaklar var. bide giriş bir tuaf of ne bu ya. ilk gecede kurtulanlar insansa ben neyim :KK43:
aynen dimi yaa ben annemi teyzemi düşünüyorum da valla helal yani ama cidden biz abartıyoruz onlara olmadı bizede olmaz

milletin aklı beyniyle çalışmıyor çünki aşada çalışıyor. aklı yok amma fikirleri var işte :KK43: hayat sadece iki bacak arası onu anladım. o olmazsa herşey yarım herşey eksik :KK43:
Aynen aslında siz dogurun dicen olmucak çok biliyorlar ya bu vajiyle ugrastigimiz yetmiyor bide milletin bebek sorulariyla ugrasiyoruz

Back
X