• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kızlar :) bende 8 aydır ilişkiye giremiyordum hatta eşimin v.. ma yaklaşmasına bile müsade etmiyordum. düğün gecesi o yorgunluk ile deneyince stresten canım çok yanmıştı. sonrasında balayıda zehir oldu tabi . hiç denemeye kalkmadım hep erteledim. benim eşimde çok anlayışlı hep destek oluyo ama nereye kadar. 2 aydır burayı takip ediyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum ve fena gaza geldim :) önce jinekolağa gittim sıkıntı olmadığını tamamem psiklojik old. söyledi. hatta sadece bakarak zedelenmiş dedi. ben kendim dokunamıyorum ama eşime müsade ediyorum o yüzden eşli denemeye geçtik direk. şimdilik ucunu değdirip orda bekletebiliyorum.devamında ne yapmam gerekir. sizlerden destek bekliyorum :)

mrb kızlar :) bende 8 aydır ilişkiye giremiyordum hatta eşimin v.. ma yaklaşmasına bile müsade etmiyordum. düğün gecesi o yorgunluk ile deneyince stresten canım çok yanmıştı. sonrasında balayıda zehir oldu tabi . hiç denemeye kalkmadım hep erteledim. benim eşimde çok anlayışlı hep destek oluyo ama nereye kadar. 2 aydır burayı takip ediyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum ve fena gaza geldim :) önce jinekolağa gittim sıkıntı olmadığını tamamem psiklojik old. söyledi. hatta sadece bakarak zedelenmiş dedi. ben kendim dokunamıyorum ama eşime müsade ediyorum o yüzden eşli denemeye geçtik direk. şimdilik ucunu değdirip orda bekletebiliyorum.devamında ne yapmam gerekir. sizlerden destek bekliyorum :)

mrb canım hosgeldin :)) parmak egzersizi yapabiliyomusun

He dokunamıyorum yazmıssın pardon :)) ucunu değdirip içine azda olsa alabiliyomusun canım peki ucunu içine alıp o sekilde beklesen daha iyi olur

He dokunamıyorum yazmıssın pardon :)) ucunu değdirip içine azda olsa alabiliyomusun canım peki ucunu içine alıp o sekilde beklesen daha iyi olur

eşimin p. ile deniyorum eskiden hiç değdiremiyordum. şimdi eşimi itmiyorum. bu da benim için büyük bi ilerleme ilk aylarda çok daha kötüydüm :(

mrb :) maalesef hiç denemedim ama eşimin p.. ile deniyoruz. Anestol sürmeyi düşünüyorum bugün.

Hiç parmak egzersizi yapmadan eş denemesiyle yenen de çok insan var,parmak egzersizi yaparak yenende var anestol denemedim hiç ama kullanan arkadaslar vardı.Ben parmak egzersizi yapıyorum suanlık sen pnste rahatmısın kasıyomusun kendini canımm

maaşallah sen bizden daha ileridesin sanki :)

bekliyoruz heyecanla.. yapacağınızdn eminim . sizde emin olun yeter
canım dün denedik nerdeyse her akşam denmeye başladık desem bi gün önce eşim dayanamadı dün ama üstte denedim ve kayganlaştırıcı kullnadım eşime bana ıkın nefes al verle başı girmiş ama sonrası gelmiyo diyo eşim duvara çarpıyordiyo ve çarpınca acı olmuş onda bende olacağına onda olmuş yalnız enteresan:)))

Hiç parmak egzersizi yapmadan eş denemesiyle yenen de çok insan var,parmak egzersizi yaparak yenende var anestol denemedim hiç ama kullanan arkadaslar vardı.Ben parmak egzersizi yapıyorum suanlık sen pnste rahatmısın kasıyomusun kendini canımm

Önceki aylara göre çok kasmıyorum. en azından artık bacaklarımı açıyorum,eşimi itmiyorum sıkıldım diye. dayamnaya çalışıyorum ve eşimle daha net konuşuyorum. beynimede sürekli acı yok acı yok diye mesaj yolluyorum :)

bekliyoruz heyecanla.. yapacağınızdn eminim . sizde emin olun yeter
ama canım bu ucunu almak bile çok yaklaştığımı gösteriyo şimdi birazz daha rahatlamam lazım cidden o an parmaktaki gibi rahatlasam şap diye girecek ve acı da dün hissetmedim hepsini biz yapıyoruz aslında ve arkadaşların dediği gibi penis daha kolay olacak galiba ucunda bişey hissetmedim hiç acı yok ağrı yok

Önceki aylara göre çok kasmıyorum. en azından artık bacaklarımı açıyorum,eşimi itmiyorum sıkıldım diye. dayamnaya çalışıyorum ve eşimle daha net konuşuyorum. beynimede sürekli acı yok acı yok diye mesaj yolluyorum :)

Sen bizden daha öndesin bacaklarını açıp kendini kasmıyosan yaklasmıssın demekki aşmaya cok yakınsın İnşallah acı yok yapan herkes bumuymus bunca zamandır korktugum sey diyolar bizde aşcaz insallah

aslında aynı gidiyoruz siz parmak ile deniyorsunuz ben penis ile ama takıldığımız yerler aynı :) İLK GİRİŞ :)

Canım ben içerinin ne tarafa eğimli oldugunu bilmiyodum.Parmak egzersizine basladıktan sonra girişten sonra popo yönüne gitmem gerektiğini öğrendim bilmiyodum orta parmagın hepsini alıyorum acı fln yok hiç bişey hissetmedim bile amma cahilmişim bu konularda

Canım ben içerinin ne tarafa eğimli oldugunu bilmiyodum.Parmak egzersizine basladıktan sonra girişten sonra popo yönüne gitmem gerektiğini öğrendim bilmiyodum orta parmagın hepsini alıyorum acı fln yok hiç bişey hissetmedim bile amma cahilmişim bu konularda

inşallah yenicez ve bizde bu muymuş diyeceğiz. bende burda okuduklarımı eşime anlatıyorum bak eğimliymiş diye şimdi kendimize bi pozisyon bulucaz çünkü eşimin denemelerde rahat olması önemli. yoksa uffflayıp puffluyoooo :)

Belki çok açık saçma olcak ama erkekler için ilaçlar var arastırdım netten :KK53: çaresizliğin gözü kör olsun neler yaptırıyo insana.acaba faydası olurmu kullanan oldumu ki kızlarr uzun süre dik durmasını sağlıyomus belki sönmez aşarım diye düşündüm ama işe yararmı ki acep:confused:
Canım bence kimyasal onlar zaten hic deneme o ilaçları, en iysi keçi boynuzu var ya o canım. Arkadaşımın esinin boyle problemi varmis, keçi boynuzu özünu sütle karıştırıp içmiş her gun, simdi bebekleri bile oldu canım. Kuruyemiş ve meyvelerde faydalı, Fındık filan :KK53::KK53: :rolleyes::rolleyes:

Canim duşla da gevsiyorsun ama o bölgeye sıcak su torbası koymak daha fazla gevşetti beni. 10 dakka tuttum sonra hiç beklemeden egzersize geçtim dün sorunsuz oldu çok şükür. Onu da bi dene bence. Ama su kaynar olduğu için ben esofmanin üzerinden koydum su torbasini. Dustan daha fazla gevşetti kaslarimi
evet dediğin de doğru canım onu da deneyelim

Back
X