kızlarcım misafirim vardı dün gece ye kadar gitmediler bizde deneme yapamadık tabi. neyse konuya giriyim vajili meleklerim bgn eşim aksam gitti işe. gündüz eczaneye gittim bepanthol krem aldım bebek pişiği için evde de emla vardı adanisin dediği gibi karıştırdım ikisini girişe sürdüm bekledim beş dk yanma falan olmadı. hani sadece serçe parmağın bir boğumunu alıyordum ya normalde. bu karışımı yaptıktn sonra işaret parmağıma sürdüm fırt diye girdi içeri hiçbirşey hissetmedim ama çok korktum çığlık attım

elimi çektim. sonra oturdum dedim ki kendi kendime merveeee ne korkuyorsun acımadı ruh hastası dedim salaklığı bırak dene dedim olmuyor gitmiyor elim kokruyordm hala ama niye bilmiyorum :) neyse elime biraz bebe yağı sürdüm fırt bir daha girdi kegel yaptım içerde kalçamı sıktım sızı oldu aaa dedim demekki bu yüzden içerde ağrı hissediyorum kalçamı rahat bıraktım dipsiz bir kuyuda elimi uzatmışım gibi boş :) bir et parçasına dokunuyordum ilk başta sanırım o da idrar deliğimin altındaki topaklıktı birşeyler keşfetmeye çalıştım elimi gezdirdim boşluktu :) elimi çıkartırken de ıkındım açıldı elimi çıkardım. aldım tekrar kendimi sıktım sızladı demekki sıktığımda p...sin başı içerdeyken acı hissetmeme sebep olmuş. eşim yok ama ilk fırsattı bir eşli deneme yapacam. iki parmağımı küs işareti yaptım başını aldım gerisi gelmedi korktum kan gelmesin diye eşim biliyorsunuz parmak egzersizine izin vermiyor

ama bgn manyak deli cesareti geldi. kafam rahatladı yapamasamda ve inanın o cesareti burdan aldımmm