• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen zaten sonuna gelmissin artık buraya da üye olduğuna göre bu iş bitti bil. Buradaki melekler benim gibi bi kronik vaka üzerinde bile 2 günde mucize yarattılar. Sen bitti say bu cileni :) inşallah senin gelwbildigin aşamalara biz de gelebiliriz canım
Cook tesekkurler canim yaa evet buradaki iyi kalpli melekler sayesinde umarim hepimiz yenicez bu vaji illetini bende bi yeneyim bende inanin herkese yardimci olcam bu konuda halimizi en iyi biz anlariz cunku . Sen ne durumdasin tatlim yardimci olabilecegim bi durum varsa yardimci olmak isterim. Sormak istediin bisiy varsa seve seve cevaplarim

Mrb kızlar bende 2 yıllık evliyim vajinusmusla uğraşıyorum yapamıyorum üstümde okadar ağır bi yük var ki anlatamam.yenen kişilerin hikayelerini okuyup cesaretleniyorum ama iş oraya gelince çok kasılıyorum girmesi imkansız bir hal alıyo.Napıcağımı bilmiyorum kabus gibi günler geçiriyorum kimseye anlatamıyorum.Eşimle paylaşıyorum üzüntümü aşarız üzülme ağlama diye teselli ediyo ama oda beni anlamıyo.Eş,dost,akraba çocuk diye sıkıstırmaya başladı.Düşünmüyoruz diyorum ama bebeğim olsun çok istiyorum :KK43: Nasıl yenicem bu illeti Rabbim üstesinden gelemiyceğimiz yük yüklemez bize bununda elbet çözümü var ama ne zaman..Doktora gitmeyede çekiniyorum evde kendim yenmeliyim ama nasıl :KK43: egzersizleri midem kaldırmıyor,eş denemesindede kasılıyorum galiba ben hiç yenemiycem bu hastalığı :KK43: Bu gece düşünmekten uyuyamadım :KK43:

canım benim şimdi o eş dost akraba sorular morular onların hepsini bırak bi tarafa, at gitsin.. önce bi kendi kendine kal. zaten aslında tek başınasın kimseyle paylaşamıyosun vs ama işte kafanın içi çok kalabalık .. onları boşaltmakla başla.. inancın yerine gelsin.. cesaretin yerine gelsin.. gerisi çok kolay zaten hallederiz burda .. hangi aşamadasın ne yapıyosun nerde takılıyosun söylersin burda cevaplarız hep birlikte.. yener geçersin olur biter:))

Mrb kızlar bende 2 yıllık evliyim vajinusmusla uğraşıyorum yapamıyorum üstümde okadar ağır bi yük var ki anlatamam.yenen kişilerin hikayelerini okuyup cesaretleniyorum ama iş oraya gelince çok kasılıyorum girmesi imkansız bir hal alıyo.Napıcağımı bilmiyorum kabus gibi günler geçiriyorum kimseye anlatamıyorum.Eşimle paylaşıyorum üzüntümü aşarız üzülme ağlama diye teselli ediyo ama oda beni anlamıyo.Eş,dost,akraba çocuk diye sıkıstırmaya başladı.Düşünmüyoruz diyorum ama bebeğim olsun çok istiyorum :KK43: Nasıl yenicem bu illeti Rabbim üstesinden gelemiyceğimiz yük yüklemez bize bununda elbet çözümü var ama ne zaman..Doktora gitmeyede çekiniyorum evde kendim yenmeliyim ama nasıl :KK43: egzersizleri midem kaldırmıyor,eş denemesindede kasılıyorum galiba ben hiç yenemiycem bu hastalığı :KK43: Bu gece düşünmekten uyuyamadım :KK43:
Tatlim bende ikibucuk yillik evliyim inan senden farkli degil durumum benden sonra evlenenler cocuk sahibi oldu ben hala nelerle ugrasiyorum parmak egzersizi evet cok itici geliyo ama canim malesef baska cozum yok bende cok arastirdim ama bundan baska bi caremiz yok o yuzden sende biran once egzersizlere basla ben bi ara o kadar kotuydumki birak parmak sokmayi dokinmayi aynada gorunce aglar olmustum o derece sinirlerim bozuktu girise dokunabilmek icin verdigim mucadeleleri aglama krizlerimi sana anlatamam ama pes etme ve ustube dus tatlim ben su anda dilator setiyle calisiyorum ve 4. Boyu icime alabiliyorum yakinda es denemesine gececem insallah. Ama tatlim asla pes etme yada gevseme benim en buyuk hatam yapamatinca moral bozukligundan yapincada yendim sayilir diye yayilmaktan sureci uzattimda uzattim ama artik coook bunaldim umarim en kisa zamanda hepimiz yeneriz

Arkadaslar herkese merhaba bende iki yillik evli bir vajiliyim. Cok uzun yol kattettim onceleri vaji girisinde parmagimi koyimca nefesim kesiliyor elim ayagim tutmuyordu resmen su anda dilator setleriyle calisiyorum 3. yu rahat bi sekilde iceriye git gel yapabiliyorum. 4. yude zorlanarakta olsa git gel iceri sokup cikarabiliyorum. Esim 4 uncunun yeterli oldugunu es denemesine gecmemizi soyluyor. Bende artik istiyorum inanin o kadar bunaldimki su iki bucuk yildir resmen eve kapattim kendimi kimseyle gorusmuyorum gorenler nasilsindan sonra direk bebek soruyor yasimda 31 hani daha bekliyoruz desem neyi bekliyosunlar yasin geciyolar basliyo coook kotu bi his oldigunu anlatmama gerek yok sanirim cunku buni sizlerden iyi anlayan olamaz . Soylenilenlerin hepsine onlardan daha cok katilirken aslinda hepsinin farkindayim ve ben deli gibi anne olmak istiyorum diye icimde cigliklar atarken daha dusunmuyoruz deyip kestirip atarken nasil bogazimin dugumlendigini en iyi sizler anlarsiniz . Kizlar bana yardim lutfen vajiyi yenen arkadaslar benim izlemem gereken yol nedir onumuzdeki bikac gun 4. yu rahat bi sekilde gir cik calismayi dusunuyorum. Ama sonrasi koca bi bosluk kafamda es denemesi nasil yapilir nasil bi yok izlememiz lazim nasil girecek o p....s iceriye inanin hic bilmiyorum yenen arkadaslar ne olur bi el atin yalvaririm. Son 15 gundur etrafda bi hamile haberleridir gidiyo es dost akraba nereye basimi cevirsem hepsi hamile ve hepside benden sonra evlendi cook yoruldum artik bende enkisa zamanda hamilelil mujdesi vermek ve insanlardan kacmadan rahat bi sekilde mutlu mesut gunlere donmek istiyorum yardim lutfeeeeeeeeeen ne olir kurtarin beni bu illetten :KK61:
Canim en son asama olarak esinin parmaklariyla da egzersiz yapmanda fayda var ona olan guveni kazanmani saglayacak sirasiyla tek parmak cift parmak ve uc parmak calisin onda da rahatladiktan sonra es denemesine gecebilirsiniz senin icin cok kolay olacagini dusunuyorum yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin mutlu son cok yakin canim

Canim en son asama olarak esinin parmaklariyla da egzersiz yapmanda fayda var ona olan guveni kazanmani saglayacak sirasiyla tek parmak cift parmak ve uc parmak calisin onda da rahatladiktan sonra es denemesine gecebilirsiniz senin icin cok kolay olacagini dusunuyorum yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin mutlu son cok yakin canim
Cok sagol taim haklisin ben mesela 4. Dilatoru krndim rahat yaparken esim 2. yi aldiginda zorlaniyorum parmakta denedik bikac sefer yapiyorum esimin parmagini ama rahat degilim kontrolun ona gecmesine alistirmam lazim

Sagol cnm dun denedim ve 2 bogum alabildim insallah daha da ilerliycem takildigim yerde mutlaka yardim isterim dusunmeniz bile guzel.
Bu cok guzel bir haber canim kademe kademe ilerleyeceksin iki bogum olduktan sonra parmaklarini makas hateketi ve git gel yapabilirsin canim her nefes veriste biraz daha ilerleyeceksin canim

Daha onceleri psikolaga gitmistim canim ama su anda kendim calisiyorum. Cook tesekkur ederim ama tam olarak su isi halletmeden kendimi cesur goremiyorum malesef . Dilatorde bir sıkıntım kalmadi ama p...s konusunda cok geriliyorum hangi pozisyon uygundur dusunemiyorum bile

canım pns konusunda en rahat pozisyonu bulman gerekir.. egzersizlerini yaparken eşin yanında oluyormu yanlız mı çalışıyosun o da önemli olabiliyo. bi takanabiliyo insan. o yüzden eş denemesinin hemen öncesinde dilatörünle kısa bir egzersiz iyi gelebilir hatta bunu eşin yaparsa daha makbul olur.. onun dışında ben de üstte denemeni önerebilirim.. hatta kendin egzersizi hangi pozisyonlarda yapıyorsan yakın bir pozisyonda pnsi dilatörmüş gibi düşünürsen daha kolay olur .. hatta egzersizini yaparken ben mum içimdeyken kıçımı kaldırıp dizimin üstüne geçip öyle çalışmaya devam etmiştim.. bana faydası olmuştu gerçekten...cesur diilim deme sakın.. kız o kocaman dilatörü alabiliyosun maşallah pnsmi alamıycan::))

Cok sagol taim haklisin ben mesela 4. Dilatoru krndim rahat yaparken esim 2. yi aldiginda zorlaniyorum parmakta denedik bikac sefer yapiyorum esimin parmagini ama rahat degilim kontrolun ona gecmesine alistirmam lazim
Esinle yaptigin parmak egzersizlerini de iyice alistiginda bu is bitmistir canim sonrasinda da esinin altta senin ustte esine sirtin donuk olan pozisyonda denersiniz canim tabi bol jel kullanin kontrol sende olacagindan hic korkma nefes kontroluyle cok rahat bir sekilde yapabilirsin canim

canım pns konusunda en rahat pozisyonu bulman gerekir.. egzersizlerini yaparken eşin yanında oluyormu yanlız mı çalışıyosun o da önemli olabiliyo. bi takanabiliyo insan. o yüzden eş denemesinin hemen öncesinde dilatörünle kısa bir egzersiz iyi gelebilir hatta bunu eşin yaparsa daha makbul olur.. onun dışında ben de üstte denemeni önerebilirim.. hatta kendin egzersizi hangi pozisyonlarda yapıyorsan yakın bir pozisyonda pnsi dilatörmüş gibi düşünürsen daha kolay olur .. hatta egzersizini yaparken ben mum içimdeyken kıçımı kaldırıp dizimin üstüne geçip öyle çalışmaya devam etmiştim.. bana faydası olmuştu gerçekten...cesur diilim deme sakın.. kız o kocaman dilatörü alabiliyosun maşallah pnsmi alamıycan::))[/QUOTE
Egzersizleri genelde yanliz yapiyorum o isteyken ama onunla yaptigimda basariziz oldugumu farkettim ve son bikac gundur gun icinde yaptigimizi aksamda onunla deniyorum kontrolun baskasinda olmasina alismam gerekecek ve birde bana encok uyan pozisyonu bulmak

Herkese günaydın :) ben daha önce yazmıştım dr gidiyorum diye çokta memnunum bütün ödevlerim bitii en kalın aparatıdaa çık rahat eşime bırakıp içime alabiliyorum ama iş eşli denemeye geldi mi olmuyo sanki dha doğrusu girdi mi girmedi anlayamıuorum :KK43: egzersizler sırasında dr emla krem kullanmamı söyledi acaba uyuştuğu için mi anlamıyorum bebe yağı sürdüm kayganlaşması için ondan mı bilmiyorum ama anlayamıyorum nasıl anlarım yardımcı oluraanız sevinirim :KK43:
:) canım girmiş olsa anlarsın diye tahmin ediyorum ama emladan dolayı bişey diyemiyorum.onu kullanmasan olmuyo mu ki:)) ya da emlayı sürüp parmakta dene bakalım o zaman hissediyomusun anlarız .. bebeyağından diil, kayganlaştıcı ben de kullanıyorum ama hissediyorsun girdiyse.... birde pns içindeyken kegel yapmaya calış kaslarını sık bırak o zaman eşinde farkeder girdiğini..

_35, post: 40212784, member: 500112"]Tatlim bende ikibucuk yillik evliyim inan senden farkli degil durumum benden sonra evlenenler cocuk sahibi oldu ben hala nelerle ugrasiyorum parmak egzersizi evet cok itici geliyo ama canim malesef baska cozum yok bende cok arastirdim ama bundan baska bi caremiz yok o yuzden sende biran once egzersizlere basla ben bi ara o kadar kotuydumki birak parmak sokmayi dokinmayi aynada gorunce aglar olmustum o derece sinirlerim bozuktu girise dokunabilmek icin verdigim mucadeleleri aglama krizlerimi sana anlatamam ama pes etme ve ustube dus tatlim ben su anda dilator setiyle calisiyorum ve 4. Boyu icime alabiliyorum yakinda es denemesine gececem insallah. Ama tatlim asla pes etme yada gevseme benim en buyuk hatam yapamatinca moral bozukligundan yapincada yendim sayilir diye yayilmaktan sureci uzattimda uzattim ama artik coook bunaldim umarim en kisa zamanda hepimiz yeneriz[/QUOTE]
Kizlar ben de ikibucuk senelik evliyim iki ay önce yendim yani sizin için de tam zamanki:) ben de anlat toklar iniz un hepsini yasadim eğer ki dördüncü aparati alabiliyorsaniz es denemesine geçin bence çünkü dördüncü aparata gore pns daha kolay tabiki hemen olmayabilir bir deneyin iki deneyin üçüncüde olmazsa dördüncüde ama mutlaka olacaktır. Sakin olun korkmayin.. Nefes alip verin bol bol.. Artik siz hazirsiniz unutmayin çok çok az kaldi. Bu arada ben altta olduğum pozisyonda yendim hala da sadece o şekilde yapyrm baskasini denemeye cesaret edemedim daha :) herkes için değişiyor ama

_35, post: 40212784, member: 500112"]Tatlim bende ikibucuk yillik evliyim inan senden farkli degil durumum benden sonra evlenenler cocuk sahibi oldu ben hala nelerle ugrasiyorum parmak egzersizi evet cok itici geliyo ama canim malesef baska cozum yok bende cok arastirdim ama bundan baska bi caremiz yok o yuzden sende biran once egzersizlere basla ben bi ara o kadar kotuydumki birak parmak sokmayi dokinmayi aynada gorunce aglar olmustum o derece sinirlerim bozuktu girise dokunabilmek icin verdigim mucadeleleri aglama krizlerimi sana anlatamam ama pes etme ve ustube dus tatlim ben su anda dilator setiyle calisiyorum ve 4. Boyu icime alabiliyorum yakinda es denemesine gececem insallah. Ama tatlim asla pes etme yada gevseme benim en buyuk hatam yapamatinca moral bozukligundan yapincada yendim sayilir diye yayilmaktan sureci uzattimda uzattim ama artik coook bunaldim umarim en kisa zamanda hepimiz yeneriz[/QUOTE]
Kizlar ben de ikibucuk senelik evliyim iki ay önce yendim yani sizin için de tam zamanki:) ben de anlat toklar iniz un hepsini yasadim eğer ki dördüncü aparati alabiliyorsaniz es denemesine geçin bence çünkü dördüncü aparata gore pns daha kolay tabiki hemen olmayabilir bir deneyin iki deneyin üçüncüde olmazsa dördüncüde ama mutlaka olacaktır. Sakin olun korkmayin.. Nefes alip verin bol bol.. Artik siz hazirsiniz unutmayin çok çok az kaldi. Bu arada ben altta olduğum pozisyonda yendim hala da sadece o şekilde yapyrm baskasini denemeye cesaret edemedim daha :) herkes için değişiyor ama

Esinle yaptigin parmak egzersizlerini de iyice alistiginda bu is bitmistir canim sonrasinda da esinin altta senin ustte esine sirtin donuk olan pozisyonda denersiniz canim tabi bol jel kullanin kontrol sende olacagindan hic korkma nefes kontroluyle cok rahat bir sekilde yapabilirsin canim
Inslaah tatliiim bol jel kullaniyorum zaten egzersizdede jel ve bebe yagi :)

Ay ne güzel son aşamalara kadar gelmissiniz bi çoğunuz maşallah ben de o aşamalara gelebildigimi bi görsem. Sanki bi yerden sonra takılıp kalıyorum acaba serçe parmak çok zayıf olduğu için mi böyle oluyor. Tamamını alamıyorum. Isaret parmağına geçsem mi kızlar yaa daha serçe parmağının ikinci bogumundayim bilmedim

:) canım girmiş olsa anlarsın diye tahmin ediyorum ama emladan dolayı bişey diyemiyorum.onu kullanmasan olmuyo mu ki:)) ya da emlayı sürüp parmakta dene bakalım o zaman hissediyomusun anlarız .. bebeyağından diil, kayganlaştıcı ben de kullanıyorum ama hissediyorsun girdiyse.... birde pns içindeyken kegel yapmaya calış kaslarını sık bırak o zaman eşinde farkeder girdiğini..
Aparatla çalışınca emla sürüyorum oluo da gülesimde gelio yazdıklarıma ama parmağımla hiç denemedim kegeli yaptım eşim yarısının biraz üstünde sıkıosun hissediyorum dedi olmuş mu yani o zaman ama bi kere olsa bile çıktıktan sonra ikinci kez alamıyorm zamanla alışırım demi

Daha onceleri psikolaga gitmistim canim ama su anda kendim calisiyorum. Cook tesekkur ederim ama tam olarak su isi halletmeden kendimi cesur goremiyorum malesef . Dilatorde bir sıkıntım kalmadi ama p...s konusunda cok geriliyorum hangi pozisyon uygundur dusunemiyorum bile

Canım zoru başarıyorsun inan bana, p..s çok daha kolay. Zor soruları rahatlıkla yapabilen, kolay sorularda takılan ve sırf sorudan korktuğu için cevaplayamayan öğrencilere benzetiyorum seni ve senin durumunda olan arkadaşlarımızı. Dilatörde bir sıkıntın yoksa, yenmemen için tek sebebin yok, güven kendine, yatak ucu pozisyonunu da deneyin tatlım, yatağın en kenarına gel, eşin önünde diz çöksün vajina ile p..s karşı karşıya gelecek şekilde durun, sen eşinin beline bacaklarını dola, girişi de sen yönlendir. Biraz cesarete ihtiyacın var sadece, bu da sende mevcut zaten sadece ortaya çıkarmak kalıyor geriye.

Herkese günaydın :) ben daha önce yazmıştım dr gidiyorum diye çokta memnunum bütün ödevlerim bitii en kalın aparatıdaa çık rahat eşime bırakıp içime alabiliyorum ama iş eşli denemeye geldi mi olmuyo sanki dha doğrusu girdi mi girmedi anlayamıuorum :KK43: egzersizler sırasında dr emla krem kullanmamı söyledi acaba uyuştuğu için mi anlamıyorum bebe yağı sürdüm kayganlaşması için ondan mı bilmiyorum ama anlayamıyorum nasıl anlarım yardımcı oluraanız sevinirim :KK43:

Canım bephanthol krem al bir eczaneden. Emladan nohut büyüklüğünde bir parça al, bephanthol kremden istediğin kadar bol bol al, avcunda iki kremi karıştır hem vajinana hem p..se sürün. Rahat olduğun pozisyonu bulduğunda kolaylıkla girer p..s, nefes egzersizlerini de yaparsan kısa sürede kurtulursun bu illetten.

Inslaah tatliiim bol jel kullaniyorum zaten egzersizdede jel ve bebe yagi :)

Tatlım şunu da yapabilirsin, p..si alabildiğin noktaya kadar al, sonra çıkar. Hazır olduğunda tekrar al, gidebildiği yere kadar yine, sonra tekrar çıkar. Amaç vajinayı esnetmek, esnedikçe bir sonraki aşamada cm cm daha fazla alabiliyorsun. Bir bakmışsın ki hepsi içinde.

Canım bephanthol krem al bir eczaneden. Emladan nohut büyüklüğünde bir parça al, bephanthol kremden istediğin kadar bol bol al, avcunda iki kremi karıştır hem vajinana hem p..se sürün. Rahat olduğun pozisyonu bulduğunda kolaylıkla girer p..s, nefes egzersizlerini de yaparsan kısa sürede kurtulursun bu illetten.
Bephanthol de var ama karıştırıp denemedim :) bide öyle deneyrlim bakalım:KK66:

Back
X