• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım, en kısa zamanda "hepsini aldım, ayy ne kolabenim yazını okuruz umarım :)))

Sen de sağol canım benim, çabalayan, uğraşan sizlersiniz, çok şükür ki gayretleriniz çok güzel sonuçlar veriyor, maşallah
:nazar::nazar::nazar:
Evet canim ama sen olmasaydin o pozisyonu 40 yil düsünsem aklima gelmezdi bile senin hakkin ödenmez bitanem benim seviyorumm seniii:KK36:

Sen nasil yendin canim anlata bilir misin
ben 7 ay fazla deneme bile yapamadım korkuyordum hiç acı yoktu ama ben sıkıyordum kendimi sonra @gülüm bacanak adlı bi psikolog netten buldum 2ay araştırdım tavsiyelerini okudum aklıma yattı eşime dedim bunun tedavisi varmış dedi varsa beklemeyelim yaz tatili girdi dr dan randevu alıp ankara'nın yolunu tuttuk numarası da var bende şuan hala da konuşuruz rabbime bin şükür onu vesile yaptı ve ilişkiye girdik ama ilişki denemesii anında yağ krem falan kullanmayın afedersiniz ama söylemem gerekiyo tükürük kullanın diğerleri yakıyo şişkinlik yapıyo iyice daraltıyo ben bebe yağı kullandım dr dedi ama beni yaktı.pozisyon ise ben üstteydim çok rahat oluyo korkmayın yüzüm kocama dönüktü

kızlar ben geldim :) biri beni erkek diye şikayet etmiş. kiş kiş :) BEN SEVİNİYORUM burda dertleştiğim arkadaşlar var diye :( sabahleyin ağladım durdum. bir umudum vardı onuda engellediler diye :(

kızlar ben geldim :) biri beni erkek diye şikayet etmiş. kiş kiş :) BEN SEVİNİYORUM burda dertleştiğim arkadaşlar var diye :KK43: sabahleyin ağladım durdum. bir umudum vardı onuda engellediler diye :KK43:

Geçmiş olsun zuzucum, kapatılmış mıydı hesabın?

kızlar ben tembellik yaptım. 2 gündür egzersiz yapmıyorum: ( heralde egzersiz yaparken üşüttüm. dün sancım vardı. 2 günde evde yokum. napacaksam bilmiyorum :(

ZUZUKU, post: 40223754, member: 668825"]büyük bir başarı canım :) maaşallah sana[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim sende tembellik yapma en azindan oturdugun yerde kegel yap cok faydasi oluyo :)

kızlar ben geldim :) biri beni erkek diye şikayet etmiş. kiş kiş :) BEN SEVİNİYORUM burda dertleştiğim arkadaşlar var diye :KK43: sabahleyin ağladım durdum. bir umudum vardı onuda engellediler diye :KK43:
Canim valla Az önce aklımdan geçtin Nerelerdesin zukuku diye yazacaktım baktım sen yazmışsın :)

Evet canim ama sen olmasaydin o pozisyonu 40 yil düsünsem aklima gelmezdi bile senin hakkin ödenmez bitanem benim seviyorumm seniii:KK36:
Su pozisyonu ben tam olarak anlayamadim cnm belki ilerde benimde isime yarar tekrar anlatir misin.bu arada senin adinada cok sevindim ins.bir an once basarirsin hepsini.darisi basimiza

Kimse sallamiyor 3. Soruşum :KK34::KK34::KK34:

Ayy ayy, görmedim hayatım mesajını. Bazen bildirim gelmiyor bana, siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz bilemiyorum. Belli bir zaman sonra alıştıkça, tık diye giriyor, hemen olmaz canım, sabret. Bu aşama kişiden kişiye değişir, o yüzden üzülme sakın, demek ki daha vakti var. Kendini rahat hissettiğinde sorunsuzca alacak ve eş denemesi için hazır olacaksın inşallah birtanem..^^

Back
X