• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar herkese merhaba bende iki bucuk yillik evli bir vajiliyim. Cok uzun yol kattettim onceleri vaji girisinde parmagimi koyimca nefesim kesiliyor elim ayagim tutmuyordu resmen su anda dilator setleriyle calisiyorum 3. yu rahat bi sekilde iceriye git gel yapabiliyorum. 4. yude zorlanarakta olsa git gel iceri sokup cikarabiliyorum. Esim 4 uncunun yeterli oldugunu es denemesine gecmemizi soyluyor. Bende artik istiyorum inanin o kadar bunaldimki su iki bucuk yildir resmen eve kapattim kendimi kimseyle gorusmuyorum gorenler nasilsindan sonra direk bebek soruyor yasimda 31 hani daha bekliyoruz desem neyi bekliyosunlar yasin geciyolar basliyo coook kotu bi his oldigunu anlatmama gerek yok sanirim cunku buni sizlerden iyi anlayan olamaz . Soylenilenlerin hepsine onlardan daha cok katilirken aslinda hepsinin farkindayim ve ben deli gibi anne olmak istiyorum diye icimde cigliklar atarken daha dusunmuyoruz deyip kestirip atarken nasil bogazimin dugumlendigini en iyi sizler anlarsiniz . Kizlar bana yardim lutfen vajiyi yenen arkadaslar benim izlemem gereken yol nedir onumuzdeki bikac gun 4. yu rahat bi sekilde gir cik calismayi dusunuyorum. Ama sonrasi koca bi bosluk kafamda es denemesi nasil yapilir nasil bi yok izlememiz lazim nasil girecek o p....s iceriye inanin hic bilmiyorum yenen arkadaslar ne olur bi el atin yalvaririm. Son 15 gundur etrafda bi hamile haberleridir gidiyo es dost akraba nereye basimi cevirsem hepsi hamile ve hepside benden sonra evlendi cook yoruldum artik bende enkisa zamanda hamilelil mujdesi vermek ve insanlardan kacmadan rahat bi sekilde mutlu mesut gunlere donmek istiyorum yardim lutfeeeeeeeeeen ne olir kurtarin beni bu illetten :KK61:

Arkadaslar herkese merhaba bende iki bucuk yillik evli bir vajiliyim. Cok uzun yol kattettim onceleri vaji girisinde parmagimi koyimca nefesim kesiliyor elim ayagim tutmuyordu resmen su anda dilator setleriyle calisiyorum 3. yu rahat bi sekilde iceriye git gel yapabiliyorum. 4. yude zorlanarakta olsa git gel iceri sokup cikarabiliyorum. Esim 4 uncunun yeterli oldugunu es denemesine gecmemizi soyluyor. Bende artik istiyorum inanin o kadar bunaldimki su iki bucuk yildir resmen eve kapattim kendimi kimseyle gorusmuyorum gorenler nasilsindan sonra direk bebek soruyor yasimda 31 hani daha bekliyoruz desem neyi bekliyosunlar yasin geciyolar basliyo coook kotu bi his oldigunu anlatmama gerek yok sanirim cunku buni sizlerden iyi anlayan olamaz . Soylenilenlerin hepsine onlardan daha cok katilirken aslinda hepsinin farkindayim ve ben deli gibi anne olmak istiyorum diye icimde cigliklar atarken daha dusunmuyoruz deyip kestirip atarken nasil bogazimin dugumlendigini en iyi sizler anlarsiniz . Kizlar bana yardim lutfen vajiyi yenen arkadaslar benim izlemem gereken yol nedir onumuzdeki bikac gun 4. yu rahat bi sekilde gir cik calismayi dusunuyorum. Ama sonrasi koca bi bosluk kafamda es denemesi nasil yapilir nasil bi yok izlememiz lazim nasil girecek o p....s iceriye inanin hic bilmiyorum yenen arkadaslar ne olur bi el atin yalvaririm. Son 15 gundur etrafda bi hamile haberleridir gidiyo es dost akraba nereye basimi cevirsem hepsi hamile ve hepside benden sonra evlendi cook yoruldum artik bende enkisa zamanda hamilelil mujdesi vermek ve insanlardan kacmadan rahat bi sekilde mutlu mesut gunlere donmek istiyorum yardim lutfeeeeeeeeeen ne olir kurtarin beni bu illetten :KK61:
Canim sen zaten sonuna gelmissin artık buraya da üye olduğuna göre bu iş bitti bil. Buradaki melekler benim gibi bi kronik vaka üzerinde bile 2 günde mucize yarattılar. Sen bitti say bu cileni :) inşallah senin gelwbildigin aşamalara biz de gelebiliriz canım

Canım 4. dilatörün hepsini alma, yarısını alman kafi. Bir doktor kontrolünde mi çalışıyorsun yoksa tek başına mı?

Eşli denemede önemli olan senin için doğru olan pozisyonu bulman. en rahat ettiğin pozisyonda deneyin. Ben eşimin sırt üstü uzandığı, benimde üzerinde ona sırtımın dönük olduğu pozisyonda yenmiştim. Bunu mutlaka deneyin, sen p..s boyunda dilatörleri almış cesur bir kızsın korkma, aynı yöntemle p..si de alabilirsin. P..si dilatör farzet, ayrıca p..sin yapısı dilatörden çok daha yumuşak canım, rahat ol, yapacaksın.

canım sonuç şu ve ben daha çok stresliyim. 26 mart ta sabah kanamayla uyandım yani adet oldum oh dedim 27 mart akşamından bu yana 2 damla denecek kadar kan geldi sadece benden. ve bugün adet sonunda gelen siyah - kahverengimsi kan... 1.5 günde adet biter mi, oldum olmadım mı hamile miyim değil miyim bana neler oluyo hiç bi fikrim yok. stres tavan yaptı bende anlayacağınız kızlar. kasıklarıma arada sırada ağrı saplanıyo sonra geçiyo anlık. internette hamilelikte yerleşme kanaması diye bişi okudum ama o 1.5 gün mü sürer bilemedim ki ben yaa
benimde 27 şubatta reglim başladı ve şimdi olamadım kendimi alikoyamiyorum hamilemiyim düşüncesinden normalde düzenli olurdum. Test yapmam için kaç gün geçmesi gerekiyor. İnşallah hamileyimdir yaa inşallah bebek bana cesaret verir atlatirim. Herkes bebekten bahsediyor içim burkuluyor yemin ederim keşke olsa keşke

Mrb kızlar bende 2 yıllık evliyim vajinusmusla uğraşıyorum yapamıyorum üstümde okadar ağır bi yük var ki anlatamam.yenen kişilerin hikayelerini okuyup cesaretleniyorum ama iş oraya gelince çok kasılıyorum girmesi imkansız bir hal alıyo.Napıcağımı bilmiyorum kabus gibi günler geçiriyorum kimseye anlatamıyorum.Eşimle paylaşıyorum üzüntümü aşarız üzülme ağlama diye teselli ediyo ama oda beni anlamıyo.Eş,dost,akraba çocuk diye sıkıstırmaya başladı.Düşünmüyoruz diyorum ama bebeğim olsun çok istiyorum :KK43: Nasıl yenicem bu illeti Rabbim üstesinden gelemiyceğimiz yük yüklemez bize bununda elbet çözümü var ama ne zaman..Doktora gitmeyede çekiniyorum evde kendim yenmeliyim ama nasıl :( egzersizleri midem kaldırmıyor,eş denemesindede kasılıyorum galiba ben hiç yenemiycem bu hastalığı :( Bu gece düşünmekten uyuyamadım :KK43:

Mrb kızlar bende 2 yıllık evliyim vajinusmusla uğraşıyorum yapamıyorum üstümde okadar ağır bi yük var ki anlatamam.yenen kişilerin hikayelerini okuyup cesaretleniyorum ama iş oraya gelince çok kasılıyorum girmesi imkansız bir hal alıyo.Napıcağımı bilmiyorum kabus gibi günler geçiriyorum kimseye anlatamıyorum.Eşimle paylaşıyorum üzüntümü aşarız üzülme ağlama diye teselli ediyo ama oda beni anlamıyo.Eş,dost,akraba çocuk diye sıkıstırmaya başladı.Düşünmüyoruz diyorum ama bebeğim olsun çok istiyorum :KK43: Nasıl yenicem bu illeti Rabbim üstesinden gelemiyceğimiz yük yüklemez bize bununda elbet çözümü var ama ne zaman..Doktora gitmeyede çekiniyorum evde kendim yenmeliyim ama nasıl :( egzersizleri midem kaldırmıyor,eş denemesindede kasılıyorum galiba ben hiç yenemiycem bu hastalığı :( Bu gece düşünmekten uyuyamadım :KK43:[/QUOT
Ben de ayni durumdayim 4,5 yillik evliyim hala basaramadim. Yasadiklarimiz ayni. insallah biz de basarabiliriz. Bugun egzersizlere baslamayi planliyordum onun stresiyle gece ben de uyuyamadim:((

Herkese günaydın :) ben daha önce yazmıştım dr gidiyorum diye çokta memnunum bütün ödevlerim bitii en kalın aparatıdaa çık rahat eşime bırakıp içime alabiliyorum ama iş eşli denemeye geldi mi olmuyo sanki dha doğrusu girdi mi girmedi anlayamıuorum :( egzersizler sırasında dr emla krem kullanmamı söyledi acaba uyuştuğu için mi anlamıyorum bebe yağı sürdüm kayganlaşması için ondan mı bilmiyorum ama anlayamıyorum nasıl anlarım yardımcı oluraanız sevinirim :(

Canım 4. dilatörün hepsini alma, yarısını alman kafi. Bir doktor kontrolünde mi çalışıyorsun yoksa tek başına mı?

Eşli denemede önemli olan senin için doğru olan pozisyonu bulman. en rahat ettiğin pozisyonda deneyin. Ben eşimin sırt üstü uzandığı, benimde üzerinde ona sırtımın dönük olduğu pozisyonda yenmiştim. Bunu mutlaka deneyin, sen p..s boyunda dilatörleri almış cesur bir kızsın korkma, aynı yöntemle p..si de alabilirsin. P..si dilatör farzet, ayrıca p..sin yapısı dilatörden çok daha yumuşak canım, rahat ol, yapacaksın.

Daha onceleri psikolaga gitmistim canim ama su anda kendim calisiyorum. Cook tesekkur ederim ama tam olarak su isi halletmeden kendimi cesur goremiyorum malesef . Dilatorde bir sıkıntım kalmadi ama p...s konusunda cok geriliyorum hangi pozisyon uygundur dusunemiyorum bile

Canim sen zaten sonuna gelmissin artık buraya da üye olduğuna göre bu iş bitti bil. Buradaki melekler benim gibi bi kronik vaka üzerinde bile 2 günde mucize yarattılar. Sen bitti say bu cileni :) inşallah senin gelwbildigin aşamalara biz de gelebiliriz canım
Cook tesekkurler canim yaa evet buradaki iyi kalpli melekler sayesinde umarim hepimiz yenicez bu vaji illetini bende bi yeneyim bende inanin herkese yardimci olcam bu konuda halimizi en iyi biz anlariz cunku . Sen ne durumdasin tatlim yardimci olabilecegim bi durum varsa yardimci olmak isterim. Sormak istediin bisiy varsa seve seve cevaplarim

Back
X