Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keşke bunları yazarken evde olabilsem. Tam motive oluyorum ama evde olamıyorum. akşam eve gidince yorgun argın oluyorum. Tam biraz yol kateetim derken regl oldum, bir bitseydi şu mum ile tanışırdık. İki parmak alıyordum, tam mumu aldım eve geldim regl olmuşum :( Neyse bunca yıl bekledik birkaç günmü bekleyemiyeceğiz. Duam benide sizleride kurtarsın bu sorundan.
Canim ben her aksam calismayi dusunuyorum yorgun da olsam calisma iyi gecince yorgunluk gidiyor:) regl bitince motive ederiz yine birbirimizi, birbirimizi harekete geciririz.

Ay iyiki burası var ne psikoloğu gittim bişey anlamadım. Biz birbirimize destek oldukça, çok yol katedeceğiz inşallah. Haydi kızlar moraller tavan yapsın :)
aynen ... yanarım yanarım doktora verdiğim o 500tl ye yanarım.. dediğin gibi keşke ilk bursaını bulsaydım.. burdakıler sayesinde bir cok şey ögrendim cokk rahatladım ve kendime geldim motive oldum..

Vazelin kullaniyoruz kendim yaparken yanma hissetmiyorum sanirim henuz alisamadim esimin yapmasina ondan olabilir yanma hissi.motivasyon cok onemli benim doktorum bir deftere onceki halimle simdiki halim diye neler degistigini yazip hergun okumami istedi beyne calismak gerekiyormus.sende deneyebilirsin bunu.
Evet bu da iyi fikirmis canim deneyecegim. tesekkur ederim:*

Kızlar buradayım ben egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ama beni asıl yazmaktan uzaklaştıran burada dolaşan saçma sapan insanlar. Burada erkeklerin olduğunu öğrenince kendimi çok tuhaf hissettim. Burayı bulduğumda çok sevinmistim bu hastalığı yenecegime olan inancım gelmişti ama bu tarz şeyler benim motivasyonumu aşırı kırdı. Bu sitede o kadar iyi kalpli insanlar varki kendimi uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi hissetmistim ama burada öğrendiğim şeyler beni çok üzdü. Gerçekten burada yardimci olmak ve yardım almak istiyorum ama ne bileyim ürktüm kızlar ya

Kızlar buradayım ben egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ama beni asıl yazmaktan uzaklaştıran burada dolaşan saçma sapan insanlar. Burada erkeklerin olduğunu öğrenince kendimi çok tuhaf hissettim. Burayı bulduğumda çok sevinmistim bu hastalığı yenecegime olan inancım gelmişti ama bu tarz şeyler benim motivasyonumu aşırı kırdı. Bu sitede o kadar iyi kalpli insanlar varki kendimi uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi hissetmistim ama burada öğrendiğim şeyler beni çok üzdü. Gerçekten burada yardimci olmak ve yardım almak istiyorum ama ne bileyim ürktüm kızlar ya

ahh canım ben seni ne kadar merak ettim bir bilsen biz aynı zamanda bulduk burayı aynı anda başaldık ya ondan yakın hissediyorum kendimi sana. Kaç kere yazdım nerde diye. evet öyle pislikler varmış ama daha dikkatli olacağız canım çaresi yok. Sevindim egzersizlere devam etmene. hoş geldin:KK60:

Back
X