- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.121
Keşke kilo alsam 40 kilodab yukari cikamiyorumşimdi sizde burda olaydınız bakın ben size nasıl kile aldırırdım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kilo alsam 40 kilodab yukari cikamiyorumşimdi sizde burda olaydınız bakın ben size nasıl kile aldırırdım :)
kız 40 kilo olurmu kemiklerin sayılıyordur senin.üzüm pekmezi ye hem kanını arttırır hemde kilo alırsınKeşke kilo alsam 40 kilodab yukari cikamiyorum![]()
canm bn yiyip de kilo alamayanlar listesindeyim[/QUO
Bende yiyip kilo alamayanlardayim![]()
sinirrrrrrr oluom bende yiyip kilo alamayanlardan olmak istiomm.. su içsem kilo yapıo resmen...
valla kilo naklı diye bişi olsa sana hemen verirdimKeşke kilo alsam 40 kilodab yukari cikamiyorum![]()
ayyyyyy inşallahhhh inşallahhhhh .. ama içimde öyle bi his varki sanki teker teker arka arkaya veya aynı gün içinde birer ikişer kişi bu sıkıntıdan kurtulacak diye... benim hisslerim kuvvetlidir.. genelde dogru olur..şımarmış gibi oldu ama öyle
![]()
Kullanmadim bisey kalmadi doktor da herseyin normal diyor hareketliyim ondan kilo alamiyormusumkız 40 kilo olurmu kemiklerin sayılıyordur senin.üzüm pekmezi ye hem kanını arttırır hemde kilo alırsın
Keske bi 45 olsam yeter canimvalla kilo naklı diye bişi olsa sana hemen verirdim
Kullanmadim bisey kalmadi doktor da herseyin normal diyor hareketliyim ondan kilo alamiyormusum![]()
nasil aldirirdin canm sevda nin ve benim kilo akmaya ihtiyacimiz var siradaki sorun bu sorunlar hic bitmiyor ki yaaşimdi sizde burda olaydınız bakın ben size nasıl kile aldırırdım :)
Keşke kilo alsam 40 kilodab yukari cikamiyorum![]()
yetmez sen 60 ol kadın dediğin az etine dolgun olmalı :)Keske bi 45 olsam yeter canim![]()
bizim burda hep ağır yağlı yemekler falan yenir kahvaltıda bile kebap yeriz bazen.ister istemez kilo alınıyo ben evlendikten sonra 10 kilo aldımnasil aldirirdin canm sevda nin ve benim kilo akmaya ihtiyacimiz var siradaki sorun bu sorunlar hic bitmiyor ki yaa
aynen ha ha ha ha40 kilomu aaaa şakamı bu görünüyormusun şekerim. :) Bende yiyip yiyip şişenlerdenim :)![]()
İnsallah tatlimm su adet gecsin hemen devam edecegim egzersizlerime insallah bu hafta icinde guzel haberleri aliriz da ben de hirslanirim:)Banada Öyle Doğuyor arkadaşım :) Kalp kalbe karşı hadi bakalım. allahım ağzımızdan duysun :)
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum40 kilomu aaaa şakamı bu görünüyormusun şekerim. :) Bende yiyip yiyip şişenlerdenim :)![]()
Boyim kisa fazlada olmasin 45. 50yetmez sen 60 ol kadın dediğin az etine dolgun olmalı :)
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum![]()
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum![]()