- 2 Ekim 2010
- 53
- 45
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.301
aparax mı
Hayir canim Nervium.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aparax mı
aynen canım benim belki işaret parmağında daha rahat edersin daha kolay ilerlersin.. serçeyi zorlamaktansa işaret parmağını denemek daha mantıklı.. olmadı sonra tekrar dönersin serçeye...ama bayağı ilerlemişsin zaten serçede nerdeyse bitmiş.. moralini bozma aferin kız:)Ay ne güzel son aşamalara kadar gelmissiniz bi çoğunuz maşallah ben de o aşamalara gelebildigimi bi görsem. Sanki bi yerden sonra takılıp kalıyorum acaba serçe parmak çok zayıf olduğu için mi böyle oluyor. Tamamını alamıyorum. Isaret parmağına geçsem mi kızlar yaa daha serçe parmağının ikinci bogumundayim bilmedim
Ay ne güzel son aşamalara kadar gelmissiniz bi çoğunuz maşallah ben de o aşamalara gelebildigimi bi görsem. Sanki bi yerden sonra takılıp kalıyorum acaba serçe parmak çok zayıf olduğu için mi böyle oluyor. Tamamını alamıyorum. Isaret parmağına geçsem mi kızlar yaa daha serçe parmağının ikinci bogumundayim bilmedim
hakkında hayırlısı olsun canım.. o zaman geriye ne kaldı kaldığın yerden devam...bir an önce bitiki aklına hiiç şüphe düşmeden keyifle bekle sonuçları:))garanti olsun diye iki tane test yaptım canım ikisinde de tek çizgi
O delik tutturamama benm eşte var bence penisusmus eşlerimizKizlar bisey sorcam bide girdiginde nasil bi his oluyor,biz denerken giriyo gibi hissediyorum ama girmiyo cikiyo hemen,deligi de tutturamiyoruz biz ya tuttursak gircek belki de offf![]()
Sen eşinin girdiğini anladığında kegel yap hissedersiniz biz başını bile alınca hissediyoruzKizlar bisey sorcam bide girdiginde nasil bi his oluyor,biz denerken giriyo gibi hissediyorum ama girmiyo cikiyo hemen,deligi de tutturamiyoruz biz ya tuttursak gircek belki de offf![]()
O delik tutturluama benm eşte var bence penisusmus eşlerimizAma ben işaret parmağımı aldığımda kegel yapınca hissediyorm canm çıkarırken de ilginç bir his oluyor bakın bu sizi korkutmasın yani ilginç dediysem korkunç değil
![]()
Canim ben de kulak copuyle denedim ama yapmadim. Sonra serce parmağıyla denedim kendime ait bişeyle denemek daha kolay geldi bana. Istersen bi de öyle dene ben bi de iki kat eldiven giydim içerideki dokular elime gelince tuhaf hissetmeyim diyeOfff kulak copunden aparat yaptim ama bir turlu ilerletemiyorum cok korkuyorumo cesaret ne zaman gelcek kendime cok kiziyorum
![]()
Eldivenle çok fazla hissetmiyorsun yaa. Hem içini tanıman ve nasıl açıldığını görmen açısından daha bile iyi. Ama tabi sen kendini nasıl rahat hissedersen. Adanis ve selluka bu konuda daha çok yardımcı olabilirler sana. Istersen bi onlara danis canimİste ben de o dokuyu hissetmemek icin aparati deneyim dedim. iki turlu de korkutuyor beni. ne yapacagimi sasirdim, caresiz hissediyorum kendimi..
Selluka sagolsun bir forum linki gondermis inceledim biraz fikir sahibi oldum. Tesekkur ederim yardimlariniz icin umarim yavas yavas cesaretlenirim ve ufak da olsa bir adim atabilirim.Eldivenle çok fazla hissetmiyorsun yaa. Hem içini tanıman ve nasıl açıldığını görmen açısından daha bile iyi. Ama tabi sen kendini nasıl rahat hissedersen. Adanis ve selluka bu konuda daha çok yardımcı olabilirler sana. Istersen bi onlara danis canim
Kız mevzu başı girince popoya doğru eğimmiş yani benm eş dik tutuyor bizde denemedik daha o şekildeHahah :) bak bu iyiydi penisusmus dogru tutturamiyo deligi bi turlu yapanlar nasil yapiyo arkadas ya bu kadar zor bi ismi bu
Selluka sagolsun bir forum linki gondermis inceledim biraz fikir sahibi oldum. Tesekkur ederim yardimlariniz icin umarim yavas yavas cesaretlenirim ve ufak da olsa bir adim atabilirim.[/QUOTO o forum linkini gönderir mism canm bende bi bakıyö
canım benim çaresiz falan değilsin lütfen böyle düşünme.. bak merveyi örnek al:)) olmadı dalgaya vuruyo ohh misss. :)))) sende öyle yap.. için için üzülmektense dalga geç daha iyi.. nerde takıldığını yaz napabiliriz onu konuşalım canım.. hiç mi girmiyo .. ilerlemiyo mu... bildiğimiz kadar yardımcı olabiliriz inşallah.. aynı şeyleri sorduk aynı şeyleri yaşadık...İste ben de o dokuyu hissetmemek icin aparati deneyim dedim. iki turlu de korkutuyor beni. ne yapacagimi sasirdim, caresiz hissediyorum kendimi..
canım naptın .. deneme yapabildinmi.. ne durumdasınBu gece su dr.un verdigi ilaci icmeyecegim, aptal etti beni, uyanamiyorum sabahlari.. Bende ki tek etkisi bu! Hic sakinlestirmiyor, amacina uymuyor yani... Planlamadim ama bu gece de deneme yapacagim esimle tabii. Hic birsey icmiyorum, hic birsey surmeyecegim krem haric. Hadi hayirlisi.. İsi akisina biraktim ama denemelerden de vazgecmeyecegim. Tavsiyeleriniz, okuduğum hersey aklimda.. Duvar muvar yok, beynimin oyunu o. Bunu dusunuyorum sabahtan beri. Hayirlisi diyelim