- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.641
Günaydın kaderdaşlarım. Güzel bi gün olması dileği ile. Rabbim hepimize yardım Etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper arkadaşım :) Ne uzun yolu yolun yarısı bitmiş bile. Ben eşe geçemedim daha düşün. Maşal
Canim es dedimse es parmağısüper arkadaşım :) Ne uzun yolu yolun yarısı bitmiş bile. Ben eşe geçemedim daha düşün. Maşallah sana![]()
Günaydın kaderdaşlarım. Güzel bi gün olması dileği ile. Rabbim hepimize yardım Etsin.
Ben ilk eşimin parmagiyla basladim canim kendi parmağım bana daha zor geliyordu sagolsun mocici destek verdi ama yaparsin yapacaksin dedi o gaz la yaptim :) aynayi aldım ikinabildigim kadar ikindim baktim aciliyor orasi. Once nefes alip verirken ikiniyor milim milim ltiyordum yanma oluyordu bu sefer baya bi ikinip ittirdim hic acimadi sonra esimlede gene aldim aynayi ikindim baktim acildi ittir dedim ittirdi gitti ben cikarirken kasiyorum biraz sanirim . Sen de oyle dene caniM bi seferde ikin esin itsin parmagini gorceksin kolaymis :)evet ben eşimin parmağına bile geçemedim işte
Ben ilk eşimin parmagiyla basladim canim kendi parmağım bana daha zor geliyordu sagolsun mocici destek verdi ama yaparsin yapacaksin dedi o gaz la yaptim :) aynayi aldım ikinabildigim kadar ikindim baktim aciliyor orasi. Once nefes alip verirken ikiniyor milim milim ltiyordum yanma oluyordu bu sefer baya bi ikinip ittirdim hic acimadi sonra esimlede gene aldim aynayi ikindim baktim acildi ittir dedim ittirdi gitti ben cikarirken kasiyorum biraz sanirim . Sen de oyle dene caniM bi seferde ikin esin itsin parmagini gorceksin kolaymis :)
evet ya aileler bebiş için sabirsızlanıyolar. dün denedik yine bir adım daha ilerledik çok mutluyuz :)senin adına çok sevindim canım yarısından çoğu bitmiş bu işin hadi bakalım kurtul sayılır biraz daha gayret edicez sonra bebişlerimizi sevicez inş![]()
Canim uzandim baktim acilmiyor orasi boyle ne uzanik ne yatar vaziyette hafif kaykildim bacaklarimi diz kapaktan kirip actim. Bide orasi egimliymis ya uzandigim da neden bilmem yaniyorsu bu sekilde direk o egimden kaydi gitti. Bide sanki orasi 8 şeklinde ilk giris acik orta kisminda biraz darlık var sonra tekrar acik sonsuz boşluk gibi :) o ortada panik olup kasmazsan gidiyor rahatcanım bu parmak egzersizini uzanarak mı yoksa oturur gibi yapıp mı yapıyorusunuz ? ben uzanıp yapıyorum da. Sizleri merak ettim
Canim uzandim baktim acilmiyor orasi boyle ne uzanik ne yatar vaziyette hafif kaykildim bacaklarimi diz kapaktan kirip actim. Bide orasi egimliymis ya uzandigim da neden bilmem yaniyorsu bu sekilde direk o egimden kaydi gitti. Bide sanki orasi 8 şeklinde ilk giris acik orta kisminda biraz darlık var sonra tekrar acik sonsuz boşluk gibi :) o ortada panik olup kasmazsan gidiyor rahat
psikolojik olarak kendini rahatlatmadığın sürece bu iş çok zor sakin ve yatkın olmanız lazım stresden uzak durunGünaydın herkese :) bi gün p.. ucunu alıyorum bi gun hiç alamıyorum . Bu olayın stresle bu kadar alakalı olmasına şaşırdım yaaaesimde artık dun isyandaydi. Kizdi bana biraz aglamaktan gözlerim şişti
![]()
haklısın canım ama insaninda günü gününe tutmuyo kikızlar günaydın denemeler nasıl geçti :)
psikolojik olarak kendini rahatlatmadığın sürece bu iş çok zor sakin ve yatkın olmanız lazım stresden uzak durun
sende doğru söylüyosun o zaman tek çözüm sakin olduğunuz zamanlarda denemeler yapmak.üzülme herkez tek tek yeniyor bu illeti bizde yencezhaklısın canım ama insaninda günü gününe tutmuyo ki![]()
İnşallah canım :) o günler bir an önce gelsin istiyorum :)sende doğru söylüyosun o zaman tek çözüm sakin olduğunuz zamanlarda denemeler yapmak.üzülme herkez tek tek yeniyor bu illeti bizde yencez![]()
SABIRA günaydın,
ŞÜKRE günaydın,
DUALARA günaydın,
Hayata günaydın ,
Hayatın tadı DOSTLARA..
GÜNAYDINNNN......
![]()
gelir gelir merak etme ben bir aydır falan uğraşıyorum yolun yarısına ulaştım hemen hemen gözünü karartma azimle devam :)İnşallah canım :) o günler bir an önce gelsin istiyorum :)