Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzum yendin mi, bu harika bir haber. Çok çok sevindim canım benim, meleğini kucağına sağlıkla alacağın günler de gelir inşallah. Senden de Allah razı olsun, ne yaptım ki, sen cesaretin, azminle üstesinden geldin bu sorunun, çok, çok mutlu oldum.
Ilk denediğimiz de oldu ama ben anlamadım ne acı ne bişey.
Aradan vakit geçti yapamadık eşim yarın deneriz dedi. Umarım başa dönmem. Karışık duygular içindeyim.

Kızlar aparat çalışmalarını bitirdikten sonra, eşli deneme için hazır olduğunuzda en önemli şey doğru pozisyonu bulmanız, dilim döndüğünce size anlatmaya çalışacağım:

1-) Kontrol eşimde olsun diyorsanız misyoner pozisyon tam size göre. Sırtüstü uzanın, eşiniz üzerinizde doğru eğilecek ve kontrol tamamen eşinizde olacak, sizler sözlerinizle yönlendirebilirsiniz, dur, bekle ya da ilerle gibi. Dilerseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz, bu hareket girişi kolaylaştıracaktır.

2-) Kontrol bende olsun, eşimde olması beni korkutuyor diyorsanız size yendiğim pozisyonu anlatacağım. Eşiniz sırt üstü uzansın, siz de eşinizin üzerine çıkıp ona sırtınızı dönün, hazır olduğunuzda p..si elinizle kavrayıp doğru yere yerleştirin. Yavaş yavaş almaya başlayın, kalça hareketleri yaparsanız p..s daha kolay girecektir yani kalçanızı hareket ettirin, p..sin doğru yönü bulmasını sağlayacaktır. Unutmayın vajina popoya doğru eğimli, dimdik almaya çalışırsanız olmaz, hafif eğimli alın. Zorlandığınız noktada p..si 10 saniye kadar içinizde bekletin, tekrar hazır olduğunuzda nefes egzersizleriyle ittirmeye devame din.

Yine aynı pozisyonu eşinize sırtınızı dönmeden de deneyebilirsiniz.

3-) Ne eşim ne kendim diyenler için için yatak ucu pozisyonu çok uygun. Yatağınızda baza yoksa eğer, yatağın en kenarına gelin, bacaklarınızı hafifçe aralayın, eşiniz önünüzde diz çöksün, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak, isterseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz. Çok rahat bir pozisyondur bu, yine eşinizi sözlerinizle yönlendirebilirsiniz. Eğer bazalıysa yatağınız, kanepede de deneyebilirsiniz.

Sizin için en uygun pozisyon neyse onu bulmaya çalışın kızlar, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.

Ilk denediğimiz de oldu ama ben anlamadım ne acı ne bişey.
Aradan vakit geçti yapamadık eşim yarın deneriz dedi. Umarım başa dönmem. Karışık duygular içindeyim.

Canım sen bir kere, sadece bir kere p..si alabildiysen başa dönmezsin korkma, artık nasıl alman gerektiğini biliyorsun.

Panik yapma, ben yendikten sonra bir gün durup dururken panik yaptım. Eyvah dedim ya alamazsam, öyle karamsardım ki gerçekten yendiğim halde alamadım, yaptığım hatayı anladım, bunun tek sebebi yaptığım panikti, yani alamayacak olmam değildi, bir kere başarmıştım bin kere daha başarabilirdim. Sonraki denemelerimde bir daha böyle yanlış düşüncelere kapılmadım ve bu sorunu hiç yaşamadım.

İçin ferah olsun, başa dönmeyeceksin birtanem, olumsuz şeyler düşünme.

Kızlar aparat çalışmalarını bitirdikten sonra, eşli deneme için hazır olduğunuzda en önemli şey doğru pozisyonu bulmanız, dilim döndüğünce size anlatmaya çalışacağım:

1-) Kontrol eşimde olsun diyorsanız misyoner pozisyon tam size göre. Sırtüstü uzanın, eşiniz üzerinizde doğru eğilecek ve kontrol tamamen eşinizde olacak, sizler sözlerinizle yönlendirebilirsiniz, dur, bekle ya da ilerle gibi. Dilerseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz, bu hareket girişi kolaylaştıracaktır.

2-) Kontrol bende olsun, eşimde olması beni korkutuyor diyorsanız size yendiğim pozisyonu anlatacağım. Eşiniz sırt üstü uzansın, siz de eşinizin üzerine çıkıp ona sırtınızı dönün, hazır olduğunuzda p..si elinizle kavrayıp doğru yere yerleştirin. Yavaş yavaş almaya başlayın, kalça hareketleri yaparsanız p..s daha kolay girecektir yani kalçanızı hareket ettirin, p..sin doğru yönü bulmasını sağlayacaktır. Unutmayın vajina popoya doğru eğimli, dimdik almaya çalışırsanız olmaz, hafif eğimli alın. Zorlandığınız noktada p..si 10 saniye kadar içinizde bekletin, tekrar hazır olduğunuzda nefes egzersizleriyle ittirmeye devame din.

3-) Ne eşim ne kendim diyenler için için yatak ucu pozisyonu çok uygun. Yatağınızda baza yoksa eğer, yatağın en kenarına gelin, bacaklarınızı hafifçe aralayın, eşiniz önünüzde diz çöksün, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak, isterseniz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz. Çok rahat bir pozisyondur bu, yine eşinizi sözlerinizle yönlendirebilirsiniz. Eğer bazalıysa yatağınız, kanepede de deneyebilirsiniz.

Sizin için en uygun pozisyon neyse onu bulmaya çalışın kızlar, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
bende uzun zamandır misyoner pozisyonunu deneyen birisi olarak kalça altına kayulacak bi yastıkla p..s girişi daha kolay olabilir

hep kontrolü eşimde olsun istedim. Bu sefer diğer pozisyonları deniycem. Bunu birarada attığın iyi oldu canım çok sağolasın. Benim içim eskisi gibi rahat değil huzursuzluk var içimde yine acıyacak düşünceleri yerleşiyor sanki, düşündükçe geriliyorum. Bayağıdır deneme yapamıyoruz o yüzden olabilir mi ki? tekrardan motive olmam lazııııııım off :(

hep kontrolü eşimde olsun istedim. Bu sefer diğer pozisyonları deniycem. Bunu birarada attığın iyi oldu canım çok sağolasın. Benim içim eskisi gibi rahat değil huzursuzluk var içimde yine acıyacak düşünceleri yerleşiyor sanki, düşündükçe geriliyorum. Bayağıdır deneme yapamıyoruz o yüzden olabilir mi ki? tekrardan motive olmam lazııııııım off :KK43:

Tatlım artık acı olmadığını biliyorsun, hafif acı ve yanma yaşıyorsan eğer bu tamamen kaslarını sıkıp, vajinayı kapattığın içindir. Sakin ol birtanem, benim canım çok tatlıdır, eğer aranızda yapamayacak biri varsa o da ben olurdum kesin. İçindeki huzursuzluğun seni engellemesine, duygularını ele geçirmesine izin verme, tüm karamsar düşünceleri sil aklından, zor değil yapabilirsin bunu. Acı yok oolalaacım unutma, eşli deneme sırasında orda olduğunu düşünme, kendini olmak istediğin başka bir yerde hayal et, bir orman ya da bir okyanusta yüzerken ya da bir şelaleden serin sulara atlarken, ne seni mutlu edecekse onu düşün. Benim yenmemde bunun etkisi büyük, vajinanın kocaman bir boşluk tıpkı uzay boşluğu gibi olduğunu düşündüm ve bir baktım ki p..sin tamamını almışım, hiç anlamadım bile. Bu sorun psikolojik, olumsuz psikolojiye olumlu psikolojiyle yanıt verin, eriyip gidecektir.

aa Olmsuz düşünmek yok, oldu işte :) Tekrarda olacak . Bak diğer arkadaşlar nasıl oldu
Allah'ım sizlerden Razı olsun. Nasıl iyi insanlarsınız siz. Sizler olmasanız kime açarım ben derdimi. Rabbim işinizi rast getire. Ne diyeyim daha bilemiyorum. O kadar rahatlattınız ki beni anlatamam.

ne teferruatlı birşeymiş ya. bizim deneme süresi biraz uzayınca eşim sertliğini kaybediyo tam oldu dicekken yine başa dönüyoruz :KK43:

EZEL90 arkadaşımız bir ilaç aldı eşinin pe.. tam 1 saat sert kalmış, bence ona bir msj at. ilaç adı versin sana, böylelikle daha fazala denemiş ve başarmış olursun o bu şekilde yendi.

EZEL90 arkadaşımız bir ilaç aldı eşinin pe.. tam 1 saat sert kalmış, bence ona bir msj at. ilaç adı versin sana, böylelikle daha fazala denemiş ve başarmış olursun o bu şekilde yendi.
çok teşekkür ederim ya ne iyisiniz.anama anlatamadığımı size rahatca anlatabiliyorum sağolun :)

Canım sen bir kere, sadece bir kere p..si alabildiysen başa dönmezsin korkma, artık nasıl alman gerektiğini biliyorsun.

Panik yapma, ben yendikten sonra bir gün durup dururken panik yaptım. Eyvah dedim ya alamazsam, öyle karamsardım ki gerçekten yendiğim halde alamadım, yaptığım hatayı anladım, bunun tek sebebi yaptığım panikti, yani alamayacak olmam değildi, bir kere başarmıştım bin kere daha başarabilirdim. Sonraki denemelerimde bir daha böyle yanlış düşüncelere kapılmadım ve bu sorunu hiç yaşamadım.

İçin ferah olsun, başa dönmeyeceksin birtanem, olumsuz şeyler düşünme.
Inşallah. Inşallah. Benden aldığınız duanın Hesabı yok. Allah hepinizden binlerce kez Razı olsun.
Şuan biraz yanma var. Acaba bi kac gün beklemeli miyim. Yoksa bugün de deneme yapayım mı. Karar veremedim.

Inşallah. Inşallah. Benden aldığınız duanın Hesabı yok. Allah hepinizden binlerce kez Razı olsun.
Şuan biraz yanma var. Acaba bi kac gün beklemeli miyim. Yoksa bugün de deneme yapayım mı. Karar veremedim.

Canım, Allahım hepimizden razı olsun birtanem. Çok canını yakmıyorsa bugün de deneyebilirsin, aksi halde bir gün bekle istersen.

Back
X